Σφίγγουν τα γάλατα στην Ατλέτικο.

Επιστροφή στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ισπανίας μετά την απουσία μου το προηγούμενο σαββατοκύριακο, με ένα πλούσιο σε αγωνιστική δράση Σάββατο, αφού 11 αγώνες συνολικά διεξάγονται στα γήπεδα της Primera και της Segunda.









Ντιέγκο Σιμεόνε
Περιμένει ουσιαστική βοήθεια
από τους αναπληρωματικούς ο Σιμεόνε
Μετά τη χτεσινή νίκη της Βαλένθια η Ατλέτικο Μαδρίτης έπεσε στην 4η θέση και είναι επιτακτική η ανάγκη για νίκη στο σημερινό παιχνίδι με την Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη. Οι γηπεδούχοι έχασαν την χρυσή ευκαιρία να παρευρεθούν σε έναν τελικό κυπέλλου και πλέον θα αγωνιστούν για την τιμή των όπλων μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού ουσιαστικό ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα δεν έχουν, παρά μόνο την γρήγορη εξασφάλιση της κατηγορίας. Η Ατλέτικο έχει να σκέφτεται και την ρεβάνς με την Λεβερκούζεν για  το Champion's League και ο Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν σαφής πως οι "παγκίτες" της ομάδας θα πρέπει να κάνουν τώρα την διαφορά, αφού τα πόδια των παικτών του είναι φορτωμένα από τα πολλά παιχνίδια. Τι βλέπω εγώ...; ένα δύσκολο απόγευμα για τους Ροχιμπλάνκος που μάλλον θα πρέπει να σκοράρουν πάνω από 2 φορές για να φύγουν νικητές από το Κορνέγια ελ πρατ. Η Εσπανιόλ εντός έδρας έχει τον τρόπο και μπορεί να σκοράρει απέναντι σε μια Ατλέτικο που δέχτηκε γκολ στα 5 από τα 6 τελευταία της επίσημα παιχνίδια εκτός έδρας. 1,80 πληρώνει το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ στον ΟΠΑΠ και μπαίνει στο παιχνίδι μου.

Προσπερνώ το Εϊμπάρ - Μπαρτσελόνα στο οποίο οι αποδόσεις είναι γελοίες και αν η Μπαρτσελόνα δεν εκμεταλλευτεί τώρα την συγκυρία να μείνει στην κορυφή, τότε είναι άξια της μοίρας της.

Πάκο Χέμεθ
Ακόμα ένα ματς πλούσιο σε φάσεις και γκολ
 αναμένεται να μας χαρίσει η Ράγιο του Πάκο Χέμεθ
Στο Βαγιέκας η Ράγιο υποδέχεται την Γρανάδα και οι 2 προπονητές των ομάδων έχουν το συγκεκριμένο παιχνίδι μαρκαρισμένο με κόκκινο στα μπλοκάκια τους. Η Ράγιο αν κερδίσει θα κάνει αποφασιστικό βήμα σωτηρίας, ενώ η Γρανάδα θα βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, αλλά με τον γνωστό αλλοπρόσαλλο χαρακτήρα που έχουν, μπορούν να κάνουν δώρο ακόμα και τη νίκη στους φιλοξενούμενους. Το 1,80 στον ΑΣΟ δεν είναι καθόλου ικανοποιητικό και θα στραφώ κι εδώ στα πολλά γκολ και το OVER 2,5 που πληρώνει 1,90. Όποιος έχει δει έστω και 1 ματς της Ράγιο τα τελευταία 3 χρόνια, θα διαπιστώσει πως το OVER δεν βγαίνει καθαρά από συγκυρίες τις περισσότερες φορές.

Το Θέλτα - Μπιλμπάο δεν θα με απασχολήσει, αν και μια ισοπαλία θα τους βολέψει και τους 2. Η γηπεδούχος έχει μείνει χωρίς στόχους και η Μπιλμπάο σκέφτεται τον τελικό του κυπέλλου. 5-6 πονταλάκια θέλουν ακόμα να σωθούν και μαθηματικά οι 2 ομάδες, που μπορεί να τα βρουν μεταξύ τους.

Στη Segunda τώρα, με το μεγάλο κομμάτι της 29ης αγωνιστικής να διεξάγεται σήμερα, με 7 αγώνες στο πρόγραμμα.

Πρώτο ματς στο κουπόνι το Οσασούνα - Αλκορκόν, με τους Βάσκους να μετρούν 5 συνεχόμενες ήττες χωρίς μάλιστα να βρουν δίχτυα σ' αυτά τα ματς. Η κακιά συγκυρία φέρνει αντίπαλο την Αλκορκόν σήμερα, η οποία ξέρει από ξύλο και το ματς θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, γι' αυτό άλλωστε το UNDER πληρώνει 1,40 στον ΟΠΑΠ. Με καμία από τις 2 ομάδες πάντως δεν ξέρει τι σου ξημερώνει και το αφήνω στην άκρη το συγκεκριμένο.

