Ο τίτλος κρίνεται στο Σάντσεθ Πιθχουάν

Στο απόρθητο κάστρο του Σάντσεθ Πιθχουάν μπορεί να κριθεί ο φετινός τίτλος της Primera Division, αφού ενδεχόμενη απώλεια βαθμών για την Ρεάλ, θα ωφελήσει την Μπαρτσελόνα που αναμένεται να κάνει περίπατο με αντίπαλο την Κόρδοβα.




Η ματσάρα της αγωνιστικής γίνεται λοιπόν στη Σεβίλλη απόψε το βράδυ στις 21:00. Νωρίτερα στις 17:00 η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται στην Κόρδοβα με την τοπική ομάδα που έχει ήδη υποβιβαστεί και το παιχνίδι είναι ανάξιο σχολιασμού και ανάλυσης.

Καλό παιχνίδι μπορεί να γίνει και στο Βιθέντε Καλντερόν, εκεί όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Μπιλμπάο. Ο ΑΣΟΣ προσφέρεται σε εποχιακές αποδόσεις, αν και το 1,33 του ΟΠΑΠ κρίνεται εξαιρετικά χαμηλό. Μπορεί η Μπιλμπάο να προβάλλει μεγαλύτερη αντίσταση από όσο προδικάζουν οι αποδόσεις και η Ατλέτικο άλλωστε δεν είναι η ομάδα τρένο της προηγούμενης σεζόν που καθαρίζει αυτά τα παιχνίδια με την ίδια ευκολία. Οι Βάσκοι θέλουν διακαώς να τερματίσουν στην 7η θέση, αφού σε ενδεχόμενο που ηττηθούν στον τελικό του κυπέλλου από την Μπαρτσελόνα θα μείνουν εκτός Ευρώπης. Βελτιώθηκε πολύ η Μπιλμπάο στο αμυντικό κομμάτι στον δεύτερο γύρο και μπορεί να ζορίσει τους γηπεδούχους. Κάτι σε Χ ημίχρονο / 1 τελικό ή 2-3 ΓΚΟΛ μου κάνει το ματς, για όποιον θέλει να ασχοληθεί, προσωπικά όμως δεν θα το πράξω.

Στο παιχνίδι της αγωνιστικής τώρα, η Σεβίλλη που είναι αήττητη φέτος στο Σάντσεθ Πιθχουάν, σκαρφάλωσε στην 4η θέση μεσοβδόμαδα, μετά και το στραβοπάτημα της Βαλένθια στο Βαγιέκας. Η Ρεάλ αν ηττηθεί ή φέρει ισοπαλία μάλλον αποχαιρετά τον τίτλο, αφού η Μπαρτσελόνα τις τελευταίες 3 αγωνιστικές υποδέχεται Σοσιεδάδ και Λα Κορούνια και μόνο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης υπάρχει σοβαρή πιθανότητα για απώλεια βαθμών. Επιστρέφουν για την Βασίλισσα οι Μπέιλ, Καρβαχάλ και Σέρχιο Ράμος. Αναμένεται ματσάρα και είναι απίθανο να μην δούμε αρκετά γκολ. Πέρυσι η Ρεάλ σ' αυτό το γήπεδο ηττήθηκε με 2-1 και ανατροπή μάλιστα, ενώ στο Μπερναμπέου είχε κερδίσει με το απίστευτο 7-3! Συντηρητική επιλογή το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και το OVER 2,5 που πληρώνουν βαριά βαριά 1,50 στο διαδίκτυο, καλύτερη επιλογή το OVER 3,5 ή το 4-6 ΓΚΟΛ του ΟΠΑΠ.

Στις 23:00 κλείνει το πρόγραμμα στην Primera με το Λα Κορούνια - Βιγιαρεάλ. 10 παιχνίδια χωρίς νίκη η Ντέπορ, 8 το κίτρινο υποβρύχιο. Αυτή που καίγεται ουσιαστικά είναι η Λα Κορούνια που βρίσκεται στο -2 από την σωτηρία και βάσει προγράμματος πρέπει να πάρει οπωσδήποτε κάτι από το σημερινό παιχνίδι. Η Βιγιαρεάλ δεν έχει κλειδώσει ακόμα την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά με την διαφορά από την 7η θέση να είναι στο +6 δεν θα πρέπει να ανησυχεί ιδιαίτερα. Εν το μεταξύ δεν φτάνει που αγωνίζεται με ένα κάρο απουσίες τόσο καιρό, στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μ. στο Μαδριγάλ, έχασε και τον βασικό της τερματοφύλακα Σέρχιο Ασένσιο που υπέστη ρήξη εμπρόσθιου χιαστού. Τι βλέπω εγώ τώρα... νομίζω η Λα Κορούνια αρχικά μπορεί να μην ηττηθεί με την διπλή ευκαιρία του 1Χ να κινείται κοντά στο 1,70. Καλές πιθανότητες έχουν και τα λίγα γκολ, δεδομένης και της βαθμολογικής σπουδαιότητας της αναμέτρησης, με το UNDER 2,5 να πληρώνει το συμπαθητικό 1,80 στο διαδίκτυο. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Στην αγαπημένη μου Segunda τώρα με πρώτο ματς το Αλκορκόν - Σανταντέρ. 5 ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Αλκορκόν, στα 4 τελευταία μάλιστα δεν βρήκε καν δίχτυα, ενώ τα 3 τελευταία έληξαν όλα με 0-0. Η Ράσινγκ ήταν καλή στο Σαμπαντέλ την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, ένα γκολ από φάουλ που η μπάλα χτύπησε στο τοίχος και άλλαξε πορεία και ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της, όταν από ένα κόρνερ η μπάλα του έφυγε μέσα από τα χέρια, της στέρησαν όχι απλά τη νίκη αλλά δεν πήρε ούτε καν τον βαθμό της ισοπαλίας. Η Αλκορκόν με το +8 από την επικίνδυνη ζώνη δεν κινδυνεύει άμεσα και σύμφωνα με τα παραπάνω ο ΑΣΟΣ του 1,70 είναι πολύ κακή περίπτωση. Παιχνίδι που ευνοεί για κόντρα του φαβορί λοιπόν, με το Χ2 πληρώνει κοντά στο 2,00 στο διαδίκτυο και το ξερό ΔΙΠΛΟ ένα ωραιότατο 5,00.

