Με πονηρή ματιά όλα

Όλα τα παιχνίδια στις 2 ισπανικές λίγκες ολοκληρώνονται μέχρι τις 22:00 το βράδυ που θα αρχίσει το Clasico. Αρκετά διαφαινόμενα φαβορί στο πρόγραμμα, δείχνουν ξεκάθαρα κάποια σημεία, δεν υπάρχει λόγος όμως να πέσει κανείς με τα μούτρα.









Από χτες διαβάζω πως όλοι έχουν πέσει στον ΑΣΟ της Λα Κορούνια στο ματς με την Εσπανιόλ. Ναι, η Ντέπορ χρειάζεται περισσότερο τη νίκη και η Εσπανιόλ δεν αποδίδει εκτός έδρας. Μακάρι να βγει για όσους το παίξουν, προσωπικά όμως έχω πολλές ενστάσεις. Βελτιώθηκε η Ντέπορ βέβαια, αλλά η άμυνα της μπάζει και φάνηκε στο προηγούμενο εντός έδρας με την Σεβίλλη που έληξε 3-4. Σε καμία περίπτωση η Εσπανιόλ δεν είναι αδιάφορη όπως γράφεται και σ' αυτό το ματς η Ντεπορτίβο θα πρέπει να λάβει τα ηνία του αγώνα, ένα στυλ παιχνιδιού που δεν της ταιριάζει καθόλου. Είναι γνωστό, πως οι περισσότερες μικρομεσαίες ομάδες στην Ισπανία παίζουν καλύτερα στις αντεπιθέσεις (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) και η Λα Κορούνια είναι μία από αυτές. Πολύ δύσκολο παιχνίδι στα μάτια μου, η ισοπαλία δεν θα είναι και καταστροφή για τις 2 ομάδες, αν και δεν σκοπεύω να ασχοληθώ πραγματικά. Λογικά και τα λίγα γκολ στην αναμέτρηση επίσης.

Βιγιαρεάλ και Σεβίλλη αναμετριούνται για 4η φορά φέτος και τις 3 προηγούμενες αναμετρήσεις κέρδισε η Σεβίλλη. Όποια από τις χάσει αποχαιρετά λογικά και το όνειρο της εξόδου στο Champion's League. Λογικά θα πέσουν κορμιά πάλι και τα ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER 2,5 έχουν καλές πιθανότητες. Τα 2 τελευταία εκτός έδρας της Σεβίλλης ήταν 7+ και τα 5 τελευταία στο OVER 2,5. Όλα για όλα θα τα παίξει η Βιγιαρεάλ.

Μεγάλη φαβόρα η Σοσιεδάδ στο ματς με την Κόρδοβα, η οποία μάλλον παίζει το τελευταίο της χαρτί για παραμονή στην κατηγορία. Απολύθηκε και ο Μίροσλαβ Τζούκιτς, αφού η ομάδα συμπλήρωσε 8 συνεχόμενες ήττες και ανέλαβε 1ος προπονητής κάποιος Ρομέρο από την Β' ομάδα. Η Σοσιεδάδ με τον Μόγιες μπορείς να πεις ότι παίζει και χειρότερα, αλλά τα αποτελέσματα τα παίρνει. Διαβασμένο το ματς και το λέω αυτό γιατί είχα στα υπόψη μου το UNDER 2,5, το οποίο όμως προσφέρεται πολύ χαμηλά. Δεν τους εμπιστεύομαι τους Βάσκους φέτος, ακόμα και σε τέτοια φαινομενικά εύκολα παιχνίδια.

