Ούτε ο Αλμοδοβάρ τέτοια σενάρια

Μετά το έπος του Μοντιλίβι, η Σαραγόσα υποδέχεται στον πρώτο τελικό των Play Off, την Λας Πάλμας, η οποία προκρίθηκε με 2 ισοπαλίες εις βάρος της Βαγιαδολίδ. Ευκαιρίες με το τσουβάλι κάνουν οι 2 ομάδες.






Σαραγόσα και Λας Πάλμας λοιπόν θα διεκδικήσουν το μοναδικό εισιτήριο που έμεινε διαθέσιμο για την Primera Division. Η Σαραγόσα αποδεικνύεται εφτάψυχη ή με καλύτερες δημόσιες σχέσεις μέχρι στιγμής, αφού δεν μπορώ να δεχτώ, πως το 1-4 στο ματς με την Χιρόνα, ότι ήταν αποτέλεσμα που κρίθηκε μόνο μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου.
Δεν είμαι από αυτούς που όταν βλέπουν ένα παράξενο αποτέλεσμα, θεωρούν κατευθείαν ότι είναι πιανόλα, αυτά που είδαν τα μάτια μου όμως την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, με κάνουν να σκέφτομαι έτσι.

1. Παίζει Λεγκανές - Σαραγόσα και Πονφεραντίνα - Αλκορκόν. Αν δεν κέρδιζε η Σαραγόσα, η Πονφεραντίνα με νίκη έπαιρνε την 6η θέση. 10 αγωνιστικές πριν το τέλος έγραφα πως η Πονφεραντίνα έδειχνε ότι δεν θέλει να ανέβει και να που ήρθαν και τα 2 παιχνίδια ισόπαλα στο τέλος. 1,55 πλήρωνε το ΔΙΠΛΟ της Σαραγόσα και 1,30 ο ΑΣΟΣ της Πονφεραντίνα και είμαι σίγουρος πως κουβαδιάστηκε πολύς κόσμος εδώ.

2. Σαμπαντέλ - Οσασούνα και Αλμπαθέτε - Σανταντέρ. Η Οσασούνα ήθελε οπωσδήποτε 1 βαθμό για να σωθεί και η Ράσινγκ μόνο νίκη και ήττα της Οσασούνα για να σωθεί η ίδια. 2-0 ήταν το ημίχρονο στο Σαμπαντέλ - Οσασούνα και οι βάσκοι έπαιζαν με 10 παίκτες (τη στιγμή που η Σανταντέρ κέρδιζε την Αλμπαθέτε με 0-1), αλλά κατάφεραν να κάνουν την επική ανατροπή στο τέλος και να σωθούν πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης στο 91'!

3. Χιρόνα - Λούγκο και Μπέτις - Χιχόν. Η Χιρόνα με νίκη ανέβαινε απευθείας στην Primera Division για πρώτη φορά στην ιστορία της. 1,10 πλήρωνε ο ΑΣΟΣ απέναντι στην Λούγκο που έκανε τουρισμό τους τελευταίους 2 μήνες στο πρωτάθλημα. Σε περίπτωση που δεν κέρδιζε η Χιρόνα, η Χιχόν θα έπρεπε να κερδίσει την Μπέτις με περισσότερα από 1 γκολ για να υπερισχύει στην μεταξύ τους ισοβαθμία. Τι έγινε; 1-1 η Χιρόνα με την Λούγκο και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 90+ και η Χιχόν κέρδισε με 0-3 την Μπέτις. Άντε μετά βγες και πες ότι δεν υπήρχαν βαλίτσες σ' αυτά τα 2 παιχνίδια.

Με λίγα λόγια, εκείνη την ημέρα, δεν πέρασε ούτε το ΔΙΠΛΟ της Σαραγόσα, ούτε ο ΑΣΟΣ της Πονφεραντίνα, ούτε ο ΑΣΟΣ της Χιρόνα, τα 3 πιο εμπορικά σημεία, που κάποιοι μπορεί να έβαζαν και το σπίτι τους που λέει ο λόγος...

Δεν είναι δυνατό να συμβούν τόσες πολλές συμπτώσεις μαζεμένες και όλα τα ματς να έχουν χιτσκοκικό φινάλε. Κάτι παίζει, που μακάρι να το 'ξερα να το γράψω από πριν και όχι τώρα.

 Στα περυσινά play Off η Λας Πάλμας έχασε την άνοδο από την Κόρδοβα με γκολ στην εκπνοή του αγώνα,  στο οποίο οι αμυντικοί της μάρκαραν φαντάσματα και άφησαν ξεμαρκάριστους μέσα στην περιοχή 3 αντίπαλους παίκτες. Ο τελικός κρίθηκε τότε με 2 ισοπαλίες, 0-0 το πρώτο παιχνίδι, 1-1 το δεύτερο.


Ας υποθέσω πως ο περυσινός τελικός των play off ότι δεν ήταν σικέ, σύμφωνα με τα παραπάνω όμως, περιμένω ανάλογο σασπένς και φέτος. Είτε είναι σκηνοθετημένα τα παιχνίδια, είτε όχι, προβλέπεται θρίλερ.

Αγωνιστικά μιλώντας, το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ έχει καλές πιθανότητες στο σημερινό παιχνίδι, η αίσθηση μου όμως λέει, πως αξίζει να πονταριστεί το μικρότερο σε πιθανότητες σενάριο και σκέφτομαι ένα τελικό σκορ 0-0.

Η χρονιά έχει κλείσει για μένα στοιχηματικά, μ' αυτά που είδα όμως δεν γινόταν να μην γράψω κάτι!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2