Μπούρδες, χαϊβανίτιδα και παπαρολογίες

καφενείο πρέφα
Τι διαβάζει ο κόσμος σήμερα, τι ακούει, τι βλέπει, παρά περισσότερο σκουπίδια. Μπαίνεις σε "αθλητικό" site και διαβάζεις άρθρο με τις "10 καλύτερες στάσεις για σεξ", σε ειδησεογραφικό συνταγές μαγειρικής και σε "gossip" περιοδικό μπορεί να δεις και αφιέρωμα στο Νικολάι Τέσλα.







Οι περισσότεροι στοιχηματζίδες από την άλλη πετάνε σωρηδόν μοντέλα και πορνοστάρ με βυζόμπαλα σαν καρπούζα σαν κύριες φωτογραφίες στα άρθρα τους ή ευφάνταστους τίτλους από την άλλη, του στυλ, κολώνα ο ΑΣΟΣ της τάδε ομάδας, τσιμέντο το ΔΙΠΛΟ της άλλης και πάει λέγοντας.

Και ο "μαλάκας" φυσικά θα κάνει κλικ ή από περιέργεια ή για να δει σε υψηλή ανάλυση τον κώλο ή το βυζί της δεσποινίδος που έχει κοτσάρει ο αρθρογράφος στο άρθρο. Πόσοι είναι αυτοί που διαβάζουν πραγματικά, αλλά και από την άλλη πόσοι είναι αυτοί που πραγματικά "διαβάζονται".

Παντού κυριαρχούν τα νούμερα, στην τηλεόραση η τηλεθέαση, στο ραδιόφωνο η ακροαματικότητα και στο ίντερνετ η επισκεψιμότητα. Αυτά φέρνουν χορηγούς - χρήμα και επιβιώνουν οι ασχολούμενοι με τα ΜΜΕ. Τι να σε κάνει ο διευθυντής του τάδε αθλητικού site αν δεν τα φέρνεις, αν δεν πουλάν αυτά που γράφεις κι ας είσαι ο ρήτορας Δημοσθένης.

Ο κόσμος θέλει ίντριγκα, σεξ και βία ή αίμα και σπέρμα όπως μου είπε κάποτε πολύ σωστά ένας φίλος μου.

Τις προάλλες έριξα μια ματιά στην επισκεψιμότητα του Blog μου, όπως κάνουν άλλωστε όλοι, να δω πόσες "ψυχές" έκαναν κλικ να διαβάσουν κάτι από τις μπούρδες μου. Διαπίστωσα πως ο κόσμος "ψάχνεται", γυρεύει να διαβάσει κάτι καλό, άσχετα αν "κλικάρει" σε ότι άλλη μαλακία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Δεν ξέρω αν το βρήκε εδώ, ότι άρθρο μου όμως αφορά στρατηγικές, τρόπους παιχνιδιού, συστήματα κτλ τράβηξε την προσοχή. Χωρίς αρθρογραφία τις τελευταίες 11 ημέρες και έμπαιναν τόσο άνθρωποι κάθε μέρα, όσοι όταν γράφω προγνωστικά.

καφενείο πρέφα
Ήμουν στο πρακτορείο της γειτονιάς Σαββάτο πρωί, τιγκαρισμένο από παππούδια και επί 1 ώρα ένας από αυτά έλεγε συνέχεια...

- Τρία πράγματα χρειάζονται στη ζωή, πρώτον υγεία, μετά χρήματα και στο τέλος τύχη. Στον τιτανικό είχαν τα 2 πρώτα, αλλά δεν είχαν το τρίτο.

Ένας άλλος πρόσθεσε...

- Του ψαρά και του τζογαδόρου η τσέπη είναι 9 φορές άδεια και μια γεμάτη

Απάντησε ένας άλλος λίγο πιο πέρα σε κάποιον που δεν του άρεσε η εφημερίδα που διάβαζε και έψαχνε μια άλλη.

- Όλοι τα ίδια γράφουν πάνω κάτω, σημασία έχει εσύ τι επιλέγεις στο τέλος.

Μπούρδες ή βρήκα την σοφία συγκεντρωμένη μέσα σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ  Σάββατο πρωί;

Θέλεις να παίξεις στοίχημα, να μάθεις πρέφα, τάβλι, σκάκι, κουν καν, κάτσε κοντά σε κανένα τραπέζι με παππούδες. Δεν θα σου πουν τι να παίξεις, τι κίνηση να κάνεις, τι φύλλο να πετάξεις στο τραπέζι, αλλά πως να το παίξεις.

Βγήκα έξω γεμάτος, διαπιστώνοντας πως αυτοί οι άνθρωποι, οι ηλικιωμένοι, ξέρουν πολύ καλά τι τους γίνεται, άσχετα με το τι πιστεύουμε πολλές φορές εμείς οι νεότεροι...

Χαίρομαι και για την διαπίστωση πως εδώ ήρθε κόσμος, έκανε μια περαντζάδα, έψαξε στο ίντερνετ να βρει πληροφορίες για το πως να παίξει το παιχνίδι κι όχι για την χήνα που γεννάει τα χρυσά αυγά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2