Ακόμα συμπληρώνονται τα ρόστερ

Τα τελευταία κομμάτια του παζλ προσπαθούν να συνθέσουν οι περισσότερες ομάδες στην Primera Division, λίγο πριν λήξει και επίσημα η μεταγραφική περίοδος, προσπαθώντας έτσι να βελτιώσουν το ρόστερ τους και να καλύψουν τυχόν αδυναμίες τους.




Σίγουρα οι παίκτες που έρχονται τελευταία στιγμή δύσκολα πρόκειται για κελεπούρια, σε αρκετές περιπτώσεις όμως μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες, ειδικά στις λεγόμενες μικρομεσαίες ομάδες. Για παράδειγμα η επιστροφή του Ιγιαραμέντι στην Σοσιεδάδ, που αγοράστηκε με 16 εκατομμύρια ευρώ από την Ρεάλ αναμένεται να δυναμώσει σημαντικά το κέντρο των Βάσκων. Η ενδεχόμενη αποχώρηση του Νολίτο της Θέλτα, που πάει προς Βαρκελώνη για να καλύψει το κενό του Πέδρο, είναι επίσης μια σημαντική μεταγραφή η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, αλλά μάλλον είναι τυπική διαδικασία.

Με λίγα λόγια, εκτός του γεγονότος πως οι ομάδες ακόμα δεν έχουν αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό, κάποιες μετακινήσεις της τελευταίας στιγμής, σίγουρα κάνουν πιο δύσκολο το διάβασμα των παιχνιδιών.

Στην πρεμιέρα έπιασα το απόλυτο μηδέν, αφού από τα 3 OVER 2,5 που επέλεξα, τα 2 έληξαν 0-0 και το ένα 1-1. Τραγική ειρωνεία, πως στα 2 παιχνίδια που έληξαν 0-0 (Μάλαγα - Σεβίλλη και Ράγιο - Βαλένθια), χάνονταν μαλλιά, σε αντίθεση με το 1-1 στο Μπέτις - Βιγιαρεάλ, που και τα 2 γκολ που σημειώθηκαν (το 1-1 έγινε με γκολ οφσάιντ) ήταν πάρα πολλά! Έτσι είναι η μπάλα όμως, όσο σωστά και να διαβάσεις ένα παιχνίδι, τα πάντα εξαρτώνται από τα κέφια της!

Στα του Σαββάτου τώρα, με το πρόγραμμα να μην κρύβει κάποιες μεγάλες ευκαιρίες και η στάση μου είναι ακόμα επιφυλακτική.

Με 16 εκατομμύρια ευρώ ο Ιγιαραμέντι
επέστρεψε στην Σοσιεδάδ
Για την Σοσιεδάδ τα έγραψα πιο πάνω, έκανε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της, αγοράζοντας τον Ιγιαραμέντι με 16 εκατομμύρια ευρώ από την Ρεάλ, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι θα μπει μέσα από το πρώτο παιχνίδι και η ομάδα θα φυσάει...! Η Χιχόν έκανε την έκπληξη της πρεμιέρας, αφού κατάφερε να κρατήσει στο 0-0 την Ρεάλ Μαδρίτης, παίζοντας ουσιαστικά το ίδιο ποδόσφαιρο που την ανέβασε στην Primera. Νιάτα, πολύ τρέξιμο  και η μεταγραφή του Άλεν Χαλίλοβιτς από την Μπαρτσελόνα αναμένεται να βοηθήσει πολύ, αφού ο συγκεκριμένος παίκτης έχει την καλή κάθετη πάσα που λείπει τόσο πολύ από την Σπόρτινγκ. Η Σοσιεδάδ δεν θέλγει τόσο πολύ με το ποδόσφαιρο που παίζει μέχρι στιγμής με τον Μόγιες στο τιμόνι και βγάζει μια νωχελικότητα που ίσως της κοστίσει απέναντι σε ένα σύνολο που τρέχει πολύ. Όλα είναι πιθανά εδώ, δεν θα μου κάνει έκπληξη οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα και μένει να δούμε αν και σε ποιο βαθμό μπορεί να την δυσκολέψει τώρα η Μάλαγα, ειδικά μέσα στο Καμπ Νου. Ετοιμοπόλεμος ο Νεϋμάρ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν γνωρίζω αν ξεκινήσει βασικός, αν συμβεί αυτό όμως, θα δώσει σίγουρα άλλη επιθετική πνοή στην Μπαρτσελόνα. Πέρυσι η Μάλαγα έφυγε νικήτρια με 0-1 από το Καμπ Νου, αλλά κάθε χρόνο δεν είναι πασχαλιά. Η αλήθεια είναι πως η Μπαρτσελόνα δεν έχει ξεκινήσει και τόσο εντυπωσιακά τη σεζόν και ίσως οι φιλοξενούμενοι την δυσκολέψουν. Προσωπικά δεν θα ασχοληθώ με κάτι.

