ΔΙΠΛΟ παραμονής για την Οσασούνα

3 στροφές έμειναν πριν την ολοκλήρωση του Γολγοθά στην Segunda της Ισπανίας και το ενδιαφέρον σήμερα επικεντρώνεται κυρίως στις μάχες για την παραμονή στην κατηγορία. Υπάρχουν αρκετές αδιάφορες ομάδες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην τελική διαμόρφωση της βαθμολογίας.





Μιραντές - Αλαβές: Σώθηκε η Μιραντές πετυχαίνοντας μάλιστα μεγάλη νίκη επί της Σαραγόσα εκτός έδρας και στην Αντούβα ετοιμάζουν γιορτή σήμερα. Η Αλαβές εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο ματς με την Χιρόνα και ουσιαστικά αποχαιρέτησε το όνειρο συμμετοχής στα Play Off ανόδου, αν και μαθηματικά ακόμα έχει κάποιες ελπίδες. Με σημαντικές ελλείψεις στην άμυνα οι φιλοξενούμενοι για το σημερινό παιχνίδι, αν και η Μιραντές δεν βγάζει μάτια επιθετικά, στην έδρα της είναι αρκετά δυνατή και εφόσον θα έχει χαλαρώσει μετά την επίτευξη της παραμονής, δεν αποκλείεται να δούμε ένα αρκετά ανοιχτό παιχνίδι. Δεν έχει να χάσει κάτι η Αλαβές, που μπορεί να μην σκόραρε στο ματς με την Χιρόνα, παράγει όμως αρκετές φάσεις και εφόσον στην άμυνα έχει δεν έχει απουσίες, δεν πατάει καλά, το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και το OVER 2,5 έχουν καλές πιθανότητες.

Ουέλβα - Σαμπαντέλ: Παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού για τις 2 ομάδες, με την Ουέλβα να έχει λιγότερες πιθανότητες παραμονής, αλλά να δείχνει διατεθειμένη να τις εξαντλήσει. Η χειρότερη ομάδα εκτός έδρας της κατηγορίας είναι η Σαμπαντέλ και με την βούλα πλέον, αφού ηττήθηκε εντός έδρας από την πρώην χειρότερη Τενερίφη με 0-3 και πλέον θα πρέπει οπωσδήποτε να φύγει με αποτέλεσμα σήμερα από το Νουέβο Κολομπίνο. Σε καμία από τις 2 δεν βολεύει η ισοπαλία και αμφότερες θα παίξουν για τη νίκη, οπότε κάτω από αυτές τις συνθήκες τα πολλά γκολ έχουν καλές πιθανότητες, ειδικά με τις αστείες άμυνες που έχουν, αλλά το OVER 2,5 δεν προσφέρεται σε ικανοποιητική απόδοση. Για επιλογή σημείου ούτε λόγος να γίνεται.

Πονφεραντίνα - Λούγκο: Στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, η Πονφεραντίνα έδειξε ότι απλά δεν έχει τα φόντα για να διεκδικήσει την άνοδο και με 4 ήττες και 1 ισοπαλία στα 5 τελευταία της παιχνίδια, θα πρέπει να πάρει οπωσδήποτε το σημερινό παιχνίδι και να ελπίζει σε απανωτά στραβοπατήματα της Σαραγόσα στη συνέχεια. Σώθηκε ουσιαστικά η Λούγκο, αφού χρειάζεται μόνο 1 βαθμό κι αυτόν μόνο σε περίπτωση που η Σανταντέρ κάνει το 3/3. Φυσιολογικά το κίνητρο είναι μονόπλευρο εδώ και αν η Πονφεραντίνα έχει ακόμα μερικά καύσιμα στο ρεζερβουάρ της μπορεί να πάρει το ματς και να ελπίζει... Η Λούγκο στα εκτός έδρας παίζει συνήθως για το ΤΙΠΟΤΑ και αναλώνεται σε πολύ παθητικό ρόλο και μάλλον ο ΑΣΟΣ φαντάζει λογικός. Λέω φαντάζει, γιατί δεν με πείθει η Πονφεραντίνα ότι θέλει να ανέβει.

Λεγκανές - Οσασούνα: Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον, από την πλευρά της Οσασούνα, αφού οι ελπίδες της Λεγκανές για να προλάβει τα Play Off είναι ουσιαστικά λίγες με το -6 από την 6η προνομιούχο θέση. Θεωρώ πως θα σωθούν οι Βάσκοι, μιας και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσουν την Ουέλβα εντός έδρας και την Σαμπαντέλ εκτός (παίζουν αναμεταξύ τους σήμερα και όποια ηττηθεί θα είναι αδιάφορη στη συνέχεια). Πολύ δυνατή η Λεγκανές στο Μπουτάρκε, στα 2 τελευταία όμως έκανε τα στραβά μάτια σε Μιραντές και Σαμπαντέλ που ήθελαν βαθμούς, γιατί όχι τώρα και στην Οσασούνα που καίγεται ο κώλος της; Οι Βάσκοι έχουν την φανέλα να φύγουν με το ΔΙΠΛΟ, που πληρώνει 2,85 στο διαδίκτυο.

Λας Πάλμας - Μπαρτσελόνα Β': Η απευθείας άνοδος χάθηκε για την Λας Πάλμας και προετοιμάζεται για τα Play Off ανόδου. Σε δεινή βαθμολογική θέση η Μπαρτσελόνα, που αν δεν κερδίσει σήμερα κατά πάσα πιθανότητα αποχαιρετά την κατηγορία. Όσα έρθουν κι όσα πάνε για τις 2 ομάδες τα τελευταία τους παιχνίδια και το λογικό είναι να περιμένουμε φεστιβάλ γκολ εδώ. Στο 1,50 κυκλοφορεί το OVER 2,5 στο 2,25 το επίσης πιθανό OVER 3,5.

Η πρόταση: Σύστημα 2-3

Μιραντές - Αλαβές OVER 2,5 2,30
Λεγκανές - Οσασούνα ΔΙΠΛΟ 2,85
Λας Πάλμας - Μπαρτσελόνα Β' OVER 3,5 2,25

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2