Οι αδιάφ(θ)οροι

Προτελευταία αγωνιστική στην Segunda Division και οι αδιάφορες ομάδες, που δεν είναι και λίγες, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση των αποτελεσμάτων.







Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών έρχονται νεράκι... Σχεδόν καμία εκ των αδιάφορων ομάδων δεν έχει δείξει τον απαραίτητο ζήλο και κάποια σημεία που ήταν δώρα στις αποδόσεις, δεν τα συναντούμε αυτή την αγωνιστική. Όπου αδιάφορη ομάδα σε σετ, η απόδοση στην ενδιαφερόμενη έχει πάρει την κάτω βόλτα και μένει να δούμε που και αν υπάρχει αξία. Στα μεσογειακά πρωταθλήματα (Ελλάδα - Ιταλία - Ισπανία), σπάνια ο αδιάφορος θα αγωνιστεί για την τιμή και την ιστορία της φανέλας που φοράει, από την άλλη όμως, επειδή η δολοπλοκία έχει αναχθεί σε επιστήμη στη Νότια Ευρώπη, η μαφία μπορεί να σου πάρει τα λεφτά μέσα από το πορτοφόλι, χωρίς καν να χρειαστεί να το ανοίξει!

Πάμε να δούμε 1 προς 1 τα παιχνίδια και να κάνουμε τη σούμα στο τέλος.

Αλαβές - Βαγιαδολίδ: Εντελώς αδιάφορες και οι 2 ομάδες, με την Βαγιαδολίδ να περιμένει τα play off ανόδου και την Αλαβές τα μπάνια του λαού. Τα τελευταία 5 παιχνίδια των βάσκων ήρθαν OVER 2,5 και παρόλο που ήσαν αρκετά καλοί, δεν συνδύασαν τις εμφανίσεις τους με τα ανάλογα αποτελέσματα. Το αντίθετο μάλλον, ενώ στα 2 τελευταία δεν κατάφεραν καν να σκοράρουν. Θα προφυλάξει παίκτες ενόψει των Play Off ο κόουτς Ρούμπι της Βαγιαδολίδ και είναι άγνωστο κατά πόσο θα αλλοιωθεί η αγωνιστική της εικόνα, που ούτως ή άλλως όμως δεν ήταν και χάρμα οφθαλμόν. Από τα κέφια των παικτών των 2 ομάδων θα εξαρτηθεί και ο ρυθμός του αγώνα, που υπό κανονικές συνθήκες και με γνώμονα ότι η Αλαβές παίζει πάντα αρκετά επιθετικά εντός έδρας, θα είχε αξία το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και το OVER 2,5. Τώρα, επειδή δεν ξέρω τι ζήλο θα δείξουν οι μεν και οι δε, πάσο.

Αλκορκόν - Νουμάνθια: Πιο αδιάφορος πεθαίνεις, αφού και οι 2 ομάδες θα κάνουν αγγαρεία τις 2 τελευταίες αγωνιστικές, εκτός κι αν κάποιοι παίκτες που δεν χρησιμοποιήθηκαν πολύ κατά τη διάρκεια της σεζόν και αγωνιστούν τώρα, θέλουν να αποδείξουν κάτι. Αμφότερες πάντως έχουν την ισοπαλία στο DNA τους (ειδικά η Νουμάνθια) και δεν αποκλείεται να δούμε ακόμα ένα σβηστό 0-0 ή και γιατί όχι κανένα χορταστικό 6-6. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι από που προκύπτει αυτό το 1,75 στον ΑΣΟ της Αλκορκόν. Κυνηγάει κάτι, έχει καλύτερη ομάδα ή παίζει καλύτερα αυτήν την εποχή από τη Νουμάνθια; Τέλος πάντων.

