Ερεθίζει το κόκκινο μέσα στη Λεωφόρο

Πρέπει καθαρίσει την πρόκριση με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης απόψε ο Παναθηναϊκός, απέναντι στην πολύ κατώτερη Γκαμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν.




Ο Αναστασίου έκανε το λάθος στο πρώτο παιχνίδι, να υποτιμήσει τους Αζέρους, δίνοντας τους έτσι το δικαίωμα να ελπίζουν στην πρόκριση. Ανάλογο λάθος έκανε και ο Απόλλων Λεμεσού στην προηγούμενη φάση και δεν κατάλαβαν εκεί στην Κύπρο πως αποκλείστηκαν. Ο σοβαρός Παναθηναϊκός απόψε, χωρίς να χρειαστεί να παίξει την μεγάλη μπάλα, θα πρέπει να περάσει άνετα με σκορ ασφαλείας από το 1ο ημίχρονο κιόλας. Επιλογή μου το OVER 2,5 λοιπόν, περιμένοντας από τους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού να μπουν μπαρουτοκαπνισμένοι στον αγωνιστικό χώρο να καθαρίσουν το παιχνίδι.

Απαντήσεις θέλει να δώσει και η Μπρόντμπι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αν και με 5 γκολ στην πλάτη και την εικόνα που έδειξε στο παιχνίδι της Τούμπας, η πρόκριση πρέπει να θεωρείται όνειρο θερινής νυκτός για τους Δανούς. Ο ΠΑΟΚ παράγει πολλές φάσεις σε κάθε του παιχνίδι (άσχετα αν δεν μετουσιώνονται σε γκολ) και άσχετα το τι θα γίνει στην πορεία της σεζόν, οι παίκτες του μου φαίνεται πως τρέχουν πολύ για Αύγουστο μήνα. Σαφώς θα κάνει ροτέισον ο Τούντορ, όποιοι μπουν να αγωνιστούν όμως, είναι σίγουρο πως θα τα δώσουν όλα, αφού ακόμα γίνεται σφαγή για μια φανέλα βασικού στην ομάδα. Με τα πολλά γκολ κι εδώ, πολύ δύσκολα να δούμε ματς σε χαμηλό τέμπο, με τους Δανούς να το έχουν πάρει εγωιστικά το ζήτημα και τον ΠΑΟΚ να μπορεί να βρει εύκολα το γκολ σε αυτή την τρύπια (όπως έδειξε στο ματς της Τούμπας) άμυνα.

OVER 2,5 και στο παιχνίδι της Σάλτσμπουργκ με την Ντιναμό Μινσκ. Ούτε κατάλαβαν οι Αυστριακοί πως ηττήθηκαν με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, έχοντας την συντριπτική υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο. 2 σουτ 2 γκολ πέτυχαν οι Λευκορώσοι, που λογικά θα ταμπουρωθούν από νωρίς για να γεμίσουν με άγχος τους γηπεδούχους. Φουλ επίθεση θα παίξει η Σάλτσμπουργκ, είναι δεδομένο αυτό και το παιχνίδι μάλλον θα γίνει εύκολα ροντέο.

Κλείνω με τον ΑΣΟ της Ρόζενμποργκ, που πάει τρένο και έχει την  πρόκριση στο τσεπάκι της μετά το 0-3 του πρώτου αγώνα με την Στεάουα. Οι Ρουμάνοι όπως λένε τα ρεπορτάζ έχουν πολλά εσωτερικά προβλήματα και εκτός αυτού, είναι και 1 σκαλί πιο κάτω σε αγωνιστικό επίπεδο από την σημερινή τους αντίπαλο. Σταθερή αξία οι Νορβηγοί μέσα στην έδρα τους, έμπειροι σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και σύμφωνα με την αγωνιστική τους εικόνα, μπορούν να φτάσουν σε ακόμα μια νίκη.

Οι προτάσεις της ημέρας:

Παναθηναϊκός - Γκαμπάλα OVER 2,5 1,92
Μπρόντμπι - ΠΑΟΚ OVER 2,5 1,88
Σάλτσμπουργκ - Ντιναμό Μινσκ OVER 2,5 1,65
Ρόζενμποργκ - Στεάουα ΑΣΟΣ 1,81

* Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2