Αξία στις έδρες

Ωραία σταυρώματα μας επιφυλάσσει το πρόγραμμα της Κυριακής σε Primera και Segunda, σε όσους αρέσκονται φυσικά να κυνηγούν τα πολλά τέρματα. Όταν ειδικά στην Segunda Division το ποσοστό των παιχνιδιών που βγαίνουν OVER 2,5 είναι μόλις 40%, τότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντικό είναι το καλό διάβασμα των ομάδων. ΑΣΟΙ με αξία σε Primera και Segunda.








Στην Primera το πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 αγώνες και δεν μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη. Στο μεσημεριανό Εσπανιόλ - Βαγιεκάνο όλα είναι πιθανά. Αμφότερες είναι ομάδες που δεν χαρίζονται και το απέδειξαν περίτρανα μεσοβδόμαδα, η μεν Εσπανιόλ κερδίζοντας με 1-2 την Γρανάδα, η δε Βαγιεκάνο αποσπώντας ισοπαλία 1-1 εντός έδρας με την Βαλένθια. Πιο κυνική ομάδα η Εσπανιόλ σίγουρα, έχει κάποιες θεωρητικές ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη και δείχνει ότι σκοπεύει να τις εξαντλήσει. Απρόβλεπτη η Ράγιο, μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω σε τέτοιες αναμετρήσεις, θεωρώ όμως πως εφόσον έχει σωθεί και μαθηματικά πλέον, δεν θα τα δώσει όλα, ειδικά σε παιχνίδι μακριά από το σπίτι της. Επιλογή ο ΑΣΟΣ εδώ.

Στο Χετάφε - Γρανάδα η φιλοξενούμενη παίζει ουσιαστικά το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή στην κατηγορία. Η Χετάφε αν κερδίσει σώζεται κατά 99% και εύκολα διαπιστώνει κανείς την σημαντικότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Πιο ποιοτική ομάδα οι γηπεδούχοι, κάθε χρόνο στο παρά πέντε σώνεται η Γρανάδα, αλλά φέτος δεν φαίνεται να την γλιτώνει, στον ΑΣΟ κι εδώ.

Στο Βαλένθια - Εϊμπάρ ενδιαφέρον έχουν και οι 2 ομάδες και θεωρητικά μιλώντας η Βαλένθια περιμένουμε να επικρατήσει εύκολα ή δύσκολα. Ο ΑΣΟΣ πληρώνει μόλις 1,15 και είναι στην κρίση του καθενός, αν αξίζει να τον ποντάρει, ειδικά όταν η φιλοξενούμενη παίζει την ύπαρξη της στην κατηγορία.

Κλείνω με το Μάλαγα - Έλτσε, τονίζοντας ξανά το γεγονός πως η Μάλαγα μπορεί να μην ενδιαφέρεται να βγει στην Ευρώπη. 6 παιχνίδια χωρίς νίκη έχουν συμπληρώσει οι γηπεδούχοι και από την άλλη έχουμε την Έλτσε που αγωνιστικά τουλάχιστον είναι με το 1,5 πόδι να παραμείνει στην κατηγορία. Περίεργο σταύρωμα κατ' εμέ, πιο καλά η ισοπαλία μου κάθεται, η οποία βολεύει περισσότερο την Έλτσε βέβαια και γι' αυτό το αποτέλεσμα θα κατέβει στο γήπεδο. Η Μάλαγα δείχνει ότι δεν μπορεί ή απλά δεν θέλει να βγει στην Ευρώπη, ίσως όμως μπροστά στο κοινό της να παρουσιαστεί καλύτερη. Μπέρδεμα.

Στη Segunda το παιχνίδι της 13:00 μεταξύ Πονφεραντίνα και Σαραγόσα είναι ντερμπάκι με φόντο τα πλέι οφ ανόδου. Πολύ δυνατή και σταθερά καλή η Πονφεραντίνα εντός έδρας και έχει τον πρώτο λόγο.

