Εμφύλιοι σε Ισπανία και Ιταλία

Φάση των 16 στο Europa League και τα παιχνίδια που κεντρίζουν το ενδιαφέρον είναι σίγουρα ο Ισπανικός εμφύλιος μεταξύ Βιγιαρεάλ και Σεβίλλη και ο Ιταλικός μεταξύ Φιορεντίνα και Ρόμα. Αξία υπάρχει στο ΔΙΠΛΟ της Μπεσίκτας που ταξιδεύει στο Βέλγιο για να αντιμετωπίσει την Κλαμπ Μπριζ.





Μεγάλη η αποχή μου από τα στοιχηματικά δρώμενα, κάποιες υπερφυσικές δυνάμεις που σέρνουν καράβι με κράτησαν μακριά και μετά από ακριβώς 11 ημέρες επιστρέφω στην αρθρογραφία. Εντύπωση μου έκανε πάντως πως το Blog είχε μεγάλη επισκεψιμότητα, ειδικά στα άρθρα γενικού ενδιαφέροντος, με τακτικές, τρόπους στοιχηματισμού και πάει λέγοντας και ελπίζω όσοι τα διάβασαν να ωφέλησαν τις τσέπες τους.

Στο ψητό λοιπόν, που δεν είναι άλλο από τους σημερινούς αγώνες στο Europa League. 8 τα ματς και δεν χρειάζεται να εκβιάσει κάποιος τις επιλογές του προκειμένου να παίξει κάτι. Εμένα αυτό που μ' έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πάντως κατά πρώτο λόγο, είναι το ΔΙΠΛΟ της Μπεσίκτας σε απόδοση αουτσάιντερ.

Άνετα προκρίθηκε η Μπριζ, αλλά με αντίπαλο την Άαλμποργκ που ήταν αρκετά χαμηλής δυναμικότητας και ερχόταν από μεγάλη αγωνιστική απραξία λόγω της διακοπής στο πρωτάθλημα Δανίας. Άλλο φρούτο τώρα η Μπεσίκτας, που φέτος έχει κάνει ομαδάρα, χτυπάει στα ίσια τον τίτλο στην Τουρκία και εκτός έδρας (τα αποτελέσματα της το δείχνουν αυτό), είναι πιο αποτελεσματική. Θεωρώ πως οι Τούρκοι θα ψάξουν μεθοδικά και χωρίς πολλές φανφάρες το εκτός έδρας γκολ που θα τους δώσει αβαντάζ για την ρεβάνς και μπορούν να τα καταφέρουν. Αν κρατήσουν και το μηδέν πίσω, τους βλέπω να φεύγουν νικητές σήμερα, από μια έδρα που σκόραραν φέτος στην Ευρώπη Ελσίνκια και Κοπεγχάγες. Ρίσκο με το ΔΙΠΛΟ λοιπόν εδώ, που πληρώνει 2,85 στον ΟΠΑΠ και φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα κάλυψης για όσους το επιθυμούν.

Στον Ισπανικό εμφύλιο τώρα, περιμένω γκολ. Βιγιαρεάλ και Σεβίλλη είναι πάνω κάτω τα ίδια σαν ομάδες, με την Σεβίλλη κομματάκι πιο έμπειρη στην Ευρώπη, αφού πρόκειται και για την περυσινή νικήτρια του θεσμού. Τα 7 από τα 8 τελευταία παιχνίδια της Σεβίλης στο πρωτάθλημα είναι OVER 2,5 (Αυτό που ήρθε UNDER 2,5 ήταν με την Ατλέτικο Μ. και μου χάλασε την ΤΡΙΑΔΑ στο τελευταίο άρθρο που έγραψα), ενώ στα εκτός έδρας της παιχνίδια κυρίως βρέχει γκολ! Ενδεικτικά αναφέρω τα πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα και ευρώπη:

1) Λα Κορούνια - Σεβίλλη 3-4
2) Γκλάντμπαχ - Σεβίλλη 2-3
3) Σοσιεδάδ - Σεβίλλη 4-3
4) Χετάφε - Σεβίλλη 2-1
5) Ρεάλ - Σεβίλλη 2-1
6) Βαλένθια - Σεβίλλη 3-1

Το OVER 2,5 πληρώνει 1,80 στον ΟΠΑΠ και νομίζω αποτελεί εξαιρετική επιλογή. Αρκετά πιθανό και το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ φυσικά που μπορεί να συνδυαστεί με το OVER για τους παίζοντες στο διαδίκτυο.

Με το Φιορεντίνα - Ρόμα δεν σκοπεύω να ασχοληθώ, άσχετα αν το αναφέρω στον τίτλο, αφού και οι 2 ομάδες είναι αλλοπρόσαλλες και έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα φέτος. Την τριάδα μου θα την κλείσω με το OVER 2,5 στο Βόλφσμπουργκ - Ίντερ. Οι "λύκοι" εντυπωσιάζουν φέτος στην Μπουντεσλίγκα και μάλλον του χρόνου θα τους δούμε στους ομίλους του Champion's League. Ροντέο τα περισσότερα παιχνίδια τους πρόσφατα με εξαίρεση το τελευταίο τους εκτός έδρας για το πρωτάθλημα με αντίπαλο την Άουγκσμπουργκ. Στο OVER 2,5 τα 6 από τα 8 τελευταία παιχνίδια της Ίντερ ανεξαρτήτου διοργάνωσης, αν και πιθανολογώ πως ξέρουν τις τους περιμένει και μάλλον ο Μαντσίνι θα κατέβει με πιο συντηρητικό πλάνο στο Φολφκσβάγκεν Αρίνα. Το ματς δείχνει ότι θα το πάει η Βόλφσμπουργκ όπου θέλει αυτή και στην κατάσταση που βρίσκονται οι 2 ομάδες αυτή την εποχή, τα πολλά γκολ στην αναμέτρηση έχουν καλές πιθανότητες.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Βόλφσμπουργκ - Ίντερ OVER 2,5 1,70
Κλαμπ Μπριζ - Μπεσίκτας ΔΙΠΛΟ 2,85
Βιγιαρεάλ - Σεβίλλη OVER 2,5 1,80

* Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Οι αδερφοί Κατσάμπα της Γερμανίας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2