Γιαγκοστέρα - Μιραντές: Τριτώνει το κακό με τις αδιάφορες κι εδώ έχουμε 2 ομάδες, χαρακτηριστικό παράδειγμα της Β' Ισπανίας, που σώθηκαν χάρη στις αμυντικές τους δεξιότητες και τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα τους. Πολύ πιθανό να μοιραστούν κι εδώ επίσης βαθμούς και εντυπώσεις. Την Γιαγκοστέρα πάντως και 30 παιχνίδια αήττητη να ήταν, δεν θα την έπαιζα σε τιμή φαβορί ούτε απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας Μπαρτσελόνα Β', που δέχεται τα γκολ σαν τα στραγάλια.

Λούγκο - Αλμπαθέτε: Ακόμα ένα ματς ανάμεσα σε αδιάφορες ομάδες, αφού σώθηκαν και εκπλήρωσαν έτσι τον στόχο τους την φετινή σεζόν. Η Αλμπαθέτε ήταν καλύτερη στο 2ο γύρο και αν υπήρχε ενδιαφέρον στο παιχνίδι θα πόνταρα επάνω της. Η Λούγκο όταν θυμάται να παίξει, ειδικά εντός έδρας, μπορεί να ταπεινώσει οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας. Αν έχουν κέφια οι ποδοσφαιριστές, με την άμυνα που έχει η Αλμπαθέτε (την 2η χειρότερη στο πρωτάθλημα), το OVER 2,5 το βγάζουν για πλάκα. Δυστυχώς την ψιλιάστηκαν οι ΜΠΟΥΚ και το OVER 2,5 πληρώνει λίγο, σε αντίθεση με την προηγούμενη αγωνιστική που τους πιάσαμε κορόιδα. Πάσο κι εδώ.

Μαγιόρκα - Χιρόνα: Με νίκη η Χιρόνα αγκαλιάζει την απευθείας άνοδο στην Primera Division και θα στείλει την Χιχόν να βγάλει τα μάτια της με Βαγιαδολίδ, Σαραγόσα και Λας Πάλμας. Είδαμε Έλτσε να ανεβαίνει, Εϊμπάρ πέρυσι, γιατί όχι και την Χιρόνα φέτος, που μπορεί να γίνει η Καλλονή ή ο Πλατανιάς της Primera. Πέρα από την πλάκα, έδειξε αξιοθαύμαστη σταθερότητα όλη τη σεζόν, άσχετα αν η φανέλα της δεν ζυγίζει όσο των υπόλοιπων ομάδων που διεκδικούν την άνοδο. Στη Μαγιόρκα θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένοι που σώθηκαν 2 αγωνιστικές πριν το τέλος, αν και δηλώνουν πως θέλουν να κερδίσουν την Χιρόνα, έτσι για να χρυσώσουν λίγο το χάπι για φέτος. Εγώ λέω πως θα κερδίσει η Χιρόνα και το πιο πιθανό με OVER 2,5 και προτιμότερο είναι να ποντάρουμε στα πολλά γκολ ή το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ που πληρώνει 1,60, παρά το χαμηλό ΔΙΠΛΟ του 1,50.

Μπαρτσελόνα Β' - Λεγκανές: Την μαθηματική επιβεβαίωση του υποβιβασμού της περιμένει η Μπαρτσελόνα Β', που απογοήτευσε την φετινή σεζόν. Για το τίποτα θα κατέβει η Λεγκανές στο μίνι εστάντι, αφού το καλύτερο που μπορεί να διεκδικήσει είναι ένα καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία. Εξαιρετικά χαμηλά τα πιθανά ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER 2,5, με σημεία δεν μπλέκω, πάσο.

Οσασούνα - Ουέλβα: Ματσάρα για την αποφυγή  του υποβιβασμού, με την Ουέλβα που την είχαμε ξεγραμμένη να παίζει τα ρέστα της και σήμερα. Ματς ζωής ή θανάτου και για τις 2 ομάδες, με τους ΜΠΟΥΚ να αβαντάρουν τρελά την Οσασούνα, σαν πιο βαρύ όνομα και ίσως επειδή θεωρούν πως έχει πιο ρεαλιστικές ελπίδες για να παραμείνει τελικά στην κατηγορία. Επειδή στον πλανήτη της Ουέλβα απεδείχθη ότι υπάρχει ζωή τις 2 τελευταίες αγωνιστικές, ούτε για αστείο δεν σκέφτομαι τον ΑΣΟ. Τριπλή σε όλα του το συγκεκριμένο.

