Δεν πατάει καλά η Ατλέτικο

Το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα καλείται να ανατρέψει απόψε η Ατλέτικο Μαδρίτης, προκειμένου να είναι αυτή που θα προκριθεί στη φάση των 8 για το Champion's League. Φουλ αγωνιστική δράση στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.





4 παιχνίδια μακριά από τη νίκη έχει μείνει η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, που στο πρώτο παιχνίδι στη Γερμανία θα μπορούσε άνετα να ηττηθεί με πιο ευρύ σκορ. Οι Γερμανοί έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα γκολ, έπαιξαν σαν την γάτα με το ποντίκι τους Ισπανούς και βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Προσωπικά πριν ποντάρω σε ένα ματς, λαμβάνω περισσότερο υπόψη την αγωνιστική κατάσταση των 2 ομάδων και την φόρμα (με την πλάστιγγα να γέρνει εμφανώς υπέρ των Γερμανών) και αφήνω στην άκρη το βάρος της φανέλας ή την παράδοση. Το μόνο δεδομένο που μπορεί να εξισορροπήσει κάπως την κατάσταση, είναι η κρισιμότητα του αγώνα, που σίγουρα θα δώσει ένα έξτρα κίνητρο στους γηπεδούχους. Συνοψίζοντας αξία στον ΑΣΟ δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση, πόσο μάλλον περισσότερο στο Χ2 ή στο ξερό ΔΙΠΛΟ. Η δικιά μου επιλογή θα είναι το OVER 2,5 πάντως, θεωρώντας πως η Λεβερκούζεν θα ψάξει το γκολ και το ματς θα ανοίξει εύκολα. Οι Γερμανοί έχασαν ένα τσουβάλι ευκαιρίες όπως είπα πιο πάνω στο πρώτο παιχνίδι και το 1/3 να βγάλουν απόψε, θα είναι πολύ δύσκολο να μην σκοράρουν 1 φορά. Έτσι το ματς θα ανοίξει, αφού η Ατλέτικο θα κυνηγάει 3 γκολ και καλώς εχόντων των πραγμάτων το OVER 2,5 που πληρώνει 1,90 περιμένω να επιβεβαιωθεί.

Στα υπόλοιπα του κουπονιού τώρα, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην Αγγλία. 1 σημείο από κάθε κατηγορία έχω κρατήσει και από την Τσάμπιονσιπ θα ποντάρω στον ΑΣΟ της Γουλβς. Το κίνητρο είναι ξεκάθαρο και με την πλευρά των γηπεδούχων που επιδιώκουν την είσοδο στα Play Off ανόδου. Πάντα επικίνδυνη η Σέφιλντ Γουέντσντεϊ, ιδιαίτερα εκτός έδρας, έχει μείνει από στόχους όμως (στο -12 από τις θέσεις των Play Off, στο +16 από την επικίνδυνη ζώνη), ενώ παράλληλα δεν κέρδισε κανένα από τα πρόσφατα παιχνίδια της με ομάδες πρώτης γραμμής. Το μομέντουμ, η φόρμα και το κίνητρο είναι με τους "λύκους" και ποντάρω στον ΑΣΟ του 1,90.

Από την 1η κατηγορία κράτησα κάτι μικρό αλλά λογικό, το OVER 2,5 στο Μπρίστολ Σίτυ - Κρου. Ξεκάθαρη επιλογή εδώ, αφού έρχονται αντιμέτωπες οι καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με την χειρότερη άμυνα. 5 γκολ δέχτηκε η Κρου στην τελευταία έξοδο της από την Πρέστο και άλλα 4 στην προηγούμενη από την Ροτσντεϊλ. Απόψε και τα 3 είναι αρκετά, αν και δεν μ' ενδιαφέρει το σκορ, αρκεί να βγει το μικρό OVER 2,5 του 1,50.

Κλείνω με την 2η κατηγορία και το παιχνίδι Νορθάμπτον - Καρλάιλ. Η Νορθάμπτον βρίσκεται στο -3 από τις θέσεις των Play Off ανόδου σε αντίθεση με την Καρλάιλ που βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Η φόρμα είναι ξεκάθαρα με τους γηπεδούχους που τρέχουν ένα σερί 9-2-2 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, ενώ η Καρλάιλ μετράει μόλις 1 νίκη στα 7 τελευταία της (1-1-6 ρεκόρ) κι αυτή στο ντέρμπι ουραγών με την Τσέλτεναμ με 1-0. Στο 1,70 ο ΑΣΟΣ, ποντάροντας στην καλύτερη ομάδα από τις 2.

Η πρόταση: Παρολί ΤΕΤΡΑΔΑ

Ατλέτικο Μ. - Λεβερκούζεν OVER 2,5 1,90
Γουλβς - Σέφιλντ Γουέντσντεϊ ΑΣΟΣ 1,90
Μπρίστολ Σίτυ - Κρου OVER 2,5 1,50
Νορθάμπτον - Καρλάιλ ΑΣΟΣ 1,70

* Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2