Φινάλε χωρίς ιδιαίτερο σασπένς

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας σήμερα στην Β' κατηγορία της Ισπανίας, με το ενδιαφέρον να είναι ελάχιστο. Ουσιαστικά έχουν κριθεί τα πάντα και μόνο έξι ομάδες διεκδικούν κάποιο στόχο, αν και σε πολλές των περιπτώσεων, όχι ρεαλιστικό. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν οι μετακινήσεις των οπαδών της Οσασούνα, της Σαραγόσα και της Χιχόν.






Όλοι οι αγώνες στις 19:00, εκτός από τη ματσάρα (γελάει ο κόσμος) Νουμάνθια - Τενερίφη, που διεξάγεται στις 21:00.

Αλμπαθέτε - Σανταντέρ: Σώθηκε η Αλμπαθέτε που υποδέχεται την Ράσινγκ η οποία είναι με το 1,5 πόδι στην Γ' κατηγορία. Έβγαλαν τα μάτια μόνοι τους οι φιλοξενούμενοι, που την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφεραν να κερδίσουν εντός έδρας τον περιοδεύων θίασο της Πονφεραντίνα. 250 εισιτήρια πήρε η διοίκηση της Σανταντέρ και μέχρι την Παρασκευή πούλησε μόνο τα 50, ενδεικτικό της απογοήτευσης που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών της. Ροντέο τα τελευταία παιχνίδια της Αλμπαθέτε, που θα γιορτάσει την παραμονή, παίζοντας ελεύθερα και ανοιχτά. Η Ράσινγκ θέλει μόνο νίκη και ήττα της Οσασούνα στο Σαμπαντέλ, οπότε δύσκολα θα δούμε κλειστό ματς εδώ. Αξία στο OVER 2,5.

Βαγιαδολίδ - Γιαγκοστέρα: Τερμάτισε στην 5η θέση η Βαγιαδολίδ, που δεν έχει απολύτως κανένα ενδιαφέρον την τελευταία αγωνιστική. Το αυτό και για την Γιαγκοστέρα, που έκανε εκπληκτικό 2ο γύρο, στηριζόμενη κυρίως στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία της. Για κάνα σβηστό 0-0 τους βλέπω και τους 2, αλλά αν πόνταρα κάτι τέτοιο, θα ήταν μόνο σε λογική Fun Bet.

Λας Πάλμας - Αλαβές: Με την Βαγιαδολίδ θα αναμετρηθεί η Λας Πάλμας στα Play Off ανόδου, έχει κλειδώσει το συγκεκριμένο ζευγάρι ότι κι αν γίνει σήμερα. Η Αλαβές έμεινε από βενζίνη στην τελική ευθεία, έρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες χωρίς μάλιστα να καταφέρει να σκοράρει, αν και δεν παίζει τόσο άσχημα όσο δείχνουν αυτά τα αποτελέσματα. Ομάδες που το τσουλάνε καλά το τόπι και μπορεί να γίνει καλό παιχνίδι στο Γκραν Κανάρια και χωρίς σκοπιμότητες. Η Λας Πάλμας σίγουρα θα προφυλάξει παίκτες ενόψει Play Off, αδιάφορη ήταν όμως και την προηγούμενη αγωνιστική στο Ρομαρέδα και έκανε μεγάλη κηδεία στην Σαραγόσα. Θεωρώ πως το OVER 2,5 έχει καλές πιθανότητες εδώ, αλλά δεν μ' αρέσει η απόδοση, οπότε το αφήνω.

Λεγκανές - Σαραγόσα: Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον κι αυτό από την πλευρά της Σαραγόσα. Στο Μπουτάρκε φέτος δεινοπάθησαν οι περισσότερες ομάδες και δεν αποκλείεται να περάσει δύσκολες στιγμές και η Σαραγόσα, που πάει να κάνει δώρο την συμμετοχή στα Play Off στην Πονφεραντίνα. Με 2,000 οπαδούς η Σαραγόσα στο πλευρό της, αυτή είναι που θέλει το ματς και ενδεχομένως να το πάρει, το 1,60 στο ΔΙΠΛΟ όμως είναι της πλάκας. Σε λίγο καλύτερη απόδοση το OVER 2,5, που αν αποφασίσει να παίξει μπάλα η Λεγκανές, θα βγει για πλάκα.

Μιραντές - Μαγιόρκα: Για το ονόρε θα αγωνιστούν οι 2 ομάδες, με την Μιραντές να είναι αυτή που έκανε την πιο αξιόλογη πορεία φέτος. Ακόμα μια σεζόν απογοήτευσης για την Μαγιόρκα, που πάλι ξεκίνησε με όνειρα ανόδου, αλλά βρέθηκε για 2η συνεχόμενη σεζόν, να παλεύει για την σωτηρία. Περισσότερη όρεξη για μπάλα δείχνει να έχει η Μιραντές που μετράει 3 συνεχόμενες νίκες στα τελευταία της, σε αντίθεση με την Μαγιόρκα, η οποία μόλις σώθηκε κατέβασε ταχύτητα. Δεν συγκινεί ιδιαίτερα πάντως η τιμή του ΑΣΟΥ.

