Ψάχνοντας να βρούμε που υπάρχει αξία

4 αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της εμβόλιμης 30ης αγωνιστικής για την Primera Division. Ξεκάθαρα φαβορί στις αποδόσεις υπάρχουν, μένει να εξετάσουμε όμως αν υπάρχει αξία σ' αυτές ή κάπου αλλού.










Στα παιχνίδια των 21:00 το Μπαρτσελόνα - Αλμερία δεν προσφέρει και πολλές επιλογές στους παίκτες του στοιχήματος, εκτός αν πιστεύει κάποιος πως η Αλμερία μπορεί να τα βάλει με το "θηρίο". Το ενδιαφέρον προκύπτει περισσότερο από το Λα Κορούνια - Κόρδοβα που το λες και μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, αν και η Κόρδοβα είναι έτοιμη να πετάξει λευκή πετσέτα. Θα πρότεινα τον ΑΣΟ αν η απόδοση του προσέγγιζε το 2,00, άντε το 1,90, αλλά στο 1,65 δε νομίζω ότι αξίζει το ρίσκο. Το τσουλάει καλύτερα το τόπι η Ντέπορ στο 2ο γύρο, σε σχέση με τον πρώτο που έπαιζε περισσότερο κλωτσομπούνια. Η Κόρδοβα από την άλλη έχει γίνει ο σάκος του μποξ της κατηγορίας, μετρώντας 10 συνεχόμενες ήττες (6 από αυτά τα παιχνίδια ήρθαν OVER 2,5) και όπως δείχνουν τα πράγματα θα υποβιβαστεί στην Segunda. Η ισοπαλία δεν βολεύει καμία από τις 2 ομάδες και περιμένω από τη Λα Κορούνια να μπει δυνατά στο ματς, να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να αποκτήσει τον έλεγχο του αγώνα. Ελπίζω να την δει καμικάζι και η Κόρδοβα, γιατί σκοπεύω να ποντάρω στο καλοπληρωμένο OVER 2,5 του 2,05. Δεν υπάρχει λόγος για τους φιλοξενούμενους να κλειστούν, αφού μόνο μια νίκη μπορεί να αναπτερώσει κάπως τις ελπίδες τους.

Στα παιχνίδια των 23:00 έχουμε το Βαγιεκάνο - Ρεάλ που είναι ένα μίνι τοπικό ντέρμπι της Μαδρίτης και τη Γρανάδα που φιλοξενεί την Θέλτα. Το λογικό είναι να περιμένουμε να περάσει η Ρεάλ από την φτωχογειτονιά του Βαγιέκας αξία όμως στο ΔΙΠΛΟ δεν υπάρχει. Καλύτερη περίπτωση το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ στο 1,65 στον ΟΠΑΠ και σαν πιο ψαγμένη επιλογή, σαν anytime scorer ο Αλμπέρτο Μπουένο σε απόδοση 3,55. Ο επιθετικός της Ράγιο είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει πετύχει ήδη 16 γκολ φέτος και μάλλον θα αποτελέσει μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων το καλοκαίρι.
Τώρα στο Γρανάδα - Θέλτα, με τους παίκτες των γηπεδούχων να έχουν 2 επιλογές. Η' να πετάξουν τις φανέλες και να φύγουν μετά την 9αρα από την Ρεάλ ή να δείξουν λίγο φιλότιμο. Η Θέλτα από την άλλη είναι η ομάδα συνώνυμο του κουβά φέτος, αφού ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, μετά έκανε 10 ματς να κερδίσει κι έκτοτε το πηγαίνει από θετικό σε αρνητικό σερί. Δεν πιάνονται από πουθενά οι Γαλιθιανοί, είναι ικανοί να χάσουν μέσα στην έδρα τους από τον τελευταίο και να βγάλουν μετά διπλό μέσα στην Βαρκελώνη. Στα τελευταία 5 παιχνίδια τους μετρούν 3 ήττες, 1 ισοπαλία και 1 νίκη μόλις και νομίζω πως οι αποδόσεις φαβορί στο ΔΙΠΛΟ είναι εκτός τόπου και χρόνου. Η Γρανάδα παίζει το τομάρι της και έχει ευνοϊκό πρόγραμμα μέχρι το τέλος, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί ακόμα και από σήμερα να ξεκινήσει την αντεπίθεση της. Σαφώς πιο ποιοτική ομάδα η Θέλτα, αλλά αυτό δεν φτάνει για να κερδίζει τους πολέμους, κάτι που έχει αποδειχτεί πάρα πολλές φορές φέτος. Όσο άμπαλη και να είναι η Γρανάδα, εντός έδρας έχει μόλις μια ήττα στα 10 τελευταία της κι αυτή από την Ρεάλ. ΑΣΟ θα παίξω κι ας μείνει η Θέλτα με τους φαντεζί ποδοσφαιριστές και την ποιότητα.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Λα Κορούνια - Κόρδοβα OVER 2,5 2,05
Βαγιεκάνο - Ρεάλ Μ. ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,65
Γρανάδα - Θέλτα ΑΣΟΣ 3,00

*οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

ειδικό στοίχημα: Anytime Scorer Bueno 3,5 (stoiximan)

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2