Μήπως τα φαινόμενα απατούν...;

Με τον Αρασάτε στον πάγκο, η Νουμάνθια δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο, από αυτό που μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Μήπως όμως είναι νωρίς για συμπεράσματα, αφού το πέρασμα του Βάσκου προπονητή από την Σοσιεδάδ δεν ήταν και τόσο επιτυχημένο πέρυσι και ουσιαστικά αυτή είναι η πρώτη του δουλειά σαν επαγγελματίας.





Ακόμα ψάχνονται οι περισσότερες ομάδες της Segunda και δε νομίζω ότι αποτελεί είδηση αυτό. Θεωρώ δύσκολο να συνεχίσει η Νουμάνθια σ' αυτούς τους ρυθμούς και μάλλον τα μεγάλα σκορ που έφερε  στις 2 πρώτες αγωνιστικές, θα αντικατασταθούν από τα συνήθη αποτελέσματα. Η πιο σταθερή ομάδα, σύμφωνα και με τις περυσινές τις επιδόσεις, δείχνει η Χιρόνα προς το παρόν, παρά την ήττα της με 2-3 από τη Νουμάνθια την προηγούμενη αγωνιστική.

4 παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου για την 3η αγωνιστική, που είναι και το όριο που έχω θέσει για την εξαγωγή συμπερασμάτων. Από εδώ και ύστερα θα βουτήξω στα βαθιά, θεωρώντας πως 3 αγωνιστικές είναι ένα αρκετά καλό δείγμα για τη δυναμική των ομάδων. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι οι ομάδες θα σταματήσουν να εξελίσσονται, ότι δεν θα υπάρξουν μεταπτώσεις στην απόδοση τους, σίγουρα όμως θα είναι δύσκολο να συμβούν δραματικές αλλαγές. Τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο και τη νέα μεταγραφική περίοδο που μπορεί να επηρεάσει σε μεγαλύτερο βαθμό την ισορροπία μιας ομάδας.

Μιραντές - Λούγκο: Της ίδιας φιλοσοφίας και οι 2 ομάδες, πρώτα να μην χάσουμε και μετά να δούμε αν μπορούμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Ομάδες του προπονητή επίσης αμφότερες, με την Μιραντές να είναι λίγο πιο physical. Μέχρι στιγμής έχουν δείξει τα στοιχεία αυτά που τις χαρακτηρίζουν και τα τελευταία χρόνια και μάλλον το μεταξύ τους παιχνίδι δεν θα έχει πολλά γκολ. Για όσους ρισκάρουν με ισοπαλίες, αυτό είναι ένα ζευγάρι στο οποίο αξίζει να βάλει τα λεφτά του.

Ουέσκα - Τενερίφη: Ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και οι 2 ομάδες, με την Ουέσκα να έχει δείξει πιο θετικά δείγματα στο ξεκίνημα. Πολλά ατομικά λάθη στην άμυνα για την Τενερίφη, που αν δεν τα διορθώσει σύντομα θα έχει σοβαρό πρόβλημα στη συνέχεια. Καλή περίπτωση το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και το OVER 2,5 εδώ, σύμφωνα με την κακή αμυντική λειτουργία και των 2 και την λογική πως θα ψάξουν ζεστά το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Ταραγόνα - Χιρόνα: Καταλανικό ντέρμπι χωρίς ιδιαίτερη αντιπαλότητα, με τις 2 ομάδες να έρχονται αντιμέτωπες κυρίως στις μικρές κατηγορίες του ισπανικού ποδοσφαίρου. Ιδιαίτερα μαχητική η Ταραγόνα τις 2 αυτές αγωνιστικές, σταθερά καλή η Χιρόνα, συνεχίζει από εκεί που τελείωσε πέρυσι τη σεζόν και μάλλον θα είναι και φέτος ένα από τα φαβορί για την είσοδο στα play off ανόδου. Δυνατό παιχνίδι αναμένεται, θα δώσω ένα ελαφρύ προβάδισμα στη Χιρόνα (όπως και οι μπουκ), μ' αρέσει επίσης και το OVER 2,5, που έφερε  η Ταραγόνα και στα 2 πρώτα ματς της σεζόν.

Νουμάνθια - Έλτσε: Σύμφωνα με όσα έγραψα στον πρόλογο μου, μένει να δούμε τις επόμενες αγωνιστικές, αν το ξεκίνημα της Νουμάνθια στο πρωτάθλημα, ήταν συμπτωματικό. Η Έλτσε θα μπορούσα να πω ότι βρίσκεται ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας, αφού η οικονομική περιπέτεια που πέρασε καθυστέρησε τον προγραμματισμό της. Παρόλα αυτά εξακολουθεί να διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο, που δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστήσει κιόλας στη συνέχεια. Την φοβάμαι τη Νουμάνθια είναι η αλήθεια, δεν έχω και την καλύτερη εντύπωση για τον Αρασάτε και θα περιμένω να την δω 1-2 παιχνίδια ακόμα, για να διαπιστώσω αν όντως έχει αλλάξει η αγωνιστική της φιλοσοφία.

Οι προτάσεις της ημέρας:

Μιραντές - Λούγκο Χ 3,05
Ουέσκα - Τενερίφη: OVER 2,5 2,25
Ταραγόνα - Χιρόνα: OVER 2,5 2,22

* Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2