Στο Χιχόν - Μαγιόρκα έχουμε φαβορί που είναι οι γηπεδούχοι, ο ΑΣΟΣ του 1,50 είναι πολύ χαμηλός όμως. Ευκαιρίες δημιουργεί η Σπόρτινγκ και αρκετές μάλιστα σε κάθε παιχνίδι της, ειδικά στο Μολινόν. Η Μαγιόρκα από την μέση και μπροστά ξεχειλίζει από ταλέντο, στα μετόπισθεν έχει σοβαρό θέμα. Ματς που στο μυαλό μου μπορεί εύκολα να ανοίξει και παρότι η Χιχόν μετράει 8 συνεχόμενα UNDER 2,5 θα ρισκάρω με το OVER 2,5 εδώ σε αποδόσεις πάνω από 2,00.

Τραγική η απόδοση του ΑΣΟΥ και στο Βαγιαδολίδ - Λεγκανές, σα να μας λένε οι ΜΠΟΥΚ πως η Λεγκανές που είναι στο -5 από τα Play Off ότι θα πάει για τουρισμό στο Βαγιαδολίδ. Σαφώς η Βαγιαδολίδ είναι το φαβορί, η απόδοση όμως είναι αποτρεπτική.

Ματς με γκολ μπορεί να δούμε και στο Αλμπαθέτε - Μπαρτσελόνα Β', αφού καμιάς ομάδας η άμυνα δεν φημίζεται για την καλή της λειτουργία, πόσο μάλλον το αντίθετο. Η Μπαρτσελόνα Β΄ την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας με 2-1 την Πονφεραντίνα μετά από 11 παιχνίδια και ανάσανε κάπως βαθμολογικά. Βελτιωμένη η Αλμπαθέτε στο 2ο γύρο, χτυπάει όλα τα ματς και όπως δείχνει θα σωθεί, ειδικά αν πάρει και το σημερινό παιχνίδι. Χαμηλός ο ΑΣΟΣ, χαμηλό το OVER 2,5 και το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ στα οποία έβλεπα κάποια αξία, πάσο.

Περίεργη απόδοση στον ΑΣΟ και στο ματς της Τενερίφη με την Λούγκο, αφού αυτό το 1,70 είναι σα να σου λέει, πως εντάξει εμείς στη Λούγκο σωθήκαμε και δεν θέλουμε κάτι παραπάνω, κερδίστε κι εσείς της Τενερίφης να μην μπλέξετε σε περιπέτειες. Αγωνιστικά πάντως δεν στέκει πουθενά η συγκεκριμένη απόδοση και μόνο το UNDER 2,5 προκύπτει, το οποίο όμως πληρώνει μόλις 1,40.

Ολοκληρώνω με το Μιραντές - Ουέλβα, ακόμα ένα παιχνίδι με τον ΑΣΟ χαμηλά, αυτή τη φορά όμως κάπως πιο δικαιολογημένα. Η Ουέλβα δείχνει να παραδίδει πνεύμα, την ίδια στιγμή που η Μιραντές με νίκη κάνει άλμα παραμονής. Δύσκολη έδρα η Αντούβα, αλλά ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι θα ποντάριζα στην Μιραντές σε απόδοση 1,75. Δεν θα εμπλακώ στοιχηματικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά θα πω ότι από τους άλλους χαμηλούς ΑΣΟΥΣ στην Segunda σήμερα, αυτόν τον θεωρώ τον πιο πιθανό.

Η πρόταση: Σύστημα 3-4

Εσπανιόλ - Βαγιεκάνο ΑΣΟΣ 1,70
Χετάφε - Γρανάδα ΑΣΟΣ 1,85
Πονφεραντίνα - Σαραγόσα ΑΣΟΣ 2,05
Χιχόν - Μαγιόρκα OVER 2,5 2,00

* Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2