Το πρωτάθλημα της 3ης θέσης

Αν λάβουμε σαν δεδομένο πως οι 2 πρώτες θέσεις στην Primera είναι αδιαπραγμάτευτες για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, το πρωτάθλημα της 3ης που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champion's League, έχει περισσότερους μνηστήρες και είναι πιο ενδιαφέρον. Δύο από τις ομάδες που έκαναν άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια και μπορούν να αμφισβητήσουν τα πρωτεία από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, κονταροχτυπιούνται απόψε στο Σάντσεθ Πιθχουάν. Σεβίλλη - Ατλέτικο Μαδρίτης, στο πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής.


Στη φωτό ο γίγαντας Φερνάντο Γιορέντε, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Σεβίλλης, που θα προσθέσει επιπλέον ποιότητα στην επίθεση.

Για να τα πάρουμε απ' την αρχή όμως τα πράγματα, με το πρόγραμμα της ημέρας να ανοίγει με ένα τοπικό ντέρμπι στη χώρα των Βάσκων, μεταξύ Εϊμπάρ και Μπιλμπάο. Ικανοποίησαν και οι 2 ομάδες στην πρεμιέρα, κυρίως η Εϊμπάρ που έκανε την έκπληξη για ορισμένους και κέρδισε με 1-3 την Γρανάδα εκτός έδρας. Σε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό η Μπιλμπάο, λόγω του ότι ξεκίνησε πιο νωρίς τις υποχρεώσεις της, αυτό όμως ίσως επιφέρει κάποια κούραση. Πάθος, δύναμη και αρκετές μονομαχίες περιμένω εδώ, όπως στα περισσότερα βάσκικα ντέρμπι, με τα λίγα γκολ όμως να πληρώνουν απαράδεκτα χαμηλά, μόλις στο 1,50 περίπου. Ενστάσεις έχω και για τον έντονο φαβοριτισμό της Μπιλμπάο, που έρχεται από σερί αγώνες και προφανώς θα υπάρχει κούραση. Είναι νωρίς ακόμα, είμαστε σε εποχή συμπερασμάτων και δεν βλέπω κάτι ξεκάθαρο εδώ.

Η ματσάρα της αγωνιστικής διεξάγεται στο Σάντσεθ Πιθχουάν, μεταξύ Σεβίλλης και Ατλέτικο Μαδρίτης. Το επίπεδο στο οποίο έχει ανέβει η Ατλέτικο Μαδρίτης τα τελευταία 2 χρόνια θέλει να φτάσει η Σεβίλλη, όπως δήλωσε και ο Ντιέγκο Σιμεόνε όμως, τις ομάδες δεν τις φτιάχνουν μόνο οι παίκτες. Σούπερ μεταγραφή στην επίθεση για τους Σεβιγιάνους, ο επιθετικός Φερνάντο Γιορέντε, που έφτιαξε το όνομα του στην Μπιλμπάο και είναι πραγματικό τανκ μπροστά και εκτός από το εκτόπισμα του μεγέθους του, πολύ ικανός και με την μπάλα στα πόδια. Μ' αρέσει το OVER 2,5 εδώ, καθώς έχουν γεμίσει με επιθετικούς κλάσης οι 2 ομάδες και δε νομίζω να δούμε παιχνίδι τσίκι τσίκι να σε παίρνει ο ύπνος. Θα κυνηγήσουν τη νίκη με λύσσα αμφότερες και ποντάρω στα πολλά γκολ σε απόδοση 2,20.

Εύκολα ή δύσκολα περιμένω να περάσει η Βαλένθια το εμπόδιο της Λα Κορούνια, παρά την κούραση από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Μονακό για το Champion's League. Δεν δείχνει ικανή η Ντέπορ να κάνει την υπέρβαση φέτος και όπως δείχνει θα παλέψει πάλι για την παραμονή στην κατηγορία. ΑΣΟΣ κοντά στο 1,50 που μπορεί να συμπληρώσει ίσως κάποιο παρολί.

Αρκετά θολό το τοπίο στο Χετάφε - Γρανάδα, με τις 2 ομάδες να γνωρίζουν την ήττα στην πρεμιέρα, αλλά τη Γρανάδα να είναι αυτή που απογοήτευσε περισσότερο. Καλύτερη συνοχή έχει η Χετάφε, αφού η Γρανάδα έκανε καμιά 15αρια μεταγραφές φέτος και θα αργήσει να δέσει. Στο όριο του 2,00 ο ΑΣΟΣ, αν ήταν λίγο μεγαλύτερος θα τον σκεφτόμουν σοβαρά, τόσο νωρίς στη σεζόν όμως, σε ένα ματς ανάμεσα σε 2 ομάδες με τους ίδιους ουσιαστικά στόχους, είναι μεγάλο το ρίσκο.

Κάτι ανάλογοι ισχύει και για το Λας Πάλμας - Λεβάντε, με τις δύο ομάδες να έρχονται από ήττα στην πρεμιέρα και να αναζητούν τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Σίγουρα την πρωτοβουλία των κινήσεων θα έχει η Λας Πάλμας σαν γηπεδούχος, η Λεβάντε του Αλκαράθ αναμένεται να στήσει λεωφορείο όμως και δύσκολα θα δούμε πολλά γκολ στο παιχνίδι. Λογικά χαμηλό το UNDER 2,5 στο 1,55 περίπου, για τον ΑΣΟ του 1,80 ούτε λόγος να γίνεται, ας τις δούμε κι αυτές άλλη μια φορά και βλέπουμε στη συνέχεια...

Οι προτάσεις της ημέρας:

Σεβίλλη - Ατλέτικο Μαδρίτης OVER 2,5 2,20
Βαλένθια - Λα Κορούνια ΑΣΟΣ 1,47

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2