Το κίνητρο καθορίζει τις αποδόσεις

Φτάσαμε αισίως στην 38η αγωνιστική στην Segunda Division της Ισπανίας και είναι η πρώτη φορά που βλέπω τόσους πολλούς ΑΣΟΥΣ σε τιμές φαβορί στο κουπόνι. Καθοριστικός παράγοντας στην διαμόρφωση των αποδόσεων είναι το κίνητρο φυσικά και μένει να δούμε και στην πράξη ποιες ομάδες θα χαριστούν ή θα κάνουν τα στραβά μάτια...







Αλμπαθέτε - Αλαβές: Η Άλμπα με νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι καθαρίζει σε μεγάλο ποσοστό την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία. Είναι αήττητη στα τελευταία 6 παιχνίδια της εντός έδρας, με απολογισμό 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Σχετικά αδιάφορη η Αλαβές, μόνο με θαύμα προλαβαίνει τα play off ανόδου, αφού εκτός των 6 βαθμών που πρέπει να καλύψει, έχει και δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, έχοντας να αντιμετωπίσει Χιρόνα, Βαγιαδολίδ και Λας Πάλμας. Όποιοι πάνε με το κίνητρο εδώ, θα ποντάρουν στον ΑΣΟ, όποιοι θέλουν να ποντάρουν με βάση την αγωνιστική εικόνα των 2 ομάδων, θα στραφούν στο ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ ή ακόμα και το OVER 2,5. Αν το δει σοβαρά το ματς η Αλαβές το βρίσκω κομματάκι δύσκολο να μην βγάλει τουλάχιστον 1 γκολ στην άμυνα της Άλμπα. Οι Βάσκοι είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Λεγκανές - Σαμπαντέλ: Σώθηκε η Λεγκανές με τους 50 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει και θεωρητικά έχει ελπίδες για είσοδο στα Play Off ανόδου, με ευνοϊκό πρόγραμμα μάλιστα στη συνέχεια. Δύσκολα να τα καταφέρει βέβαια, ακόμα κι αν κάνει το 5/5 μέχρι το τέλος. Η Σαμπαντέλ χαροπαλεύει στην επικίνδυνη ζώνη, έχασε την ευκαιρία να βγει εκτός αυτής την προηγούμενη αγωνιστική, αφού σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ηττήθηκε με 0-1 από την Αλκορκόν. Μαζί με την Τενερίφη, είναι η χειρότερη ομάδα εκτός έδρας της κατηγορίας, με 1 νίκη 6 ισοπαλίες και 11 ήττες. Με τα πολλά, αν και το κίνητρο είναι μεγαλύτερο από την πλευρά της Σαμπαντέλ, δεν πάει το χέρι προς τα εκεί, όταν μάλιστα θα έχει ακόμα ένα παιχνίδι εκτός τον πρώτο της σκόρερ Κογιάντες. Η Σοβαρή Λεγκανές το έχει το ματς, 1,55 σε ΑΣΟ στην Segunda όμως, ειδικά ανάμεσα σε τέτοιες ομάδες απλά δεν ποντάρεται.

Χιχόν - Σανταντέρ: Γειτονικό ντέρμπι στο Μολινόν, με την Ράσινγκ να έχει και της υποστήριξη 1000 οπαδών στις κερκίδες. Πιέζει για την απευθείας άνοδο η Σπόρτινγκ, που είναι 10 παιχνίδια αήττητη (9/10 UNDER 2,5), αλλά με 6 ισοπαλίες. Αμφότερες ζορίζονται πολύ στο σκοράρισμα και από τη στιγμή που το κίνητρο είναι αμφίδρομο, τα λίγα γκολ και το UNDER 2,5 έχει λογική και κυκλοφορεί στη συμπαθητική απόδοση για ματς της Segunda, στο 1,60 στον ΟΠΑΠ.

Βαγιαδολίδ - Οσασούνα: Μάλλον το έχασε το τρένο της απευθείας ανόδου η Βαγιαδολίδ, αφού το -6 από την 2η θέση δύσκολα καλύπτεται στα εναπομείναντα παιχνίδια. Η Οσασούνα κέρδισε με 2-0 την Μιραντές την προηγούμενη αγωνιστική και ανάσανε βαθμολογικά, η μάχη για τη σωτηρία συνεχίζεται όμως και την επόμενη αγωνιστική δίνει πάλι πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την Λας Πάλμας εντός έδρας. Με 5-4-1 σκοπεύουν να παραταχθούν οι Βάσκοι, που θα έχουν μόλις 14 επαγγελματίες στην αποστολή, την στιγμή που η Βαγιαδολίδ έχει την καλύτερη εντός έδρας άμυνα της κατηγορίας με 8 γκολ παθητικό. Οι γηπεδούχοι θέλουν να κερδίσου πάση θυσία για να ασκήσουν πίεση στις ομάδες που βρίσκονται από πάνω τους και λογικά θα τα καταφέρουν, πιθανόν χωρίς να δεχτούν γκολ. Στο 1,60 ο ΑΣΟΣ, στο 1,65 το ΝΟ-ΓΚΟΛ έχει επίσης καλή τύχη, όπως και ο συνδυασμός και των 2.

