Σε άγνωστα νερά...

Πρεμιέρα στην Segunda Division αυτό το σαββατοκύριακο, ένα από τα πιο δύσκολα στοιχηματικά πρωταθλήματα, που ευνοεί όσους κυνηγούν κυρίως τις μεγάλες αποδόσεις. Αν για την Primera το τοπίο είναι θολό, μια παχιά ομίχλη καλύπτει τα πάντα εδώ, αφού εκτός από τις νεοφώτιστες τις οποίες ελάχιστα γνωρίζουμε, ακόμα και τα βαριά ονόματα της κατηγορίας δεν είναι άξια εμπιστοσύνης.





Πρωτάθλημα που θέλει παρακολούθηση από κοντά η Segunda, ένας αγωνιστικός γολγοθάς που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και τίποτα δεν πρέπει να λαμβάνεται σαν πανάκεια, ειδικά τώρα στις πρώτες αγωνιστικές.

Μεγάλο φαβορί για την άνοδο δεν υπάρχει φέτος, σε αντίθεση με πέρυσι που ήταν Μπέτις. Η μικρότερη απόδοση που θα βρείτε για ομάδα φαβορί ανόδου είναι κοντά στο 8,00 και η μεγαλύτερη 100, οπότε είναι ευκόλως εννοούμενο ότι τα πάντα είναι πιθανά!

Δεν θα μπω σε βαθιές αναλύσεις και αφιερώματα στις ομάδες και μπαίνω κατευθείαν στο ζουμί της 1ης αγωνιστικής.

Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο με τέσσερις αγώνες, όλους βραδινούς. Για δυνατά φαβορί μην ψάχνετε, όχι το Σάββατο, αλλά ολόκληρη την 1η αγωνιστική, κάτι που αποτυπώνεται και στις αποδόσεις που κυκλοφορούν.

Το Σάββατο λοιπόν και να μην ασχοληθεί καθόλου κάποιος με την Β' κατηγορία, δεν θα τον αδικήσω. Το μόνο που ξεχώρισα είναι το ΔΙΠΛΟ ρίσκου της Αλαβές μέσα στην έδρα της νεοφώτιστης Ουέσκα. Οι Βάσκοι ενισχύθηκαν με έμπειρους παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά στα χωράφια της Β' κατηγορίας, όπως ο Τοκέρο της Μπιλμπάο και ο δεξιός μπακ Εστράδα της Σοσιεδάδ.

Αμφίρροπα τα άλλα 3, το Κόρδοβα - Βαγιαδολίδ θεωρητικά είναι ντέρμπι μεταξύ ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο, στο ίδιο καζάνι βράζουν πάνω κάτω Αλκορκόν και Μαγιόρκα, μία από τα ίδια και για το Γιαγκοστέρα - Οσασούνα.

6 ματς την Κυριακή, ούτε εδώ ξεχωρίζει κάποιο δυνατό φαβορί, με εξαίρεση ίσως την Πονφεραδίνα, που αντιμετωπίζει την Έλτσε η οποία υποβιβάστηκε για οικονομικούς λόγους στην Segunda.

Καλό φαβορί φαντάζει η νεοφώτιστη Οβιέδο, που έκανε πολύ καλές μεταγραφές για τα δεδομένα της κατηγορίας, με καλύτερη ίσως αυτή του Μαμαντού Κονέ που παραχωρήθηκε δανεικός από την Σανταντέρ. Εντυπωσίασε και στα φιλικά, κερδίζοντας 3-1 την Πονφεραντίνα στο πιο πρόσφατο και 2-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο Β' στο προηγούμενο.

Δεν θα γράψω κάτι περισσότερο για τα ματς της Κυριακής, αφού δεν μου κάνει κάτι άλλο κλικ και θα πω γι' αυτό της Δευτέρας μεταξύ Αθλέτικ Μπιλμπάο Β' και Χιρόνα. Αυτοκτόνησε κυριολεκτικά η Χιρόνα την προηγούμενη σεζόν,  ο Πάμπλο Ματσίν συνεχίζει όμως στον πάγκο της και ξέρουμε περίπου τι να περιμένουμε από αυτή. Βρίσκει δίχτυα εύκολα και στο τελευταίο της φιλικό κέρδισε με 3-0 την Εσπανιόλ. Θα ρισκάρω με το ΔΙΠΛΟ εδώ, για την πιο έμπειρη ομάδα, σε αποδόσεις αουτσάιντερ μάλιστα, κοντά στο 3,15.

Όπως έγραψα και πιο πάνω, είναι νωρίς ακόμα για ασφαλή συμπεράσματα, για οποιοδήποτε πρωτάθλημα που ξεκινάει, πόσο μάλλον περισσότερο για ένα τόσο αμφίρροπο όσο η Segunda Division. λίγα πράγματα για αρχή, περισσότερο θα αναλωθώ στην παρακολούθηση και στην εξαγωγή συμπερασμάτων.

Προτάσεις τριημέρου:

Ουέσκα - Αλαβές ΔΙΠΛΟ 3,20
Οβιέδο - Λούγκο ΑΣΟΣ 1,95
Μπιλμπάο Β' - Χιρόνα ΔΙΠΛΟ 3,15

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2