Άλμπερτ Ριέρα
Που χάθηκες κι εσύ...
Κάτι ανάλογο ισχύει και για το Αλαβές - Μαγιόρκα, με τους γηπεδούχους να έρχονται από 2 συνεχόμενες ήττες και να μην θέλουν να συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα, αφού η επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται μόλις 4 βαθμούς πιο κάτω. Ανεβασμένη η Μαγιόρκα, έκανε 3 συνεχόμενες νίκες και άρχισαν οι ψίθυροι για άνοδο εκεί. Στην αποστολή της ομάδας συμπεριλήφθηκε και ένας παλιός γνωστός σήμερα, ο Άλμπερτ Ριέρα που αποκτήθηκε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ενδεικτικά να αναφέρω πως τελευταίος του σταθμός ήταν η Ουντινέζε, η οποία όμως έλυσε το συμβόλαιο του, επειδή πήγε σε μια παρτίδα πόκερ και απουσίασε από την προπόνηση! Όσον αφορά το ματς, μπορούν να πετύχουν από 1 γκολ αμφότερες (OVER 2,5 τα 3 τελευταία τους), αλλά το 1,65 που προσφέρει ο ΟΠΑΠ προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο.

Χιχόν οπαδοί
Με 500 καμικάζοι στο πλευρό της σήμερα
η Χιχόν στο Μπουτάρκε
Αμφίρροπο και το Λεγκανές - Χιχόν, με τους γηπεδούχους να είναι πολύ δυνατοί εντός έδρας, αλλά και η Χιχόν θα έχει στο πλευρό της χιλιάδες οπαδούς που θα μετατρέψουν το Μπουτάρκε σε Μολινόν. Αν ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι σαν χωράφι, μπορεί να γίνει καλό ματς εδώ, με την Λεγκανές να παίζει πλέον πιο απελευθερωμένα, αφού απέχει από την επικίνδυνη ζώνη 10 βαθμούς και την Χιχόν να είναι από τις ομάδες εκείνες της κατηγορίας που τρέχει πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο. Υπερβολικό το OVER 2,5 σε απόδοση 2,30 στον ΟΠΑΠ, εξαιρετικό και το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ στο 1,90. Τέτοιες αποδόσεις να έβλεπα ανάμεσα σε ομάδες που βλέπουν την αντίπαλη εστία σαν την τρύπα της βελόνας θα έλεγα οκ, αλλά οι συγκεκριμένες το έχουν το γκολ και σύμφωνα με τα παραπάνω αξίζει το ρίσκο το κυνήγι των πολλών τερμάτων ή του αμφίσκορου.

Ματς ζωής και θανάτου και για την Σαμπαντέλ που υποδέχεται την Γιαγκοστέρα. Σύμφωνα με τα ρόστερ και το μπάτζετ των 2 ομάδων στην αρχή του πρωταθλήματος, η εικόνα στον βαθμολογικό πίνακα θα έπρεπε να είναι εντελώς διαφορετική. Παρόλα αυτά η Γιαγκοστέρα υπερβάλλει εαυτόν και τρέχει ένα σερί 5 αγώνων χωρίς ήττα, με 4 νίκες και 1 ισοπαλία σε αυτό το διάστημα, ενώ η Σαμπαντέλ είναι βυθισμένη στον πάτο της βαθμολογίας. Επιτακτική ανάγκη για νίκη στους γηπεδούχους λοιπόν, που έχουν σαφώς πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και μένει να το δείξουν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. ΑΣΟΣ μου μυρίζει εδώ, αγωνιστικά όμως δεν μπορώ να τον δικαιολογήσω και μάλλον θα τον αφήσω στην άκρη.

Στο Σαραγόσα - Λούγκο η γηπεδούχος έχει μείνει με 13 επαγγελματίες για το σημερινό παιχνίδι και ο Πόποβιτς αναγκαστικά κάλεσε 5 νεαρούς από την Β' ομάδα για να συμπληρώσει ενδεκάδα. Αρκετά ανεβασμένη η Λούγκο έρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες, 4 στα τελευταία της 5 παιχνίδια συνολικά και ο ΑΣΟΣ του 1,70 κρίνεται άκρως επικίνδυνος. Αν οι φιλοξενούμενοι δεν κωλώσουν από την φανέλα και την έδρα της Σαραγόσα και κατέβουν να παίξουν το ματς στα ίσια μπορούν να φύγουν και με το ΔΙΠΛΟ σήμερα. Καλές πιθανότητες και στα ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER 2,5, ειδικά τώρα που τα ματς της Λούγκο έχουν ανοίξει (τα περισσότερα της Σαραγόσα είναι γεμάτα από φάσεις και γκολ).

Τριπλή το Ουέλβα - Τενερίφη, με τους γηπεδούχους να έχουν δώσει τέλος στο αρνητικό τους σερί και την Τενερίφη να έχει ξυπνήσει από τον αγωνιστικό λήθαργο και να τρέχει ένα αήττητο σερί 4 αγώνων. Από τα ματς που μου κάθεται καλά η ισοπαλία, αλλά δεν θα κρατήσω, αφού έχω καλύτερες επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα.

Κλείνω με το Βαγιαδολίδ - Νουμάνθια, ένα ματς υψηλής επικινδυνότητας για τους γηπεδούχους, αλλά και όσους πάνε με τον ΑΣΟ. Φαβορί η Βαγιαδολίδ, δεκτόν, όχι όμως στο 1,65 χωρίς Μοχίκα και Τσίκα. Η Νουμάνθια είναι άνετη βαθμολογικά, άγχος δεν έχει και είναι ικανή για την ζημιά.

Η πρόταση: Σύστημα 3-4 ή ΔΥΑΔΕΣ

Εσπανιόλ - Ατλέτικο Μαδρίτης ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,80
Βαγιεκάνο - Γρανάδα OVER 2,5 1,90
Λεγκανές - Χιχόν ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,90
Σαραγόσα - Λούγκο OVER 2,5 2,00

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Το καινούριο μου πουλέν

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2