Φοβού τα φαβορί και δώρα δεν φέροντας

Ημέρα των φαβορί (έστω και ισχνών) σήμερα στην Ισπανία, καθώς και στα 11 παιχνίδια οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο. Θα παιχτούν σημεία όπως η Σεβίλλη, η Λας Πάλμας, η Λα Κορούνια και προφανώς η Μπαρτσελόνα φαντάζομαι, αφού η λογική αυτό επιτάσσει. Ενστάσεις έχω σχεδόν για όλα τα ματς που προανέφερα, αλλά και για τα υπόλοιπα.




Χτες ο ΜΠΟΥΚ μου πήρε τα λεφτά από την τσέπη στο 95', αν και από τη στιγμή που ρίχνεις τα χρήματα στο τραπέζι, θα πρέπει να τα θεωρείς χαμένα. Η Μιραντές που έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 34', προηγούνταν 1-0 και έχασε και πέναλτι, ισοφαρίστηκε από την Αλμπαθέτε στην εκπνοή του αγώνα. Συμβαίνουν αυτά, ξεκίνησα με το αριστερό, δεν είναι η πρώτη φορά.

Στα σημερινά τώρα, που είναι 11 παιχνίδια στο σύνολο, οι επιλογές σίγουρα είναι περισσότερες. Στα μεσημεριανά παιχνίδια που έχουμε 2 από τα δυνατά φαβορί της ημέρας, δεν θα ασχοληθώ με τους ΑΣΟΥΣ. Δεν ξεκίνησε καλά η Σεβίλλη φέτος, μπλοκάρει εύκολα και ο Έμερι δεν έχει βρει ακόμα χημεία μπροστά. Η Θέλτα πάντα είναι επικίνδυνη ομάδα και μπορεί να σκοράρει απέναντι στον οποιονδήποτε και να τον κάνει να τρέχει. Δεν με καλύπτει ο ΑΣΟΣ, σκεφτόμουν το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ ή το OVER 2,5, αλλά κι αυτά είναι ακόμα πιο χαμηλά και δεν με καλύπτουν.
Στο ματς της Segunda, η Σαραγόσα υποδέχεται την Οσασούνα. Σωστά φαβορί η Σαραγόσα, αλλά σε λάθος τιμή. Η Οσασούνα έχει ξεκινήσει δυνατά το πρωτάθλημα και επιπλέον έχει φανέλα, δεν είναι η Ταραγόνα. Μπορούμε να κάνουμε συζήτηση για το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ εδώ, που πληρώνει πολύ καλύτερα από τον ΑΣΟ και η Σαραγόσα το φέρνει για πλάκα και πολύ συχνά.

Στα απογευματινά τώρα, στο Λα Κορούνια - Χιχόν οι 2 ομάδες μοιάζουν λίγο πολύ μεταξύ τους. Καλά οργανωμένες, με πολλά τρεξίματα και έμφαση στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Δεν βλέπω να παίρνει κάποια από τις 2 την πρωτοβουλία και μάλλον θα περιμένουν ποια θα κάνει το λάθος. Αν βγει μπροστά η Λα Κορούνια να παίξει επιθετικά, βλέπω να γελάει και το παρδαλό κατσίκι, αλλά δεν είναι το στυλ της και το πιο πιθανόν είναι να δούμε παιχνίδι κέντρου. Θα ρισκάρω με την ισοπαλία εδώ.

Στις 18:00 έχουμε 4 ματς στη Segunda και σίγουρα θα παίξω το OVER 2,5 στο Αλμερία - Αλαβές. Παίζουν ανοιχτά και οι 2, κάνουν εύκολα το λάθος στην άμυνα και έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να δούμε γκολ σ' αυτό το παιχνίδι.

Για να κλείσω με την Segunda, θα ποντάρω και στον ΑΣΟ της Κόρδοβα, αφού η Πονφεραντίνα, παρόλο που έχει μια αρκετά αξιόλογη ομάδα, εξαφανίζεται εκτός έδρας. Με δικαίωσε με την ήττα της και την εμφάνιση της την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο την Αλκορκόν, ελπίζω να με δικαιώσει και απόψε.

Στην Primera πάλι, ματσάρα έχουμε στις 19:15 με την Βιγιαρεάλ να υποδέχεται την Μπιλμπάο. Την Πέμπτη για το Europa το κίτρινο υποβρύχιο παρότι προηγήθηκε μέσα στην έδρα της Ραπίντ, κατάφερε να χάσει στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν περίμενα τέτοια έλλειψη συγκέντρωσης, από μια ομάδα που όταν αγωνίζεται εκτός έδρας τείνει να γίνει δολοφονική. Η Μπιλμπάο παίζει καλά τελευταία, εκτός έδρας την περιμένω πιο συντηρητική φυσικά και νομίζω μπορεί να πάρει αποτέλεσμα σήμερα. Πρώτα κοίταξα το UNDER 2,5, καθώς περιμένω σφιχτό ματς, αλλά η τιμή του είναι αρκετά χαμηλή. Σαν δεύτερη επιλογή, μπορούμε να δούμε προς το Χ2 ή το ΔΙΠΛΟ με Draw no Bet για όσους παίζουν στο διαδίκτυο.

Κλείνω με την ομαδάρα μου την Βαγιεκάνο που φιλοξενείται στο Γκραν Κανάρια σήμερα από την Λας Πάλμας. Από τις συμπάθειες μου και η ομάδα των νησιωτών, παίζουν καλά και δίκαια είναι το φαβορί του αγώνα. Είναι από τα ματς εκείνα που ο πολύς κόσμος θα πέσει με τα μούτρα στον ΑΣΟ και όσοι ασχολούνται λίγο με την Ισπανία, θα ποντάρουν στο OVER 2,5. Με τον τρόπο που αγωνίζεται η Ράγιο, το πιο λογικό είναι να ποντάρει στα γκολ κάποιος και αυτό θα του πρότεινα κι εγώ μάλλον... Σήμερα όμως έχω διάθεση για ρίσκο και τοποθετώντας τα δεδομένα μου στη ζυγαριά, αυτή έγειρε προς το ΔΙΠΛΟ. Δεν έδεσε ακόμα η ομάδα του Πάκο Χέμεθ, καθώς άλλαξε όλη την επιθετική της γραμμή, η ενέργεια που βγάζει όμως είναι ίδια με τα προηγούμενα χρόνια. Μόνο αυτό μπορώ να πω  για το αγωνιστικό κομμάτι, καθώς η επιλογή μου στηρίζεται περισσότερο στο ένστικτο και την εμπειρία. Με τον Χέμεθ στον πάγκο για 4η σεζόν, πολλές φορές η Ράγιο, εκεί που δείχνει εγκλωβισμένη, παίρνει μεγάλα αποτελέσματα. 3 παιχνίδια χωρίς νίκη είναι πολλά θεωρώ και σήμερα θα κάνει σεφτέ, ελπίζω...

Αρχική Κάβα: 1000 ευρώ
Υπόλοιπο: 995 ευρώ

Πρόταση 1: Σύστημα 2-3

Σαραγόσα - Οσασούνα ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,88
Αλμερία - Αλαβές OVER 2,5 1,92
Κόρδοβα - Πονφεραντίνα ΑΣΟΣ 1,95

Πρόταση 2: Σύστημα ρίσκου 2-3

Λα Κορούνια - Χιχόν Χ 3,05
Βιγιαρεάλ - Μπιλμπάο ΔΙΠΛΟ 3,75
Λας Πάλμας - Βαγιεκάνο ΔΙΠΛΟ 3,65

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2