Για τα πανηγύρια...

Την άνοδο στην Primera Division ετοιμάζεται να πανηγυρίσει η Μπέτις σήμερα, αν κερδίσει την αδιάφορη Αλκορκόν. Αυξάνεται ο ανταγωνισμός για την 2η θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο, πολλά μαγειρέματα γίνονται στην ουρά της βαθμολογίας.






Χτες μου χάλασε το απόλυτο η Οσασούνα που δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 85 από την Λεγκανές και πλέον η κατάσταση στην ουρά περιπλέκεται περισσότερο, ιδιαίτερα μετά τη νίκη της Ουέλβα που απέκτησε έτσι κι αυτή πιθανότητες παραμονής. Θεωρητικά κάποιες ομάδες μέχρι και την εβδομάδα που μας πέρασε, είχαν πιθανότητες για είσοδο στα Play Off, αλλά ας μην γελιόμαστε, στην συγκεκριμένη κατηγορία παίζονται πολλά κάτω από το τραπέζι και κάποιες απλά δεν ενδιαφέρονται να ανέβουν. Είδαμε την ντροπή χτες και στην Primera, με την Μπαρτσελόνα να παραχωρεί ισοπαλία στη Λα Κορούνια και την Ατλέτικο στη Γρανάδα με αποτέλεσμα να πέσει η Εϊμπάρ.

Χιρόνα - Γιαγκοστέρα: Καταλανικό ντέρμπι χωρίς ιδιαίτερη αντιπαλότητα όμως, με την Χιρόνα να είναι αυτή που έχει το μοναδικό και ουσιαστικό κίνητρο στην αναμέτρηση. Γελάει το σύμπαν με την Γιαγκοστέρα, που ήταν 15 ματς αήττητη μέχρι την Πέμπτη το βράδυ, είχε την ευκαιρία να μπει με νίκη στην 1η εξάδα, αλλά ηττήθηκε με 2-3 εντός έδρας από την Αλμπαθέτε. Ειδικά το 3ο γκολ που δέχτηκε στο 86' είναι τόσο γελοίο που αναρωτιέμαι γιατί δεν μπορούσαν να το σκηνοθετήσουν καλύτερα. Εκτός αυτού, μετά το 80' και το ματς στο 2-2, η άμυνα της απλά δεν υπήρχε και οι παίκτες της μάρκαραν φαντάσματα. Δε νομίζω ότι θα κάνει απόψε χαλάστρα στην Χιρόνα, εκτός αν έχει πάρει βαλίτσες από καμιά Χιχόν. Διαφορετικά δεν θα μπορέσω να εξηγήσω πως μπορεί να σπάσει ο ΑΣΟΣ.

Βαγιαδολίδ - Σαραγόσα: Κάποιες αμυδρές ελπίδες να ανέβει απευθείας η Βαγιαδολίδ τις έχει, αλλά δεν είναι ρεαλιστικές. Η Σαραγόσα κινδυνεύει να μείνει εκτός Play Off  και θα ήθελε τουλάχιστον να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας σήμερα από το Βαγιαδολίδ. Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, αλλά με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους, γεγονός που με αποτρέπει να ασχοληθώ.

Νουμάνθια - Σανταντέρ: Όποια ομάδα ψάχνει βαθμούς για την σωτηρία απευθύνεται στη Νουμάνθια. Μαγιόρκα και Λούγκο επωφελήθηκαν της κατάστασης, γιατί όχι σήμερα και η Σανταντέρ που καίγεται ο κώλος της. Αν ήταν αρχές δευτέρου γύρου ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή της σεζόν τέλος πάντων, ΑΣΟ θα έπαιζα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με αυτά που βλέπω να συμβαίνουν όμως, λογικά κάτι θα πάρει η Ράσινγκ σήμερα. Θα είναι το Χ ή το ΔΙΠΛΟ, δεν ξέρω, τολμώ να πω όμως ότι δεν θα χάσει.

Χιχόν - Τενερίφη: Στο κυνήγι της Χιρόνα η Χιχόν, που θέλει διακαώς την 2η θέση που οδηγεί απευθείας στην Primera. Η Τενερίφη έχει τον δικό της νταλκά που λέγεται παραμονή στην κατηγορία, αλλά εκτός έδρας, πέρα από την επική εμφάνιση στην έδρα της Σαμπαντέλ, είναι συνήθως απαράδεκτη. 100 κιλά ιδρώτα ρίχνει σε κάθε παιχνίδι η Χιχόν για να κερδίσει και το γεγονός ότι έχει 19 ισοπαλίες, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα, δεν οφείλεται στο ότι παίζει κλειστά, κάθε άλλο, απλά πολλές φορές δυσκολεύεται στο σκοράρισμα. Για το πονταλάκι θα παίξει η Τενερίφη που την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την μάλλον αδιάφορη Μπέτις. Ας αντέξει 1 ημίχρονο και μετά ας χάσει, Χ ημίχρονο - 1 τελικό βλέπω (13/19 ισοπαλίες στο ημίχρονο έχει η Χιχόν).

Μπέτις - Αλκορκόν: Ετοιμάζουν φιέστα στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν οι οπαδοί της Μπέτις για την επικείμενη άνοδο της ομάδας τους, που όπως φαίνεται δεν χαλάει με τίποτα. 7 παιχνίδια αήττητη η Αλκορκόν, με 5 ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα, βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για να χαλάσει το πάρτι των γηπεδούχων. Ας ανέβει η Μπέτις να δούμε και κανένα σεβιγιάνικο ντέρμπι του χρόνου στην Primera που μας έλειψε, αυτά.

Αλμπαθέτε - Μαγιόρκα: Σώθηκαν και οι 2 ομάδες και μπορούν με την ηρεμία τους να σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν. Πείθει περισσότερο η Αλμπαθέτε σαν ομάδα, ειδικά εντός έδρας, γι' αυτό άλλωστε ο έντονος φαβοριτισμός στον ΑΣΟ. Αν δεν βαριούνται οι παίκτες των 2 ομάδων, το OVER 2,5 μπορούν να το βγάλουν αέρα. (6/6 OVER 2,5 η Άλμπα στα πιο πρόσφατα, 3/6 η Μαγιόρκα).

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Χιρόνα - Γιαγκοστέρα ΑΣΟΣ 1,50
Νουμάνθια - Σανταντέρ Χ2 (πληρωμένη διπλή) 3,05 και 2,65
Αλμπαθέτε - Μαγιόρκα OVER 2,5 1,85

Fun Bet: 

Χιχόν - Τενερίφη Χ ημίχρονο - 1 τελικό

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2