Έτοιμος να ντυθεί Μπλαουγκράνα ο Νολίτο της Θέλτα
Η Θέλτα που αναμένεται να χάσει ένα σημαντικό γρανάζι της επίθεσης της, όπως έγραψα και πιο πάνω, υποδέχεται την Βαγιεκάνο που στάθηκε αξιοπρεπέστατα απέναντι στην Βαλένθια στην πρεμιέρα. Τα τραγικά λάθη στην άμυνα δεν έλειψαν φυσικά από την Ράγιο, που σώθηκε χάρη στην δυστοκία των αντίπαλων επιθετικών. Η Θέλτα μπορεί να κέρδισε στην πρεμιέρα με 1-2 την Λεβάντε, αλλά το ματς δεν αντέχει κριτικής, αφού οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες από το 5ο λεπτό. Δεν είναι για 1,50 ο ΑΣΟΣ σε καμία περίπτωση, καθώς ούτε η αγωνιστική διαφορά των 2 ομάδων είναι τόσο μεγάλη, ούτε έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους για να μιλήσουμε έστω για φόρμα. Χαμηλά πολύ και τα γκολ-γκολ και OVER 2,5 και το μόνο που μένει ίσως, είναι να ρισκάρει κάποιος στο ΔΙΠΛΟ της Ράγιο που πληρώνει πάνω από 5,00 απόδοση! σαφώς σηκώνει και κάλυψη εδώ, είναι ένα παιχνίδι πάντως, ιδανικό για LIVE στοιχηματισμό, με επιλογές του στυλ να σκοράρει πρώτη η Ράγιο ή να κερδίζει στο 1ο ημίχρονο. Σιγά την Θέλτα την ομαδάρα δηλαδή που πληρώνει και 1,50 στη δεύτερη αγωνιστική!

Το μάρμαρο για το στραβοπάτημα της Ρεάλ στην πρεμιέρα, αναμένεται να το πληρώσει η Μπέτις. Δεν μ' άρεσε καθόλου η ομάδα από την Σεβίλλη στο παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ, πολύ φλύαρη, χωρίς φαντασία στο παιχνίδι της  και με άμυνα αρκετά ασταθή, θα πρέπει να αισθάνεται πολύ τυχερή που πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (με γκολ οφσάιντ στο τέλος). Θα ξεσπάσει η Ρεάλ είμαι σίγουρος, ειδικά απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει ότι ακόμα θέλει αρκετή δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Ο ΑΣΟΣ και το OVER 2,5 πληρώνουν ένα και τίποτα φυσικά, προτιμότερη επιλογή το OVER 3,5 στο 1,70 και ακόμα καλύτερη η νίκη της Ρεάλ με 3 γκολ διαφορά και πάνω, που πληρώνει 1,90 στο διαδίκτυο.

Οι προτάσεις μου:

Θέλτα - Βαγιεκάνο: ΔΙΠΛΟ 5,60
Ρεάλ Μ. - Μπέτις: Νίκη της Ρεάλ με 3 γκολ διαφορά και πάνω 1,91

* Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2