Μπέτις - Χιχόν: Για το θαύμα θα αγωνιστεί σήμερα η Χιχόν στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν και θα έχει στο πλευρό της και 2,000 οπαδούς της. Η Μπέτις είναι στην Primera Division εδώ και 2 εβδομάδες, σίγουρα όμως θα θέλει να κλείσει με μια καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό της. Μόνο νίκη θέλει η Χιχόν και στραβοπάτημα της Χιρόνα, σενάριο που συγκεντρώνει εξαιρετικά λίγες πιθανότητες. Αν κατέβει με κέφια η Μπέτις στον αγωνιστικό χώρο, το ματς είναι ΑΣΟΣ και OVER 2,5. Με ρίσκο παίζεται ο ΑΣΟΣ που καλοπληρώνει, πιο λογική επιλογή το OVER 2,5.

Ουέλβα-  Μπαρτσελόνα Β': Υποβιβάστηκαν και οι 2 ομάδες και η μόνη τους ελπίδα είναι μήπως υποβιβαστεί κάποια άλλη διοικητικά και σώσουν έτσι την κατηγορία. Έκανε την ύστατη προσπάθεια η Ουέλβα στις τελευταίες αγωνιστικές αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ από την άλλη, η Μπαρτσελόνα Β', ήταν τραγική σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Λίγο φιλότιμο αν δείξουν οι παίκτες της Ουέλβα θα το πάρουν το ματς, παρά την απογοήτευση τους. Στην Μπαρτσελόνα Β' οι μικροί μπορεί να γιόρταζαν με τους μεγάλους την κατάκτηση του CHL.

Πονφεραντίνα - Αλκορκόν: Από το πουθενά η Πονφεραντίνα βρέθηκε την τελευταία αγωνιστική να έχει βάσιμες ελπίδες για είσοδο στα Play Off ανόδου. Τα δεδομένα έχουν ως εξής, να κερδίσει η ίδια σήμερα και να μην κερδίσει η Σαραγόσα την Λεγκανές. Με πολύ ξύλο η Αλκορκόν στο 2ο γύρο (10/11 UNDER 2,5 τα 6 0-1 ΓΚΟΛ), κατάφερε  να σωθεί άνετα και είναι αδιάφορη στο σημερινό παιχνίδι. Η Πονφεραντίνα σπάνια δεν είναι καλή στα εντός έδρας και ελάχιστες φορές έχει μπλοκάρει. Αν έρθουν καλά μαντάτα και από το Μπουτάρκε, βλέπω το γήπεδο να αποκτά μεγάλη κατηφόρα προς την εστία της Αλκορκόν. Στοιχηματική αξία στον ΑΣΟ δεν υπάρχει, αλλά αν παιχτεί από το ημίχρονο κάτι γίνεται...

Σαμπαντέλ - Οσασούνα: Υποβιβάστηκε η Σαμπαντέλ και για να μην πάθει το ίδιο η Οσασούνα, θα πρέπει να πάρει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας σήμερα. Περίπου 1,500 Βάσκοι θα μετατρέψουν το Νόβα Κρέου Άλτα σε Ελ Σαδάρ και νομίζω πως η Οσασούνα θα πάρει αυτό που θέλει. Η Σαμπαντέλ έπεσε επειδή ήταν ανύπαρκτη εδώ και 3 χρόνια στα εκτός έδρας παιχνίδια της, στα εντός όμως μπορούσε να βάλει κάτω ακόμα και τα θηρία της κατηγορίας. Αποκλείω το ΔΙΠΛΟ που παίζεται χαμηλά ούτως ή άλλως, χωρίς να βρίσκω κάπου αλλού κάποια ιδιαίτερη αξία.

Χιρόνα - Λούγκο: Το όνειρο της ανόδου στην Primera Division απέχει μόλις ένα βήμα για να πραγματοποιηθεί. Με νίκη σήμερα η Χιρόνα θα βρίσκεται του χρόνου στα μεγάλα σαλόνια του Ισπανικού ποδοσφαίρου. Της αξίζει, για την αγωνιστική σταθερότητα που έδειξε όλη τη σεζόν. Κομπάρσος η Λούγκο στο ματς, μετράει 9 αγώνες χωρίς νίκη και αν τυχόν ξυπνήσει σήμερα και κάνει καμιά κηδεία στους γηπεδούχους, θα πρόκειται για το σκάνδαλο της χρονιάς. Από τους ΑΣΟΥΣ που για να σπάσουν, θα πρέπει πραγματικά να συμβούν σημεία και τέρατα.

Νουμάνθια - Τενερίφη: Η ματσάρα της ημέρας στο Παχαρίτος στις 21:00 το βράδυ. Έχει σβήσει τις μηχανές εδώ και αρκετό καιρό η Νουμάνθια, σώθηκε και μαθηματικά την προηγούμενη αγωνιστική η Τενερίφη. Από τις πιο αόρατες και αδιάφορες ομάδες στη φετινή σεζόν και κάπως έτσι αόρατα, μακριά από τα βλέμματα των υπολοίπων που αγωνίζονται στις 19:0, θα κλείσουν την χρονιά. Κανένα στοιχηματικό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Αλπμαθέτε - Σανταντέρ OVER 2,5 1,85
Πονφεραντίνα - Λούγκο ΑΣΟΣ ημίχρονο / ΑΣΟΣ τελικό 2,10
Ουέλβα - Μπαρτσελόνα Β' ΑΣΟΣ 1,90

FUN BET:

Βαγιαδολίδ - Γιαγκοστέρα 0-0 8,00

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2