Λας Πάλμας - Ουέλβα: Μόνο με θαύμα προλαβαίνει την απευθείας άνοδο η Λας Πάλμας (στο -9 από την 2η θέση), μόνο με θαύμα σώζεται η Ουέλβα (στο -7 από την σωτηρία). Για γέλια ο ΑΣΟΣ του 1,25, συμπαθητικό το OVER 2,5 στο 1,75, δεν έχουν να χάσουν τίποτα οι φιλοξενούμενοι, που άνετα μπορούν να κάνουν ροντέο την αναμέτρηση (OVER 2,5 τα 5 από τα 6 τελευταία τους). Μια ψιλή στο 4-6 ΓΚΟΛ θα την έριχνα επίσης σε κάποιο σύστημα.

Μιραντές - Μπαρτσελόνα Β': Με νίκη σφραγίζει την παραμονή στην κατηγορία η Μιραντές, μόνο νίκη θέλει η Μπαρτσελόνα Β'΄που βρίσκεται στο -6 από την σωτηρία. Σαμπαντέλ, Σανταντέρ και Οσασούνα που είναι κάτω από την Μιραντές, παίζουν νωρίτερα και αν ηττηθούν ή δεν κερδίσουν, δεν αποκλείεται να δούμε καμιά ομορφιά στο παιχνίδια. Η Μπαρτσελόνα Β' το πάλεψε στο ματς με την Χιρόνα, αλλά προδόθηκε από την άμυνα της για ακόμα μια φορά. Ότι και να γίνει πάντως, η Μιραντές θέλει μια νίκη το πολύ για να σωθεί και μαθηματικά (που μπορεί να μην χρειαστεί κιόλας), ενώ η Μπαρτσελόνα Β' έχει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, με Βαγιαδολίδ και Λας Πάλμας τα 2 επόμενα παιχνίδια. Πονηρά σκεπτόμενος πάω με το ΔΙΠΛΟ.

Νουμάνθια - Μαγιόρκα: Σβηστό Χ περίμενα το ματς της Γιαγκοστέρα με τη Νουμάνθια την προηγούμενη αγωνιστική και χαίρομαι που επιβεβαιώθηκα, αφού έληξε 0-0. Σώθηκαν οι γηπεδούχοι, οι φιλοξενούμενοι της Μαγιόρκα όμως, για ακόμα μια χρονιά παίζουν με την φωτιά. Ο Γερμανός ιδιοκτήτης της ομάδας Ουτζ Κλάασεν, έκανε επίσκεψη στα αποδυτήρια της ομάδας την εβδομάδα που μας πέρασε, με σκοπό να τονίσει την σημαντικότητα του σημερινού παιχνιδιού. Στη Νουμάνθια σκέφτονται τα μπάνια και τις διακοπές, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι θα κάνουν τουρισμό στα 5 τελευταία, αλλά δεν θα σκυλιάσουν κιόλας από την άλλη. Εκτός αυτών, έχουν να δώσουν και κάτι παιχνίδια με άλλες αδιάφορες ομάδες μέχρι το τέλος, για να διασκεδάσουν κάπως τις εντυπώσεις. Αγωνιστικά κρίνοντας, με την άμυνα που έχει η Μαγιόρκα, αν πάρει αποτέλεσμα στο Παχαρίτος ευχαριστημένη θα είναι. Η Νουμάνθια έχει έφεση στις ισοπαλίες και κάπου εκεί το βλέπω το ματς, κοντά στο 1-1. 2-3 ΓΚΟΛ σαν εύρος τερμάτων πιστεύω ότι είναι λογικό.

Καλά τα έγραψα και τα ανάλυσα, το ερώτημα είναι τι θα παίξω τώρα. Την προηγούμενη αγωνιστική, τα μικρά που δεν έπαιξα πέρασαν εύκολα, από τα μεγάλα πέρασαν μόνο τα μισά. Το λέω αυτό για όσους δεν διαβάζουν τις αναλύσεις και κοιτάζουν μόνο την πρόταση.

Πρόταση 1: ΤΡΙΑΔΑ

Αλμπαθέτε - Αλαβές ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,65
Λας Πάλμας  - Ουέλβα OVER 2,5 1,75
Βαγιαδολίδ - Οσασούνα ΝΟ-ΓΚΟΛ 1,65

Πρόταση 2: ΔΥΑΔΑ

Μιραντές - Μπαρτσελόνα Β' ΔΙΠΛΟ 4,00
Βαγιαδολίδ - Οσασούνα ΑΣΟΣ & UNDER 2,5 3,30 (stoiximan)

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2