Στο Νουμάνθια - Αλαβές αμφιταλαντεύομαι μεταξύ του Χ και το OVER 2,5, γεγονότα εντελώς αντίθετα το ένα με το άλλο. Η Αλαβές ήταν πολύ καλή στο παιχνίδι με την Μπέτις παρά την ήττα της με 1-2, ενώ η Νουμάνθια στο Παχαρίτος παίζει σε πολύ πιο υψηλή ένταση και δεν κλείνεται τόσο. Αν έστω και η 1 από τις 2 προσβλέπει στην άνοδο (μαθηματικά έχουν ακόμα ελπίδες), θα δούμε ματσάρα, αν όμως δεν έχουν βλέψεις μπορεί να δούμε και σούπα, αφού η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα τη δεδομένη στιγμή. Θα ρισκάρω με τα πολλά γκολ και το OVER 2,5, αφού δεν αποκλείω να δούμε και κανένα 2-2 στο τέλος.

Στο Μπέτις - Γιαγκοστέρα θα μπορούσαμε να μιλάμε και για ντέρμπι, αν οι φανέλες της Γιαγκοστέρα που είναι 12 ματς αήττητη έγραφαν άλλο όνομα επάνω. Η Μπέτις πάτησε το γκάζι στο 2ο γύρο και όπως φαίνεται θα είναι η πρώτη ομάδα που θα εξασφαλίσει την άνοδο και μάλλον θα πάρει και το πρωτάθλημα, αλλά στο 1,40 που προσφέρεται ο ΑΣΟΣ, απέναντι σε μια ομάδα που είναι 12 ματς αήττητη είναι έγκλημα να πονταριστεί. Δεν έχει δεχτεί γκολ στα 4 τελευταία της η φιλοξενούμενη (0-0 τα 3 τελευταία), σκοράρει εύκολα η Μπέτις πλέον (7/8 τελευταία της ήρθαν OVER 2,5), κάπου μεταξύ 2-3 ΓΚΟΛ το βλέπω το παιχνίδι.

Λογικός ο ΑΣΟΣ της Χιρόνα στο ματς με την Οσασούνα, δεν έχω κάποιο επιχείρημα εναντίον του. Οι Βάσκοι κέρδισαν την Αλμπαθέτε δύσκολα με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική, μετά από 12 παιχνίδια χωρίς νίκη. Ξαναβρήκε την φόρμα της η Χιρόνα (4 νίκες στα 5 τελευταία) και νομίζω οι Βάσκοι θα περάσουν δύσκολες στιγμές στο Μοντιλίβι.

Κλείνω με το Λας Πάλμας - Σαμπαντέλ, απλά λέγοντας πως αν δεν κερδίσει η γηπεδούχος την συγκεκριμένη Σαμπαντέλ, καλύτερα να παρατήσει από τώρα όποια όνειρα έχει για άνοδο φέτος.

Πρόταση 1: ΤΡΙΑΔΑ με ΓΚΟΛ

Λα Κορούνια - Βιγιαρεάλ UNDER 2,5 1,60
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπιλμπάο 2-3 ΓΚΟΛ 1,80
Μπέτις - Γιαγκοστέρα 2-3 ΓΚΟΛ 1,75

Πρόταση 2: Σύστημα 3-4

Σεβίλλη - Ρεάλ Μ. 4-6 ΓΚΟΛ 2,10
Αλκορκόν - Σανταντέρ Χ2 1,78
Νουμάνθια - Αλαβές OVER 2,5 2,05
Χιρόνα - Οσασούνα ΑΣΟΣ 1,80

Πρόταση 3: Σύστημα ρίσκου 2-3

Λα Κορούνια - Βιγιαρεάλ ΑΣΟΣ 3,25
Αλκορκόν - Σανταντέρ ΔΙΠΛΟ 4,00
Νουμάνθια - Αλαβές Χ 3,10

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2