Στοιχηματικό ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Περίοδος προετοιμασίας το καλοκαίρι, όχι μόνο για τις ομάδες αλλά και για τους τζογαδόρους. Σαν τους λογιστές αναλύουμε τα στοιχεία, τα αριθμητικά δεδομένα που δεν μας βγήκαν πέρυσι ή που μπορούμε να βελτιώσουμε φέτος. Το ζητούμενο είναι η στρατηγική, πόσο βαθιά μπορεί ο καθένας να βάλει το χέρι του στην τσέπη, τι ποσό θα διαθέσει για τον τζόγο και πως θα το ποντάρει.





Η οργάνωση είναι το παν, όποιο κεφάλαιο κι αν διαθέτει ο παίκτης, δεν φτιάχνουν τα μπάτζετ τις ομάδες, αλλά η πειθαρχεία, η σκληρή δουλειά και η επιμονή στους στόχους. Το μυαλό μου αναζητεί την πατέντα εκείνη που πρέπει να ακολουθήσω πιστά φέτος, αν και ακόμα βρίσκομαι ψυχικά και σωματικά σε διακοπές. Αναλογίζομαι τα αδύνατα και τα δυνατά μου σημεία, προσπαθώντας να δημιουργήσω την καλύτερη χημεία.

Ιδανικός τρόπος παιχνιδιού δεν υπάρχει, ένα σύστημα δηλαδή που θα ακολουθήσει ο οποιοσδήποτε παίκτης και θα είναι αποδοτικό. Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο, το κεφάλαιο ή οι προβλεπτικές ικανότητες και καλό είναι ο κάθε παίκτης να ψαχτεί μόνος του για το τι τον συμφέρει περισσότερο.
Δεν γίνεται να παίζεις με πενταροδεκάρες και να κυνηγάς συστήματα ή να έχεις ένα βαρβάτο κεφάλαιο στην τσέπη σου και να ρίχνεις παρολί.

Το δικό μου μπάτζετ για φέτος λοιπόν είναι στα 1000 ευρώ. Όχι μονάδες, αλλά πραγματικά λεφτά, που αν τυχόν τα χάσω θα πέσει πολύ κλάμα...! Υπολογίζω 25-30 ευρώ την εβδομάδα για 9 μήνες, όσο διαρκεί η αγωνιστική σεζόν δηλαδή, περίπου 100 ευρώ το μήνα. 25 ευρώ την εβδομάδα δηλαδή, ή καλύτερα, 25 ευρώ κάθε σαββατοκύριακο και κάνα ψιλό μεσοβδόμαδα, όταν θα έχει Champion's League ή Europa ή καμιά εμβόλιμη. Ένα χιλιάρικο το χρόνο, το ποντάρει ένας μικρομεσαίος παίκτης, συνυπολογίζοντας φυσικά και τα κέρδη του αλλά και την χασούρα. Όλοι όσοι παίζουμε στοίχημα χρόνια, εκεί κοντά είμαστε πάνω κάτω.

25 ευρώ λοιπόν για το σαββατοκύριακο, τα οποία σκέφτηκα να σπάσω σε 5 στοιχήματα από 5 ευρώ το καθένα. Δύο ΔΥΑΔΕΣ των 5 ευρώ, μία ΤΡΙΑΔΑ, ένα σύστημα 2-3 και ένα σύστημα 2-3-4. Στις ΔΥΑΔΕΣ θα παίζω αποδόσεις κοντά στο 2, έτσι ούτως ώστε, αν κάτσει έστω και μία, να έχω πάρει το 80%-90% του συνολικού μου μπετ πίσω. Στην ξερή ΤΡΙΑΔΑ, ο στόχος είναι η συνολική απόδοση των αγώνων να πλησιάζει το 5,00, οπότε, αν επιβεβαιωθεί θα έχω καπαρώσει το συνολικό μου μπετ. Τα μεγάλα κέρδη ουσιαστικά θα τα κυνηγήσω στα συστήματα, ειδικά το 2-3-4, ποντάροντας αποκλειστικά σε αποδόσεις πάνω από 2,00. Στόχος είναι να πιάνω τουλάχιστον 1 ΔΥΑΔΑ το σαββατοκύριακο, για να μην έχω τρελή χασούρα και από εκεί και πέρα ότι έρχεται θα είναι καθαρό κέρδος.

Αναλυτικά λοιπόν, το φετινό μου ΜΝΗΜΟΝΙΟ:


Μπάτζετ: 1000 ευρώ

Ποντάρισμα Σαββατοκύριακου: 25,50 ευρώ

α) 2 ΔΥΑΔΕΣ επί 5 ευρώ στην κάθε μία (αγώνες με αποδόσεις κοντά στο 2,00)

β) 1 ΤΡΙΑΔΑ σε παρολί επί 5 ευρώ (η συνολική της απόδοση να είναι κοντά στο 5,00)

γ) 1 ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3 με 5 ευρώ (αγώνες με αποδόσεις από 2,00 και πάνω)

δ) 1 ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3-4 με 5,50 ευρώ (κυνηγώντας μεγάλες αποδόσεις, εκπλήξεις, ισοπαλίες, κτλ).

Αυτά προς το παρόν, το καλοκαίρι συνεχίζεται, ραντεβού στις 23 Αυγούστου που ξεκινάνε Primera και Segunda Division ή καμιά βδομαδούλα νωρίτερα με κανένα αφιερωματάκι στους Ισπανούς. 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Το Tzogadomoutro μιλάει ελληνικά. Το σχόλιο σου είναι εξίσου σημαντικό με τα γραφόμενα του. Δίνει τροφή για σκέψη και συζήτηση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2