Εξάποντα σε Λεβάντε και Γρανάδα, με τα φεγγάρια τους οι ομάδες στην Segunda.

Η 28η αγωνιστική στην Primera Division, επιφυλάσσει παιχνίδια με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ισχυρά φαβορί για σήμερα Σάββατο η Ατλέτικο Μ. που υποδέχεται την Χετάφε και η Αθλέτικ Μπιλμπάο που αντιμετωπίζει εντός έδρας την Αλμερία. Κορμιά αναμένεται να πέσουν σε Λεβάντε και Γρανάδα, υπόσχεται γκολ το Βαγιεκάνο - Μάλαγα. Αρκετά φαβορί (στις αποδόσεις) και στο πρόγραμμα της Segunda.





Ατλέτικο Μαδρίτης - Χετάφε: Το ορεκτικό της ημέρας σερβίρεται στις 5 το απόγευμα με ένα μίνι τοπικό ντέρμπι της Μαδρίτης μεταξύ Ατλέτικο και Χετάφε. Περιθώρια χαλάρωσης δεν υπάρχουν για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, η οποία έπαιξε 120 λεπτά την Τρίτη για το Champion's League, στο πρωτάθλημα όμως βλέπει την Βαλένθια μετά τη χτεσινή της νίκη να απομακρύνθηκε 4 βαθμούς και από πίσω να πιέζει και η Σεβίλλη ασφυκτικά. Παρόλα αυτά ο αργεντινός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, προκειμένου να φρεσκάρει λίγο την ομάδα του. Ματς χωρίς ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον, αφού δεν έχω ικανή την Χετάφε για "μαγκιά" μέσα στο Βιθέντε Καλντερόν, από την άλλη όμως δεν σκοπεύω να ποντάρω στο 1,22 του ΑΣΟΥ, μιας κουρασμένης Ατλέτικο.

Βαγιεκάνο - Μάλαγα: Στο Βαγιέκας υπάρχουν προϋποθέσεις να δούμε ακόμα ένα παιχνίδι με γκολ και θέαμα, όπως και τα 2 προηγούμενα της Ράγιο (4-2 με Λεβάντε, 3-1 με Γρανάδα). Η Μάλαγα έχει θεωρητικά ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη, η βαθμολογική συγκομιδή των 44 βαθμών όμως, της δίνει τον αέρα να παίξει πιο απελευθερωμένα από εδώ και στο εξής. Το αυτό ισχύει και για την Ράγιο, που χρειάζεται 2-3 νίκες μέχρι το τέλος για να κλειδώσει την σωτηρία και το +7 από την επικίνδυνη ζώνη της παρέχει μια ασφάλεια. Θα ήταν ένα ματς ιδανικό για να ποντάρει κανείς στην ισοπαλία εδώ, με τις 2 ομάδες να δείχνουν να βολεύονται με 1 πονταλάκι, με τον τρόπο που αγωνίζεται η Ράγιο όμως (έχει να φέρει ισοπαλία από την 2η αγωνιστική) δεν θα το ρίσκαρα. Πιθανό ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER 2,5 σε ένα αρκετά ανοιχτό παιχνίδι λογικά.

Λεβάντε - Θέλτα: Η Λεβάντε των 3 συνεχόμενων νικών στα τελευταία της εντός έδρας, υποδέχεται την Θέλτα που ναι μεν ξεκίνησε εντυπωσιακά το φετινό πρωτάθλημα, αλλά απογοητεύει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η ομάδα της Γαλικίας βρίσκεται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη και προέρχεται από 2 συνεχόμενες ήττες. Μόνο 1 ήττα έχει γνωρίσει η Λεβάντε στα τελευταία της 9 παιχνίδια εντός έδρας για το πρωτάθλημα και μια νίκη σήμερα θα την βγάλει από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν εμπνέει η Θέλτα στα εκτός έδρας της, ειδικά σε αποδόσεις φαβορί, πόσο μάλλον όταν έχει μόλις 1 νίκη στα 9 τελευταία μακριά από το σπίτι της, Θα ρίσκαρα στον ΑΣΟ, αν δεν είχαν προκύψει αρκετές απουσίες στους γηπεδούχους και με τα πολλά βάζω το συγκεκριμένο παιχνίδι στην άκρη.

