Θα μας χαλάσουν την πιάτσα

Περίμενα πιο σφιχτές τις ομάδες στην 2η αγωνιστική και με διέψευσαν χτες, αφού στα 3 από τα 5 χτεσινά παιχνίδια σημειώθηκαν πάνω από 3,5 γκολ! Αριθμοί σκάνδαλο για ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Segunda, που πάνω από το 60% των αγώνων έρχεται Under 2,5 κάθε χρόνο και συνήθως τα OVER καλοπληρώνουν όσους τα κυνηγούν. Θα μας χαλάσουν την πιάτσα έτσι όπως το πάνε κάποιες ομάδες!





Λέω να δοκιμάσω την τύχη μου για πρώτη φορά φέτος σε ένα ποντάρισμα σε γκολ. Το μόνο παιχνίδι στο οποίο έβλεπα γκολ εχτές και το έγραψα, αλλά το φοβήθηκα και δεν πόνταρα τελικά, ήταν το Σαραγόσα - Αλμερία, στο οποίο είχαμε φεστιβάλ τερμάτων.

Σήμερα αυτό που συγκεντρώνει τις καλύτερες προϋποθέσεις είναι το Αλαβές - Οβιέδο. Ομάδες φιλόδοξες και οι 2, με δυνατά ρόστερ και ποιοτικούς παίκτες, που έδειξαν και στην πρεμιέρα ότι δεν θα αρκεστούν στο να παίζουν απλά για το αποτέλεσμα, αλλά θα προσπαθήσουν να παράγουν και καλό θέαμα. Πάνω από 2,00 πληρώνει το OVER 2,5 στο συγκεκριμένο παιχνίδι και θα είναι η μοναδική μου επιλογή από τα ματς της Segunda.

Λίγα λόγια και για τα υπόλοιπα...

Στο Οσασούνα - Μιραντές, η χαμηλή απόδοση του ΑΣΟΥ οφείλεται ξεκάθαρα στο όνομα της Οσασούνα και πουθενά αλλού. Σαφώς έχει το προβάδισμα, αλλά απέναντι στους νταγκλαράδες της Μιραντές του Αλκαράθ, πολύ πιθανό να δει την εστία σαν την τρύπα της βελόνας.

Μετά τον διασυρμό από τη Νουμάνθια, η Τενερίφη θέλει να διασκεδάσει κάπως τις εντυπώσεις, απέναντι στη νεοφώτιστη Ταραγόνα, που δεν έδειξε και κάτι σπουδαίο στην πρεμιέρα. Πως να ποντάρεις όμως την Τενερίφη που η άμυνα της ήταν κυριολεκτικά για τα πανηγύρια στην πρεμιέρα... Να τους δούμε ακόμα ένα παιχνίδι κι αυτούς.

Ακόμα πιο περίεργο το Έλτσε - Μπιλμπάο Β', με τους γηπεδούχους που ετοιμάζονταν για άλλη κατηγορία και βρέθηκαν λόγω οικονομικών προβλημάτων στην Segunda. Δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο η Μπιλμπάο Β' στο ματς της πρεμιέρας με την Χιρόνα, αλλά παρουσίασε μια αμυντική συνοχή κυρίως, που ίσως την βοηθήσει αρκετά στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Λίγα γκολ βλέπω εδώ, όταν το UNDER 2,5 πληρώνει 1,47 όμως πάω κατευθείαν παρακάτω.

Ακόμα μια απογοητευτική σεζόν φαίνεται στον ορίζοντα για τη Μαγιόρκα, που δεν δείχνει ικανή να μπει στο γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Είναι νωρίς ακόμα βέβαια να πω κάτι τέτοιο, αλλά με τα μέχρι στιγμής δεδομένα αυτό προκύπτει. Η Πονφεραντίνα έχει και φέτος ένα καλό σύνολο, μένει να δούμε όμως την συμπεριφορά της εκτός έδρας, αφού συνήθως εξαφανίζεται... Δεν είναι άσχημος ο ΑΣΟΣ για να ρισκάρει κάποιος, αλλά εγώ θα μείνω απλός παρατηρητής κι εδώ.

Στην Αλκορκόν μετά την αποχώρηση του προπονητή Μπορνταλάς, ελπίζω να παίζουν λιγότερο ξύλο. Δύσκολη έξοδος στην έδρα της Βαγιαδολίδ σήμερα, η οποία δεν γοήτευσε ιδιαίτερα στην ήττα της πρεμιέρας από την Κόρδοβα με 1-0. Ούτε εδώ περιμένω πανδαισία τερμάτων, λογικά χαμηλό το UNDER 2,5, αλλά μ' αυτά που είδα μέχρι σήμερα, σιγά μην ποντάρω σε ένα τέτοιο γεγονός με απόδοση 1,55.

Η πρόταση της ημέρας:

Αλαβές - Οβιέδο OVER 2,5 2,17

* Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2