Σύστημα με ΗΜΙΧΡΟΝΑ - ΤΕΛΙΚΑ

Πολύς ο κόσμος που ψάχνεται με συστήματα και κυρίως όταν παίζει μεγάλες αποδόσεις. Εδώ και αρκετό καιρό μου έρχονται μηνύματα από τζογαδόμουτρα που ψάχνονται με τα ημίχρονα - τελικά. Πως συμφέρει να τα παίξουν, κάποιον φτηνό και συνάμα αποδοτικό τρόπο. Οι συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν είναι πολλοί, σεβόμενος όμως πάντα την τσέπη του μικρομεσαίου παίκτη, θα σας παρουσιάσω ένα σύστημα αρκετά βατό που μπορεί να αποφέρει αρκετά καλά κέρδη.


Πάμε στη λογική του πολλά με λίγα λοιπόν, σε ένα σύστημα 10 αγώνων με 2 στάνταρ στο οποίο ζητάμε ΔΥΑΔΕΣ και την ΔΕΚΑΔΑ. Τι σημαίνει αυτό, ότι πρέπει να πιάσουμε τουλάχιστον 2 αγώνες συν τα 2 στάνταρ για να πάμε ταμείο. Ας εξετάσουμε αναλυτικά λοιπόν όλα τα δεδομένα του συγκεκριμένου συστήματος ένα προς ένα ξεκινώντας πρώτα απ' όλα από τα στάνταρ.

1. Τα στάνταρ σημεία:


Είχα φτιάξει ένα βίντεο στο παρελθόν για λογαριασμό του tzogadoroi.gr που μπορείτε να δείτε στο κανάλι μου στο Youtube και εξηγώ αναλυτικά πως επιλέγουμε στάνταρ αγώνες σε ένα σύστημα. Νομίζω ότι θα σας καλύψει πλήρως και θα γλιτώσετε το διάβασμα εδώ. Για όσους βαριούνται να δουν και το βίντεο, 2 αγώνες με απόδοση κοντά στο 1,40-1,50 είναι ιδανική επιλογή.



2. Η επιλογή των αγώνων:


Το να πιάσει κανείς έστω και 1 ημίχρονο τελικό είναι δύσκολο ας μην γελιόμαστε. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε ανατροπές 1/2 ή 2/1 που πρέπει να έχεις μαντικές ικανότητες. Πιο βατές επιλογές είναι σίγουρα το Χ ημίχρονο / 1 τελικό και το Χ ημίχρονο / 2 τελικό, που πληρώνουν μίνιμουμ 4,00 και στατιστικά μιλώντας επιβεβαιώνονται τις περισσότερες φορές. Έφτιαξα το συγκεκριμένο σύστημα με τη λογική της μίνιμουμ απόδοσης το 4,00, πως κάποιος θα βάλει δηλαδή περισσότερους αγώνες Χ/1 ή Χ/2 για να αυξήσει και τις πιθανότητες του να κερδίσει φυσικά. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι απαγορεύεται κανείς να βάλει ότι άλλο γουστάρει από ημίχρονα τελικά ή τέλος πάντων οποιοδήποτε γεγονός που πληρώνει από 4,00 και πάνω. Γενικότερα στο συγκεκριμένο σύστημα παίζουμε ότι έχει απόδοση από 4,00 και πάνω.

3. Το σύστημα:


Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε πως συμπληρώνεται το συγκεκριμένο σύστημα σε ένα δελτίο του ΟΠΑΠ. 

Η τιμή της στήλης είναι 0,25 λεπτά πλέον και όχι 0,30, οπότε το συγκεκριμένο δελτίο κοστίζει 7,25 ευρώ.

Να σημειώσω πως η επιλογή των αγώνων είναι στην τύχη. Παρατηρώντας την φωτογραφία λοιπόν, βλέπουμε ότι στο πεδίο με τα συστήματα έχω τσεκάρει τους αριθμούς 2 και 8. Ουσιαστικά λοιπόν ζητάω ΔΥΑΔΕΣ (συν τα 2 στάνταρ που πρέπει απαραίτητα να πιάσω) και την ΟΚΤΑΔΑ (10 ματς συνολικά μαζί με τα 2 στάνταρ), σε περίπτωση που κοιμηθεί ο Θεός και πιάσω όλα τα παιχνίδια. Μίνιμουμ κέρδος όπως βλέπετε είναι 8,64 ευρώ, δηλαδή αν πιάσω 2 ημίχρονα - τελικά και τα 2 στάνταρ θα πάρω τα χρήματα μου πίσω. Ότι παραπάνω πιάσω από εκεί και πέρα έχω κέρδος στην τσέπη μου. Ουσιαστικά λοιπόν κυνηγάω 3 ημίχρονα τελικά από τα 8 που έχω βάλει για να έχω κέρδος. Κέρδος μπορώ να έχω όμως και με 2 ημίχρονα τελικά, αν αυτά έχουν απόδοση πάνω από 4,00. Όχι κι άσχημα, για όσους πιστεύουν ότι είναι καλοί στις προβλέψεις ημιχρόνων - τελικών, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

Συνοψίζοντας λοιπόν: 

ΣΥΣΤΗΜΑ είναι 2-8 με 2 ΣΤΑΝΤΑΡ

Αριθμός στηλών: 29
Κόστος: 7,25 ευρώ 
Πιθανά κέρδη: Από 7,5 ευρώ περίπου κατά μέσο όρο, έως πάνω από 100.000 ευρώ.

Σχόλια

  1. εγω αδελφε εδω και καιρο παιζω συγκεκριμενα πρωταθληματα με 3 ημιχρονα τελικα στο1/χ η χ/2 με 1.50Ε και συστημα 1-2.δυσκολο αλλα εχω πιασει πανω απο 10 φορες κατι 65 αρες.με αποδοση ξερεις γυρω 14-16.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι άπειροι οι συνδυασμοί που μπορεί να κάνει κάποιος, ανάλογα με τι του ταιριάζει. Με βρίσκεις σύμφωνο σ' αυτό το στυλ, έχω ακούσει κι άλλους που παίζουν σύστημα 1-2 με μεγάλες αποδόσεις. Ποια πρωταθλήματα παίζεις;

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το Tzogadomoutro μιλάει ελληνικά. Το σχόλιο σου είναι εξίσου σημαντικό με τα γραφόμενα του. Δίνει τροφή για σκέψη και συζήτηση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2