Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα

Έκανα σέρφινγκ στο ίντερνετ τις προάλλες  να δω τι γράφουν οι υπόλοιποι στοιχηματζίδες. Πρέπει να τσεκάρεις που και που τον ανταγωνισμό, επιχείρηση τρέχεις, blogάρεις, να μην ξέρεις τι γράφει ο δίπλα; Οι μισοί και παραπάνω που διάβασα ξεκινούσαν με την έκφραση, καλησπέρα ή καλημέρα στην παρέα και αναρωτήθηκα σε ποιους απευθύνονται... Δεν παρεξηγώ, αν και ομολογουμένως θεωρούμαι ξινός, αλλά ρε φίλε, εσύ που χαιρετίζεις την παρέα, ήθελα να 'ξερα, όταν έγραφες έκθεση στο σχολείο, ξεκινούσες με την έκφραση, καλησπέρα σε όλη την τάξη;


Υποτίθεται ότι καλησπερίζεις τον κόσμο για να δείξεις μια αμεσότητα, να τον κάνεις να νοιώσει οικεία με το περιβάλλον, ότι είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα εδώ, γι' αυτό επιλέγουν πολλοί την συγκεκριμένη έκφραση.
Προσωπικά θα προτιμούσα να διαβάζω, καλώς τους μαλάκες ή γεια σας κορόιδα. Περισσότερες πιθανότητες θα είχε ένα κείμενο που ξεκινάει έτσι να συνεχίσει κάποιος να το διαβάζει. Εγώ όποιον με καλησπερίζει και μου λέει "γεια σου φιλαράκι" χωρίς να με ξέρει, φοβάμαι μην με γαμήσει. Ποτέ δεν έκατσα, ούτε και ψώνισα από μαγαζί που είχε κράχτη απέξω. Βέβαια για να προσελκύσεις τον άλλο να σε διαβάσει, θα πρέπει να του πουλήσεις και κάνα παραμύθι, να τον ζαχαρώσεις λίγο, όπως την γκόμενα που έχεις βάλει στο μάτι και θέλεις να κάνεις νταλαβέρι μαζί της. Ακόμα κι εκεί όμως, αν αρχίσεις να λες, είσαι πολύ όμορφη και κάτι τέτοια, οι πιθανότητες να την ρίξεις είναι λίγες (εκτός αν είσαι ο Μελ Γκίμπσον εμφανισιακά).
Τον άνθρωπο και δη τον τζογαδόρο, τον ελκύει η ίντριγκα, αν όχι να του πατήσεις τον κάλο, να τον βάλεις σε σκέψεις. Το ίδιο και την γκόμενα, περισσότερες πιθανότητες έχεις μαζί της αν μιλήσεις με χιούμορ ή πεις κάτι που θ' ακουστεί  ενδιαφέρον στ' αυτιά της.
Με τα πολλά δηλαδή, όποιος ενδιαφέρεται να γράψει 5 πράγματα και να ξεκινήσει να μπλογκάρει, ας έχει υπόψη του τα παραπάνω.

Σε λίγες ώρες ξεκινάει ανεπίσημα η σεζόν στην Ισπανία με τον τελικό του ευρωπαϊκού σούπερ καπ, μεταξύ Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη. Αυτή την ποντικομαμή τον Έμερι δεν τον πήγαινα καθόλου, αλλά από την μέρα που ανέλαβε την Σεβίλλη του βγάζω το καπέλο. Έχει κάνει ομαδάρα, παρά τις παραχωρήσεις  πολύ σημαντικών παικτών τα τελευταία 2 χρόνια και κάθε χρόνο εμφανίζει καλύτερο σύνολο. Μπορεί να έφυγε ο Μπάκα (ή Μπακά) για την Μίλαν φέτος, αλλά αποκτήθηκαν παικταράδες, όπως ο Ιμόμπιλε και ο Κονοπλιάκα και κατά δεύτερο λόγο ο Κακουτά και ο Κρον Ντέλι. Εκτός από τον Ιμόμπιλε που έκανε κακή σεζόν στην Ντόρτμουντ, οι άλλοι 3 έρχονται από καλές σεζόν με τις ομάδες τους. Θα χρειαστούν χρόνο βέβαια όλοι αυτοί για να δέσουν με τους παλιούς παίκτες, αν τα καταφέρει όμως ο Έμερι (που έχει αποδείξει ότι μπορεί), βλέπω τη Σεβίλλη να κεντάει μπροστά. Πίσω στην άμυνα δεν ξέρω τι πρόσωπο θα έχει, ειδικά μετά τις αποχωρήσεις του Βιντάλ και του Εμπιά. Για την Μπαρτσελόνα δεν χρειάζεται να γράψω πολλά, όλοι την γνωρίζουμε, ξέρουμε τις δυνατότητες της και μένει να δούμε αν και φέτος θα πρωταγωνιστήσει σε όλα τα μέτωπα. Αν και είναι νωρίς και οι ομάδες βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας, ενδέχεται να δούμε ματσάρα. Μακάρι να το πάρει η Σεβίλλη, έτσι για το γαμώτο, να αλλάξει λίγο το σκηνικό. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2