Ένας ΑΣΟΣ και 2 OVER

Δεν έγραψα τίποτα το δεκαπενθήμερο που μας πέρασε, αφού όταν έχει παιχνίδια εθνικών ομάδων, αισθάνομαι πως δεν υπάρχει στοίχημα. Με κουπόνι 436 αγώνων επέστρεψε ο ΟΠΑΠ αυτό το τριήμερο και θα πρέπει να ψάξει κανείς πολύ για θησαυρούς μέσα στα σκουπίδια.









Στην Ισπανία το πρόγραμμα είναι φτωχό σήμερα, παρόλα αυτά έχω ξεχωρίσει 3 επιλογές. Πρώτο απ' όλα ο ΑΣΟΣ της Σεβίλλης στο πολύ δύσκολο παιχνίδι εντός έδρας με την Μπιλμπάο. Η μοναδική αήττητη εντός έδρας ομάδα στο πρωτάθλημα είναι η Σεβίλλη (10-4-0) και αν θέλει να συνεχίσει να έχει ελπίδες για έξοδο στο Champion's League, θα πρέπει να περάσει και το σημερινό εμπόδιο. Δυστυχώς πετυχαίνει την Μπιλμπάο στην καλύτερη της φάση από την αρχή της σεζόν, αν και οι Βάσκοι πρακτικά δεν κυνηγούν κάτι μέσω του πρωταθλήματος και περισσότερο περιμένουν τον τελικό του κυπέλλου με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. Σίγουρα δεν πρόκειται να αδιαφορήσουν σήμερα, αλλά και δεν θα τα δώσουν όλα επίσης. Εμπιστοσύνη στην ομάδα του Ουνάι Έμερι λοιπόν.

Λογικά θα περάσει η Ατλέτικο Μ. από την Κόρδοβα που μόνο μαθηματικές ελπίδες έχει για την σωτηρία πλέον, ενώ κορμιά θα πέσουν στο Αλμερία - Λεβάντε από το οποίο δεν προκύπτει κάποιο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Μία νίκη μόλις έχει η Αλμερία εντός έδρας και άλλη μία επίσης η Λεβάντε εκτός, 2 ομάδες που δίνουν μάχη για την παραμονή και τα πάντα είναι πιθανά.

Στο Μάλαγα - Σοσιεδάδ οι 2 ομάδες πρακτικά είναι αδιάφορες, αν και η Μάλαγα έχει κάποιες ελπίδες να προλάβει την 6η θέση (βρίσκεται στο -5 από την Βιγιαρεάλ) και να βγει στην Ευρώπη. Η αλήθεια είναι πως με την εικόνα που έχουμε μέχρι στιγμής, δεν δείχνει ικανή να το πετύχει αυτό και ένα πλασάρισμα μέσα στην 1η οκτάδα της βαθμολογίας είναι το πιο πιθανό σενάριο. Βελτιωμένη η Σοσιεδάδ, ίσως στην καλύτερη της φάση από την ημέρα που ανέλαβε ο Ντέιβιντ Μόγιες, συνήθως σε τέτοια ματς εκτός έδρας εξαφανίζεται όμως. Το παιχνίδι γέρνει προς τον ΑΣΟ, πιθανολογώ όμως ότι θα το δουν χαλαρά οι 2 ομάδες το παιχνίδι και υπάρχει αξία στο OVER 2,5. Η Μάλαγα στα εντός έδρας κάνει πάρα πολλές ευκαιρίες και συνήθως είναι αρκετά καλή, αλλά και η Σοσιεδάδ έχει πολλά καλά διαστήματα στο παιχνίδι της, όταν δεν... βαριέται! Δεν έχουν να χάσουν τίποτα και οι 2, ελπίζω σε ανοιχτό ματς.

Τέσσερα τα παιχνίδια και στην Segunda σήμερα, αλλά στα 3 δεν βγαίνει εύκολα άκρη. Έχω μια υποψία πιανόλας στο Μιραντές - Σαμπαντέλ, αφού κοντοζυγώνει η εποχή που αρχίζουν τα "περίεργα", δεν έχω όμως επιχειρήματα για να στηρίξω την άποψη μου αυτή, ούτε κάποιο πληροφοριοδότη στην Ισπανία. Η Μιραντές είναι στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη και η Σαμπαντέλ είναι αυτή που καίγεται για βαθμούς, αυτό.

Στο Χιρόνα - Βαγιαδολίδ έχουμε 2 ομάδες που μάλλον θα είναι στα Play off ανόδου στο τέλος της κανονικής περιόδου, αυτή τη στιγμή καμία τους όμως δεν είναι υπόδειγμα αγωνιστικής σταθερότητας. Όλα είναι πιθανά εδώ.

Το αυτό και για το Λούγκο - Μαγιόρκα, με τους γηπεδούχους να είναι σε καλύτερο φεγγάρι και σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, χωρίς όμως να καίγονται και ιδιαίτερα για τη νίκη σήμερα. Παιχνίδι που θα ρίσκαρα περισσότερο σε μια σβηστή ισοπαλία και κάνα σκορ 0-0 ή 1-1 περισσότερο, αλλά έτσι απλά το αναφέρω.

Το μόνο που θα κρατήσω είναι το OVER 2,5 στο Αλμπαθέτε - Λας Πάλμας. Ένα τσουβάλι ευκαιρίες κάνουν αμφότερες στα περισσότερα παιχνίδια τους, ειδικά η πιο ποιοτική Λας Πάλμας, που είναι και πρώτη σ' αυτή την κατηγορία στο πρωτάθλημα. Αμφότερες παίζουν γρήγορα και με κάτω την μπάλα, ενώ οι άμυνες τους από την άλλη δεν εμπνέουν την παραμικρή εμπιστοσύνη.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Σεβίλλη - Αθλέτικ Μπιλμπάο ΑΣΟΣ 1,65
Μάλαγα - Σοσιεδάδ OVER 2,5 2,00
Αλμπαθέτε - Λας Πάλμας OVER 2,5 1,85

* Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2