Ημέρα των φαβορί στην Primera

Ξεκάθαρα φαβορί επιφυλάσσει το πρόγραμμα της Κυριακής στην Primera Division και μένει να δούμε ποια θα επιβεβαιωθούν και ποια όχι. Στην Segunda ξεχωρίζει η ματσάρα Λας Πάλμας - Μπέτις που διεξάγεται το μεσημέρι στο Γκραν Κανάρια.









Έπιασα πάτο χτες στα προγνωστικά μου, αφού περίμενα γκολ και πόνεσαν τα μάτια μου πραγματικά. Μεγάλη σούπα το Εσπανιόλ - Ατλέτικο Μ, την στιγμή που γράφω αγωνίζεται η Ράγιο με το σκορ 0-1 από το 7' και έχουν χαθεί ένα τσουβάλι ευκαιρίες. Αν δεν βγει κι αυτό μιλάμε για 0/4, πιο πάτο δεν έχει δηλαδή.

Ας περάσω στα σημερινά τα φρέσκα όμως, να δω που θα βάλω τα λεφτά μου. Στην Primera τα δεδομένα είναι κομματάκι ξεκάθαρα, με τα 3 από τα 4 παιχνίδια να έχουν πετσοκομμένα φαβορί και μόνο το ΔΙΠΛΟ της Βιγιαρεάλ να θεωρείται κάπως αξιόλογο. Μια Βιγιαρεάλ που έκανε τρομπόνι την Πέμπτη από τη Σεβίλλη για το Europa League και είμαι σίγουρος πως εκτός από τους "παίκτες" του στοιχήματος, ούτε οι ποδοσφαιριστές της περίμεναν τέτοιο πατατράκ. Το αποτέλεσμα αυτό δεν αναιρεί βέβαια την ποιότητα του κίτρινου υποβρύχιου, που ελάχιστα δικαιώματα έχει δώσει φέτος και στο κάτω κάτω της γραφής η Αλμερία που αντιμετωπίζει σήμερα δεν είναι Σεβίλλη. Με νίκη η Βιγιαρεάλ διατηρείται σε "ευρωπαϊκή" τροχιά και κοντά στην 1η τετράδα της βαθμολογίας, με το ΔΙΠΛΟ να προσφέρεται σε νορμάλ τιμές και θα το προτιμήσω. Με αντεπιθέσεις παίζει η Αλμερία ακόμα κι όταν αγωνίζεται εντός έδρας, ειδικά απέναντι σε ποιοτικά ανώτερους αντιπάλους.

Νορμάλ φαβορί και η Μάλαγα, που μέσα στο Ροσαλέδα είναι ορμητικότατη και υποδέχεται την μάλλον καταδικασμένη Κόρδοβα με τις 7 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Σ' όσους δεν αρέσει η τιμή του ΑΣΟΥ υπάρχει και το OVER 2,5 στο 1,90. Τοπικό ντέρμπι είναι το παιχνίδι, θα τα δώσει όλα η Κόρδοβα μην έχοντας κάτι να χάσει και μπορεί εύκολα να ανοίξει το ματς σε ρυθμό και ένταση.

Λογικά θα κερδίσει και η Σεβίλλη που είναι αήττητη φέτος στο Σάντσεθ Πιθχουάν, αλλά προφανώς υπάρχει πολύ μικρή αξία στον ΑΣΟ του 1,30 στο ματς με την Έλτσε.

Το αυτό και για την Ρεάλ, που μετά την απογοητευτική εμφάνιση με την Σάλκε προβλέπω να ξεσπάει στη δύσμοιρη Λεβάντε.

Στη Segunda τώρα, με το Λας Πάλμας - Μπέτις να κλέβει την παράσταση, αγωνιστικά τουλάχιστον. Η Μπέτις παρότι είναι 14 παιχνίδια αήττητη στο πρωτάθλημα, δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, ειδικά εκτός έδρας. Ζορίζεται και η Λας Πάλμας αρκετά τον τελευταίο μήνα, η συνολική της εικόνα όμως στο πρωτάθλημα είναι καλύτερη από αυτή της Μπέτις. Αν ήμουν ΜΠΟΥΚ κι εγώ τις ίδιες αποδόσεις θα έβγαζα, το ματς είναι ζόρικο όμως και δύσκολο στην προσέγγιση.

Ζόρικο και το Μιραντές - Πονφεραντίνα, με τους γηπεδούχους να αγνοούν την χαρά της νίκης εδώ και 8 αγωνιστικές, αλλά να μην κινδυνεύουν ουσιαστικά προς το παρόν. Η Πονφεραντίνα μπήκε στην 1η εξάδα της βαθμολογίας, εκτός έδρας όμως σπάνια κάνει καλά παιχνίδια και θα ρισκάρω με τη νίκη των γηπεδούχων εδώ. Κάπου θα σπάσει το ρόδι για την Μιραντές, η οποία σίγουρα υστερεί σε ποιότητα, μέσα στο κλουβί της Αντούβα όμως κάτι τέτοια ματς τα έχει.

Υποψία κόντρας υπάρχει στο Χιρόνα - Αλμπαθέτε, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν μόλις 1 ήττα στα 7 τελευταία τους κι αυτή εκτός έδρας από την Χιχόν στο Μολινόν. Η Χιρόνα δεν είναι καλά τον τελευταίο μήνα, ζορίζεται αρκετά και υπήρξαν στιγμές που δέχτηκε και χοντρό σπρώξιμο από την διαιτησία. Έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα η Αλμπαθέτε και την έχω ικανή για την έκπληξη, αλλά θα το αφήσω στην άκρη.

Κλείνω με το Μπαρτσελόνα Β' - Σανταντέρ, ένα ματς εξάποντο κατά τα φαινόμενα, αφού και οι 2 ομάδες βρίσκονται εντός της επικίνδυνης ζώνης. Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι με τίποτα η Μπάρτσα Β', που πληρώνει διαρκώς τα τραγικά αμυντικά της λάθη. Η Ράσινγκ έγινε πιο επιθετική με την πρόσληψη του Πέδρο Μουνίτις στον πάγκο και περιμένω ανοιχτό παιχνίδι με καλές πιθανότητες στο OVER 2,5 που πληρώνει 1,70 στον ΟΠΑΠ.

Η πρόταση: Σύστημα 3-4

Αλμερία - Βιγιαρέαλ ΔΙΠΛΟ 1,85
Μάλαγα - Κόρδοβα OVER 2,5 1,90
Μιραντές - Πονφεραντίνα ΑΣΟΣ 2,30
Μπαρτσελόνα Β' - Σανταντέρ OVER 2,5 1,70

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

* Τελικα μόνο η Ράγιο με βγάζει ασπροπρόσωπο, μέχρι να τελειώσω το άρθρο, παστέλωσε 2 γκολ ο Μπουένο και να το το OVER! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2