Προσγείωση στην πραγματικότητα

Περισσότερα γκολ σημειώθηκαν στην Segunda παρά στην Primera την προηγούμενη αγωνιστική, είδαμε αρκετά "κουλά" αποτελέσματα, με αποκορύφωμα το 6-3 της Νουμάνθια με την Τενερίφη (κάθε χρόνο θα φέρει ένα τέτοιο "περίεργο" αποτέλεσμα η Νουμάνθια). Πιο προσεκτικές περιμένω τις περισσότερες ομάδες αυτή την αγωνιστική.




Β' Ολλανδίας θύμιζε η Segunda στην πρεμιέρα, εγώ τα πήγα καλά με τις επιλογές μου πάντως, ποντάροντας στα 2 μεγάλα ΔΙΠΛΑ της Χιρόνα και της Αλαβές και μόνο ο ΑΣΟΣ της νεοφώτιστης Οβιέδο δεν με δικαίωσε. Με την ίδια επιφυλακτικότητα θα πορευτώ και αυτή την αγωνιστική, ελπίζοντας σε ανάλογα ποσοστά ευστοχίας όπως στην πρεμιέρα.

Λίγα γκολ και φτωχό θέαμα περιμένω στο Λούγκο - Γιαγκοστέρα, αφού καμία από τις 2 ομάδες δεν φημίζεται για το θεαματικό ποδόσφαιρο που παίζει, αλλά μάλλον το αντίθετο. Δίκαιο φαβορί η Λούγκο, που έδειξε καλύτερα στοιχεία από την Γιαγκοστέρα στην πρεμιέρα, είναι νωρίς όμως ακόμα για συμπεράσματα, ειδικά σε ζευγάρια όπως το συγκεκριμένο.

Καλή εικόνα έδειξε και η Κόρδοβα στην πρεμιέρα, κερδίζοντας με 1-0 την Βαγιαδολίδ στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Αντιθέτως η Λεγκανιές, ξέχασε να μπει στο γήπεδο και έχανε 2-0 στο 6ο λεπτό του παιχνιδιού με την Αλμερία και 3-0 στο 26ο. Τελικά ηττήθηκε με 3-2, σώζοντας έτσι κάπως τα προσχήματα, δημιουργώντας όμως αρκετό προβληματισμό με την αγωνιστική της συμπεριφορά. Δύσκολο παιχνίδι κι εδώ, πέρυσι η Λεγκανιές ήταν πολύ δυνατή στην έδρα της, φέτος δεν την έχουμε δει ακόμα, ανταγωνιστική η Κόρδοβα, ίσως το Χ να έχει καλές πιθανότητες.

Αρκετά μπερδεμένο και το Αλμπαθέτε - Ουέσκα, με τις 2 ομάδες να βγάζουν αρκετές αδυναμίες στις άμυνες τους, ειδικά η Αλμπαθέτε, που κατάφερε να ισοφαριστεί σε 2-2 στο ματς με την Ταραγόνα, στα τελευταία 5 λεπτά του παιχνιδιού. 2 ομάδες που θέλω να τις ξαναδώ για να καταλήξω σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα.

Η Χιρόνα δείχνει να έχει ξεκινήσει τη σεζόν από εκεί που σταμάτησε πέρυσι, διατηρώντας το ίδιο στυλ παιχνιδιού. Είναι λογικό φαβορί στο παιχνίδι με τη Νουμάνθια, η οποία μπορεί να κέρδισε με 6-3 την Τενερίφη, αλλά τι συμπεράσματα να βγάλεις, από ένα τέτοιο παιχνίδι; Ότι πήγαινε στην εστία της Τενερίφη έγραφε, με τον τερματοφύλακα της να κάνει την μια τραγική έξοδο μετά την άλλη. Λογικός ο ΑΣΟΣ εδώ, όχι σε ικανοποιητικές τιμές όμως.

Το ντέρμπι της ημέρας γίνεται στο Ρομαρέδα ανάμεσα σε Σαραγόσα και Αλμερία που είναι 2 εκ των φαβορί για άνοδο στην Primera. Ντέρμπι μεν, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο οι ομάδες έχουν βρει αγωνιστικό ρυθμό αυτή την εποχή και μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα. Σημαντική λεπτομέρεια αυτή, αφού σε διαφορετική περίπτωση, θα είχε αξία το OVER 2,5, μιας και μιλάμε για 2 γρήγορες και επιθετικές ομάδες.

Η πρόταση της ημέρας:

Λεγκανιές - Κόρδοβα Χ 3,10

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2