Αθλέτικ Μπιλπάο - Αλμερία: Ένας διαφαινόμενος ΑΣΟΣ είναι αυτός της Αθλέτικ Μπιλμπάο που υποδέχεται την Αλμερία. Ανεβασμένοι οι Βάσκοι, ξέμπλεξαν οριστικά από τις χαμηλές θέσεις, βελτιώθηκαν στην άμυνα και είναι το λογικό φαβορί της αναμέτρησης. Ταμπούρι και αντεπιθέσεις θα παίξει η Αλμερία, με τον πιο επικίνδυνο παίκτη της τον Τιεβί να είναι τελικά στην αποστολή της ομάδας. Εύκολα ή δύσκολα περιμένω την Αθλέτικ να επικρατήσει. Για όσους κυνηγούν τα ημίχρονα/τελικά αξίζει το Χ ημίχρονο/1 τελικό εδώ, αφού η Αλμερία θα στήσει το λεωφορείο και όσο αντέξει.

Γρανάδα - Εϊμπάρ: Κορμιά θα πέσουν και στο Γρανάδα - Εϊμπάρ, με τις 2 ομάδες που έχουν ως στόχο την παραμονή να θέλουν οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα. Από 8 συνεχόμενες ήττες έρχεται η Εϊμπάρ και από εκεί που έδειχνε ότι θα σωθεί άνετα, ξαφνικά έμπλεξε άσχημα, όντας στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Λίγα πράγματα και από τη Γρανάδα, δυσκοίλια στο γκολ και φέτος και περιμένω ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες εδώ. Λογικό αλλά χαμηλό το UNDER 2,5, μόλις στο 1,40 στον ΟΠΑΠ, λίγο καλύτερο το ΝΟ-ΓΚΟΛ στο 1,60, αφού λογικά όποιος το βάλει θα κερδίσει και το ματς. Με μεγαλύτερο ρίσκο βέβαια υπάρχει και το 0-1 ΓΚΟΛ που πληρώνει 2,35 και θα είναι η επιλογή μου.

Στη Segunda είναι ημέρα των φαβορί, αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι, τουλάχιστον όσον αφορά τις αποδόσεις. Καιρό είχα να δω τόσα φαβορί κάτω του 2,00 μαζεμένα σε μια αγωνιστική.

Μαγιόρκα - Γιαγκοστέρα: Πρώτο φαβορί η Μαγιόρκα που υποδέχεται την Γιαγκοστέρα, η οποία τρέχει ένα μάλλον αφύσικο σερί 6 αγώνων χωρίς ήττα, όλες οι ομάδες όμως σε έναν μαραθώνιο 42 αγωνιστικών είναι σε καλό φεγγάρι κάποια στιγμή. Στην Μαγιόρκα ακόμα μιλάνε για Play off ανόδου, σχεδόν σε κανένα σημείο της σεζόν όμως δεν δείχνει την αγωνιστική σταθερότητα ότι μπορεί να πετύχει κάτι τέτοιο. Από τις 2 ομάδες, πιο ποιοτικό σύνολο είναι οι γηπεδούχοι πάντως και η Γιαγκοστέρα θα είναι ικανοποιημένη ακόμα και με την ισοπαλία. Αν σκοράρει πρώτη η Μαγιόρκα μάλλον θα κερδίσει και εύκολα, αρκεί βέβαια να μπορέσει να σπάσει το αμυντικό μπλοκ που θα στήσει η Καταλανική ομάδα. Επικίνδυνο ματς για να ρισκάρω τα λεφτά μου και πάω παρακάτω.

Αλκορκόν - Μπαρτσελόνα Β:Ακόμα ένα φαβορί είναι η Αλκορκόν, που έπρεπε να ηττηθεί την προηγούμενη αγωνιστική στην Παμπλόνα, τελικά όμως έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας. Το αντίθετο συνέβη με την Μπαρτσελόνα Β', που ήταν καλύτερη της Σανταντέρ, αλλά ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα, έκρινε το τελικό 1-1. Πως μπορεί να δικαιολογήσει τώρα κάποιος τον ΑΣΟ του 1,70, όταν η γηπεδούχος έχει 1 νίκη όλη κι όλη στα τελευταία 13 παιχνίδια, είναι μαθηματικό παράδοξο. Συμπαθητικό το OVER 2,5 στο 1,85 στο διαδίκτυο, μπάζουν και των 2 οι άμυνες, αμφίρροπο εξαιρετικά όσον αφορά τα σημεία, δεν πιάνονται από πουθενά και οι 2 ομάδες.