Σανταντέρ - Πονφεραντίνα: Την τύχη στα χέρια της κρατάει η Ράσινγκ που αν κερδίσει σήμερα την Πονφεραντίνα κάνει σημαντικό βήμα για παραμονή στην κατηγορία. Τελευταία αγωνιστική φιλοξενείται από την αδιάφορη αγωνιστικά Αλμπαθέτε και μπορεί να πάρει κι εκεί αυτό που θέλει. Η Πονφεραντίνα κλώτσησε από μόνη της την τύχη και έχει πλέον μόνο φιλολογικές ελπίδες για να προλάβει τα Play Off ανόδου, ενώ εκτός έδρας βαρέθηκα να γράφω για την μέτρια αγωνιστική της εικόνα. Με τα 2 χέρια Ράσινγκ θα παίξω, ΑΣΟΣ.

Σαραγόσα - Λας Πάλμας: Με το 1,5 πόδι στα Play Off ανόδου είναι η Σαραγόσα, που κατά συνθήκη μπορεί να μην χρειαστεί τη νίκη σήμερα. Στη Λας Πάλμας ξεκουράζουν παίκτες και σ' αυτό το παιχνίδι αναμένεται να κατέβει με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της. Σύμφωνα με την αγωνιστική συμπεριφορά των 2 ομάδων προκρίνεται το OVER 2,5, το οποίο πληρώνει όμως το φτωχό 1,70.

Χιχόν - Σαμπαντέλ: Σε νίκη δική της και ήττα της Χιρόνα ελπίζει η Χιχόν, προκειμένου να κλέψει στο νήμα την απευθείας άνοδο. Ξεγραμμένη θεωρούν την Σαμπαντέλ οι ΜΠΟΥΚ αφού και να κερδίσει, μάλλον θα υποβιβαστεί και μαθηματικά από σήμερα, εκτός αν δεν κερδίσει η Οσασούνα ή η Σανταντέρ. Η Τενερίφη άντεξε 1 ημίχρονο παρά 1; δευτερόλεπτο στο Μολινόν και με την ίδια τακτική θα κατέβει η Σαμπαντέλ για το θαύμα, απέναντι σε μια Χιχόν που ζορίζεται εξαιρετικά στο γκολ. Αν οι φιλοξενούμενοι δεχτούν νωρίς το πρώτο γκολ πάντως, δεν αποκλείεται να καταρρεύσουν, αλλά και το OVER 2,5 πληρώνει 1 και ψίχουλα. Ρίσκο στο 4-6 ΓΚΟΛ.

Τενερίφη - Μπέτις: Σε μπελάδες εξακολουθεί να βρίσκεται η Τενερίφη, που κρατάει όμως την τύχη στα χέρια της. Ανέβηκε και μαθηματικά η Μπέτις, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να πάει για τουρισμό στα Κανάρια Νησιά, αφού και οι συνθήκες του αγώνα θα είναι εξαιρετικά δύσκολες, λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που αναμένεται την ώρα του αγώνα. Εναρμονισμένες στις συνθήκες οι αποδόσεις του αγώνα, με την Τενερίφη γκραν φαβόρα, απέναντι στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Λίγο καλύτερο το OVER 2,5 από τον ΑΣΟ, αλλά σε τιμή που δεν ελκύει.

Η πρόταση: ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4

Σανταντέρ - Πονφεραντίνα ΑΣΟΣ 1,90
Χιχόν - Σαμπαντέλ 4-6 ΓΚΟΛ 2,90 
Αλκορκόν - Νουμάνθια Χ 3,25
Γιαγκοστέρα - Μιραντές Χ 3,20

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2