Φτάσαμε και στο El Clasico που από αυτά που διαβάζω, οι περισσότεροι θα παίξετε ΑΣΟ και ασφαλώς OVER 2,5. Έχω διαφορετική άποψη και προσανατολίζομαι σήμερα στα λίγα γκολ. Καταρχήν το 1,60 που προσφέρει η νίκη της Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετικά χαμηλό και δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση πως η αγωνιστική διαφορά των ομάδων δικαιολογεί τέτοια απόκλιση στις αποδόσεις. Σίγουρα η Μπαρτσελόνα είναι πιο φορμαρισμένη, δεν είναι όμως τόσο σαρωτική φέτος, όπως στην εποχή του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ντεφορμέ η Ρεάλ, με πολύ γκρίνια σε όλα τα επίπεδα, ο Αντσελότι όμως δεν είναι χτεσινός. Όπλα έχει πολλά στη φαρέτρα και μπορεί να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του. Δεν τρέφω καμία εκτίμηση για τον Λουίς Ενρίκε (τουλάχιστον προς το παρόν), αφού δεν έχει δείξει και κάτι σπουδαίο στη μέχρι τώρα προπονητική του καριέρα (σαν ποδοσφαιριστής ήταν παικτούρα μεγάλη). Κρίνεται ο τίτλος σε μεγάλο βαθμό και οι 2 ομάδες περιμένω να παρουσιαστούν πολύ πιο προσεκτικές σήμερα. Ο Ενρίκε κρατάει συχνά την Μπαρτσελόνα πίσω και νομίζω πως έχουν τύχη τα λίγα γκολ στην αναμέτρηση. Εγώ θα κρατήσω το 2-3 ΓΚΟΛ που πληρώνει 2,20 στον ΟΠΑΠ και δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη αν έρθει και UNDER 2,5 το ματς. Καλό και το UNDER 3,5 στο 1,85.

Από την Segunda Division, που χτες πέρασε μόνο ένα μεγάλο φαβορί από τα 4 και εύκολα καταλαβαίνει κανείς, πόσο επικίνδυνο είναι να ποντάρει κανείς σε αποδόσεις του 1,50 σ' αυτή την κατηγορία.
Στο μεσημεριανό παιχνίδι της Ράσινγκ με την Σαραγόσα, αξίζει ένα μπετ στον ΑΣΟ, με τους γηπεδούχους να είναι εμφανώς βελτιωμένοι μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και την Σαραγόσα να ταξιδεύει με πολλές απουσίες στο Σαρδινέρο.

Προβλέπω ματς σούπα και πιθανή ισοπαλία στο Λούγκο - Αλαβές, ένα αποτέλεσμα που δεν χαλάει καμία από τις 2 ομάδες. Χέρι χέρι θα πάνε στους 39 βαθμούς και θα μείνουν σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

Λογικό φαβορί η Χιχόν στο παιχνίδι με την Ουέλβα, η οποία δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της. Όχι όμως στο 1,40, το οποίο είναι πολύ χαμηλό. Όλα τα παιχνίδια στο Μολινόν έχουν ρυθμό και ένταση και τα τελευταία 6/7 ήρθαν OVER 2,5. Ένα μπετ στα πολλά γκολ εδώ.

Στο 1,40 και ο ΑΣΟΣ της Χιρόνα στο τοπικό ντέρμπι με την Σαμπαντέλ. Σαν ρόστερ οι 2 ομάδες είναι το λιγότερο ισάξιες, για να μην πω ότι αυτό της Σαμπαντέλ είναι καλύτερο. Πως έφτασε τώρα να παλεύει για την σωτηρία, είναι άλλο ανέκδοτο. Καλοέβλεπα το OVER 2,5, αφού η άμυνα της Σαμπαντέλ είναι κυριολεκτικά χωνί, αλλά το 1,75 του ΟΠΑΠ δεν μου γεμίζει το μάτι.

Αμφίρροπο το Πονφεραντίνα - Βαγιαδολίδ, αν και οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν στα 2 τελευταία τους εκτός έδρας χωρίς μάλιστα να καταφέρουν να πετύχουν γκολ. Η Πονφεραντίνα είναι σταθερά καλή στα εντός έδρας παιχνίδια της και της δίνω ένα ελαφρύ προβάδισμα, αλλά χωρίς να σημαίνει ότι θα ποντάρω κάτι στο παιχνίδι αυτό.

Ολοκληρώνω με το Τενερίφη - Οσασούνα, ένα ματς που θα ποντάρω χωρίς ενδοιασμούς στον ΑΣΟ. Βελτιωμένοι οι νησιώτες, τρέχουν ένα αήττητο σερί 4 αγώνων και πετυχαίνουν την Οσασούνα στην χειρότερη της φάση. 7 παιχνίδια χωρίς νίκη οι Βάσκοι, με πολλά προβλήματα στο γκολ, αφού έχουν πετύχει μόλις 1 σ' αυτά τα παιχνίδια. Ειδικά εκτός έδρας η Οσασούνα χωλαίνει και το 1,80 σαν απόδοση στον ΑΣΟ με καλύπτει γι' αυτό το παιχνίδι.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Βιγιαρεάλ - Σεβίλλη OVER 2,5 1,60
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μ 2-3 ΓΚΟΛ 2,20
Τενερίφη - Οσασούνα ΑΣΟΣ 1,80

* Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2