Μπέτις - Λεγκανές: Τρίτη φαβόρα η Μπέτις, που πήρε μεγάλη νίκη με 0-3 επί της Λας Πάλμας την προηγούμενη αγωνιστική και πάτησε την κορυφή της βαθμολογίας. Από 3 συνεχόμενες ήττες έρχεται η Λεγκανές, η οποία δύσκολα παίρνει βαθμούς εκτός έδρας και αξίζει να σημειώσω ότι δεν έχει φέρει ισοπαλία στα τελευταία της 18 παιχνίδια. 15 παιχνίδια αήττητη η Μπέτις, που παίζει δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο, βρίσκει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει. Τέτοιους ΑΣΟΥΣ στην Segunda δεν ποντάρω ποτέ, εκτός κι αν είναι στις τελευταίες αγωνιστικές. Χαμηλό το 1,50 που κυκλοφορεί.

Αλμπαθέτε - Μιραντές: Πάμε και στο τελευταίο φαβορί της ημέρας που είναι η Αλμπαθέτε στο ματς με την Μιραντές. 5 ματς αήττητη η γηπεδούχος, ήταν καλή στο τελευταίο της παιχνίδι εκτός έδρας με αντίπαλο την Χιρόνα και κατάφερε να επιστρέψει από την κόλαση στον παράδεισο, ισοφαρίζοντας από 2-0 σε 2-2. Η Μιραντές έκανε αυτό που έπρεπε την προηγούμενη αγωνιστική, κέρδισε την Πονφεραντίνα με 2-1 εντός έδρας κι έκανε ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Καλύτερο ποδόσφαιρο παίζουν αυτή τη στιγμή οι γηπεδούχοι, βρίσκονται πιο κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και με ένα τρίποντο σήμερα θα κερδίσουν την ηρεμία τους. Η αίσθηση μου λέει ΑΣΟ, τον οποίο ήθελα όμως κοντά σε 2,00 απόδοση και δυσκολεύομαι να αποφασίσω αν αξίζει κοντά στο 1,90 ή στο 1,80 που τον προσφέρει ο ΟΠΑΠ.

Νουμάνθια - Λας Πάλμας: Ολοκληρώνω τις αναλύσεις μου με το Νουμάνθια - Λας Πάλμας, το μοναδικό παιχνίδι της ημέρας που οι αποδόσεις είναι πιο μοιρασμένες. Φαβορί η Λας Πάλμας βέβαια, η οποία ήταν άτυχη στο παιχνίδι με την Μπέτις την προηγούμενη αγωνιστική, αφού έχασε τα άχαστα στο πρώτο ημίχρονο και στο 2ο ότι φάση έκανε ο αντίπαλος μετουσιώθηκε σε γκολ. Δεν σηκώνει κριτική και το παιχνίδι της Νουμάνθια με την Βαγιαδολίδ, αφού έμεινε με 10 παίκτες μόλις στο 4ο λεπτό, με αποτέλεσμα η Βαγιαδολίδ να κάνει περίπατο και να κερδίσει με 4-0. Με σημαντικές απουσίες ταξίδεψε η Λας Πάλμας στη Νουμάνθια, γεγονός που κάνει τον αγώνα ακόμα πιο αμφίρροπο. Στην άκρη κι αυτό.

Η πρόταση: ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4

Βαγιεκάνο - Μάλαγα OVER 2,5 1,75
Γρανάδα - Εϊμπάρ 0-1 ΓΚΟΛ 2,35
Αλκορκόν - Μπαρτσελόνα Β' OVER 2,5 1,70
Αλμπαθέτε - Μιραντές ΑΣΟΣ 1,80

* Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στα δελτία σας και στις επιλογές σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2