Απόβαση στη Μαδρίτη

Για ακόμα ένα παιχνίδι, οι οπαδοί της Χιχόν θα σταθούν στο πλευρό της ομάδας τους και αυτή τη φορά θα μετατρέψουν το Σάντο Ντομίνγκο σε Μολινόν. Κρίσιμες μάχες για είσοδο στα Play Off και την παραμονή στην κατηγορία.










Το πρόγραμμα της 39ης εμβόλιμης αγωνιστικής άνοιξε εχτές με την Βαγιαδολίδ και την Λας Πάλμας να πετυχαίνουν σημαντικές εκτός έδρας νίκες. Το κυρίως μενού της αγωνιστικής σερβίρεται σήμερα και μένει να δούμε τι επιλογές προκύπτουν.

Αλκορκόν - Σπόρτινγκ Χιχόν: Στο Σάντο Ντομίνγκο της Αλκορκόν φιλοξενείται η Χιχόν, με τον κόουτς Αμπελάρδο να δηλώνει πως η ομάδα του θα πρέπει να πετύχει 4/4 νίκες στα παιχνίδια που απομένουν, για να ανέβει απευθείας στην Primera και να μην μπλέξει με την διαδικασία των μπαράζ. 1 βαθμό χρειάζεται για να σωθεί και μαθηματικά η Αλκορκόν, που ουσιαστικά είναι αδιάφορη μέχρι το τέλος, αν και τρέχει καλό αήττητο σερί 6 αγώνων, δεχόμενη μάλιστα μόλις 1 γκολ σ' αυτό το διάστημα. Δεν θα χαριστούν οι γηπεδούχοι, το κίνητρο και το ειδικό βάρος της φανέλας με ωθούν όμως προς το ΔΙΠΛΟ.

Μαγιόρκα - Πονφεραντίνα: Με νίκη κλειδώνει την παραμονή στην κατηγορία η Μαγιόρκα, τη στιγμή που η Πονφεραντίνα εξανέμισε τις όποιες ελπίδες είχε για συμμετοχή στα Play Off ανόδου, με την ήττα εντός έδρας από το κινούμενο αμυντικό τείχος που ονομάζεται Γιαγκοστέρα. Οι νησιώτες πρέπει να εξαργυρώσουν το ΔΙΠΛΟ που έκαναν στη Νουμάνθια το σαββατοκύριακο και απέναντι σε μια ομάδα απογοητευμένη, που στα εκτός έδρας παρουσιάζεται συνήθως πολύ νωθρή, μπορούν να τα καταφέρουν.

Ουέλβα - Λεγκανές: Μόνο με θαύμα σώζεται πλέον η Ουραγός Ουέλβα, αφού και 4 νίκες να κάνει στα εναπομείναντα παιχνίδια δεν θα της είναι αρκετές, μιας και η διαφορά από την σωτηρία είναι στους  8 βαθμούς. Σώθηκε και δεν κυνηγάει κάτι περισσότερο η Λεγκανές, οπότε μιλάμε για παιχνίδι αδιάφορων ομάδων στο Νουέβο Κολομπίνο και όλα είναι πιθανά.

Αλαβές - Χιρόνα: Ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι για την Χιρόνα, στην προσπάθεια της να ανέβει απευθείας στην μεγάλη κατηγορία. Με δικαίωσαν οι Βάσκοι στο παιχνίδι με την Αλμπαθέτε, κέρδισαν με 2-3 και δείχνουν την διάθεση να εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους για είσοδο στα Play Off ανόδου. 14 παιχνίδια χωρίς ισοπαλία οι Βάσκοι και η Χιρόνα έχει φέρει μόλις 1 στα τελευταία 8, σε ένα παιχνίδι που είναι Must Win και για τις 2 ομάδες. Πιθανό ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER 2,5 σύμφωνα με τα παραπάνω, όσον αφορά τα σημεία, δίκαιο φαβορί ο ΑΣΟΣ.

Λούγκο - Νουμάνθια: Το παιχνίδι σούπα της αγωνιστικής αναμένεται στο Άντσο Κάρο. Η Λούγκο δεν έχει σωθεί ακόμα μαθηματικά, μπορεί όμως να το κάνει απόψε ακόμα κι αν κατακτήσει 1 βαθμό. Ουσιαστικά αδιάφορη η Νουμάνθια, που το έγραψα και το σαββατοκύριακο, έκανε το δωράκι στη Μαγιόρκα και βλέπει τα μπάνια και τις διακοπές να απέχουν ακόμα 4 αγωνιστικές. Υπομονή παιδιά!

Σαμπαντέλ - Τενερίφη: Ο Θάνατος σου η ζωή μου το συγκεκριμένο παιχνίδι, με την Σαμπαντέλ να βγαίνει από την επικίνδυνη ζώνη αν κερδίσει. Η Τενερίφη είναι η χειρότερη ομάδα εκτός έδρας της κατηγορίας και αγνοεί τη νίκη στα 8 τελευταία της παιχνίδια. Αίμα και άμμος στο Νόβα Κρέου Άλτα, συντηρητικά θα το πάνε λογικά και οι 2 ομάδες, από μακριά θα το παρακολουθήσω εγώ.

Σαραγόσα - Σαμπαντέλ: Τη νίκη που θα την εδραιώσει στην 6η θέση θέλει η Σαραγόσα, απέναντι σε μια Μιραντές που μπορεί να σωθεί μαθηματικά από απόψε ακόμα και με ήττα. Παιχνίδι με μονόπλευρο κίνητρο ουσιαστικά και εποχιακή απόδοση στον ΑΣΟ.

Η πρόταση: Σύστημα 2-3

Αλκορκόν - Χιχόν ΔΙΠΛΟ 2,45
Μαγιόρκα - Πονφεραντίνα ΑΣΟΣ 2,15
Αλαβές - Χιρόνα OVER 2,5 1,80

* Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2