Ξεκολλούν απ' το μηδέν Μπιλμπάο και Μάλαγα

Ούτε νίκη αλλά ούτε και γκολ έχουν πετύχει Μπιλμπάο και Μάλαγα, που θέλουν να κάνουν σεφτέ σήμερα με βατούς αντιπάλους. Δύσβατο το πρόγραμμα στη Segunda με αρκετούς γηπεδούχους κι εκεί να έχουν ανάγκη για βαθμούς.




Το μεσημέρι αρχίζει το πανηγύρι πλέον, με 2 παιχνίδια, ένα για Primera και ένα για την Segunda.

Στο Λος Καρμένες η συστημική Γρανάδα υποδέχεται την Βιγιαρεάλ που έχει ξεκινήσει  θετικά το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι με σπρώξιμο από την διαιτησία πήραν τη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική στη Μαδρίτη με αντίπαλο την Χετάφε και δεν είμαι σίγουρος για το πόσο βελτιωμένοι μπορούν να εμφανιστούν σήμερα, σε σχέση με τα 2 πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Καλύτερη ομάδα η Βιγιαρεάλ, έχει συγκεκριμένο πλάνο στο παιχνίδι της, μόνο που όταν αγωνίζεται εκτός έδρας, αυτό είναι αρκετά αμυντικογενές, του στυλ να βάλουμε ένα γκολ και να το κρατήσουμε μέχρι το τέλος. Δεν καθαρίζει τα ματς το κίτρινο υποβρύχιο ενώ μπορεί και αυτή είναι η μοναδική μου ένσταση για το ΔΙΠΛΟ το οποίο δίκαια βρίσκουμε σε τιμές φαβορί. Κάτι άλλο δεν βλέπω.

Υποχρεωμένη να κερδίσει την Χετάφε είναι η Αθλέτικ, σύμφωνα με δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε. Όσες φορές η Μπιλμπάο θέλει κάτι πολύ και αγωνίζεται μέσα στην έδρα της καταφέρνει να το πάρει με το μυρμήγκι στον πάγκο. Οι συγκυρίες είναι ευνοϊκές, ο αντίπαλος βατός και το πιο πιθανό είναι να τα καταφέρουν σήμερα οι Βάσκοι να κάνουν σεφτέ στο πρωτάθλημα. Η τιμή του ΑΣΟΥ παρόλα αυτά είναι αρκετά χαμηλή και σίγουρα μη ικανοποιητική!

Συνεχίζει μα αβαντάρεται η Θέλτα, που έχει κάνει το 2/2 αλλά έπαιζε με παίκτη παραπάνω από νωρίς και στα δύο παιχνίδια. Σήμερα υποδέχεται τη νεοφώτιστη Λας Πάλμας και η νίκη της προσφέρεται στο 1,40. Οι νησιώτες δεν είναι Βαγιεκάνο, να βγουν να παίξουν αλόγιστα στην επίθεση και θα προσπαθήσουν να κοντρολάρουν το ρυθμό του παιχνιδιού. Σίγουρα οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί και αν ο ΑΣΟΣ προσφέρονταν σε μια τιμή κοντά στο 1,80-1,90 θα τους προτιμούσα. Τώρα το ματς είναι παγίδα όμως και δεν αξίζει να ρισκάρω τα λεφτά μου στο 1,40. Για την Λας Πάλμας δεν είμαι 100% σίγουρος ακόμα ποιες είναι οι δυνατότητες της φέτος.

Σεφτέ θέλει να κάνει η Μάλαγα στις νίκες, με αντίπαλο την Εϊμπάρ που ξεκίνησε πολύ δυνατά και φέτος. Πέρυσι ήταν η έκπληξη στον 1ο γύρο και μετά ξεφούσκωσε, με αποτέλεσμα να πέσει, αλλά να μείνει στην κατηγορία λόγο του οικονομικού υποβιβασμού της Έλτσε. Η Μάλαγα ανήκει στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για έξοδο στην Ευρώπη και το Europa League και τέτοια παιχνίδια όπως το σημερινό τα έχει ψωμοτύρι εδώ και χρόνια. Είναι σε καλή κατάσταση, ξεκίνησε με πολύ δύσκολα παιχνίδια (Σεβίλλη εντός, Μπαρτσελόνα εκτός) και έδειξε καλά δείγματα γραφής. ο ΑΣΟΣ είναι η επιλογή μου.

Οι σημερινές μου προτάσεις:

Γρανάδα - Βιγιαρεάλ ΔΙΠΛΟ 2,05
Μπιλμπάο - Χετάφε ΑΣΟΣ 1,45
Μάλαγα - Εϊμπάρ ΑΣΟΣ 1,70

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2