Εμπιστοσύνη στις "έμπειρες"

europa league
Ένας παράγοντας που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση ενός αγώνα ή στην πρόκριση στην επόμενη φάση, είναι η εμπειρία κάθε ομάδας στην διοργάνωση και γενικότερα στην Ευρώπη. Δεν αποτελεί πανάκεια βέβαια πως όποια ομάδα έχει την εμπειρία, πως διαθέτει και την ικανότητα, γι' αυτό καλό είναι να λαμβάνονται υπόψη όλα τα δεδομένα σε έναν αγώνα.



Στους σημερινούς αγώνες πιστεύω πως η εμπειρία κάποιων ομάδων στην Ευρώπη, ότι μπορεί να κάνει την διαφορά, κρίνοντας πάντα και από τα κίνητρα που έχουν, αλλά και την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται αυτές αλλά και οι αντίπαλοι τους.

Ένα από τα μεγάλα ονόματα στη διοργάνωση και από τα μεγάλα φαβορί, είναι η Νάπολι. Ταιριάζουν στον Ράφα Μπενίτεθ οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού έχει κατακτήσει και το Europa αλλά και το Champion's League και μετά ειδικά το κράξιμο των οπαδών στην ήττα από την Βερόνα στο ιταλικό πρωτάθλημα, περιμένω τους ατζούρι πιο συγκεντρωμένους. Η Ντιναμό Μόσχας είναι από τις νεόπλουτες ομάδες στη Ρωσία, διαθέτει ποιοτικές μονάδες, υστερεί όμως αγωνιστικά αλλά και σε εμπειρία στην Ευρώπη από τη Νάπολι. Με τους Ιταλούς λοιπόν και το ΔΙΠΛΟ που έχει ήδη καθοδικές τάσεις.

Μεγαλύτερη εμπειρία στην Ευρώπη από την αντίπαλο της έχει και η Ντιναμό Κιέβου και όσοι είναι 30+ γνωρίζουν πολύ καλά πόσο ισχυρή είναι εντός έδρας. Δεν είναι ομάδα φόβητρο η Έβερτον που εκτός των άλλων έχει να σκέφτεται πολύ σοβαρά και το πρωτάθλημα, αφού βρίσκεται μόλις 6 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια. ΑΣΟΣ κοντά στα 2 φράγκα εδώ.

ΑΣΟΣ και για την Μπεσίκτας, η οποία έκανε δώρο τη νίκη στην Κλαμπ Μπριζ στο πρώτο παιχνίδι, όντας καλύτερη στα 60 πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, στη συνέχεια όμως και για ανεξήγητο λόγο, έριξε κατακόρυφα την απόδοση της. Από την στιγμή που κατάφεραν οι Τούρκοι να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Λίβερπουλ, πιστεύω πως θα τα καταφέρουν και με την Μπριζ.

Ολοκληρώνω τις επιλογές μου με το ΔΙΠΛΟ της Ζενίτ, η οποία κέρδισε με 2-0 το πρώτο παιχνίδι επί της Τορίνο και είναι σχετικά άνετη. Η Τορίνο μπορεί να έκανε το μπαμ με την Μπιλμπάο, ας μην ξεχνάμε όμως πως 3 σεζόν πριν αγωνιζόταν στην Serie B. Επιπλέον στη Ζενίτ έπεσαν κάτι γιούχες μετά το παιχνίδι με την Τορπέντο Μόσχας για το ρώσικο πρωτάθλημα και οι παίκτες της υποσχέθηκαν μόνο νίκη στο σημερινό. Μόνο ο Χουλκ κόστισε στους Ρώσους 2 φορές το μπάτζετ της Τορίνο και νομίζω πως με τόσα χρήματα που ξοδεύει η Γκας Προμ και τέτοιο ποιοτικό σύνολο, θα πρέπει το λιγότερο να γυρίσουν με την πρόκριση απόψε, αν όχι με τη νίκη. Όπως και να 'χει εγώ έχω ποντάρει ήδη στο ΔΙΠΛΟ που κυκλοφορεί στο 2,50 και θα περιμένω να δω τι θα γίνει το βράδυ.

Η πρόταση: ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4

Ντιναμό Μόσχας - Νάπολι ΔΙΠΛΟ 2,30
Ντιναμό Κιέβου - Έβερτον ΑΣΟΣ 1,95
Μπεσίκτας - Κλαμπ Μπριζ ΑΣΟΣ 1,75
Τορίνο - Ζενίτ ΔΙΠΛΟ 2,50

* Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2