Κάνει σεφτέ η Σεβίλλη

Το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει αφήσει πίσω βαθμολογικά τη Σεβίλλη, που απόψε στο Γκραν Κανάρια με αντίπαλο τη νεοφώτιστη Λας Πάλμας, καλείται να πάρει την πρώτη της νίκη και να τονώσει έτσι την ψυχολογία της. Δύσκολες αποστολές εκτός έδρας για Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.



Εμβόλιμη αγωνιστική στην Primera Division λοιπόν και η αξία κρύβεται περισσότερο στις μικρές παρά στις μεγάλες. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τα παιχνίδια της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα, αν και μυρίζει γκέλα έστω για 1 από τις 2. Η Ρεάλ δυσκολεύεται παραδοσιακά στο Σαν Μαμές, ενώ η Θέλτα που έχει ξεκινήσει φουριόζα το πρωτάθλημα, είναι ικανή επίσης να κόψει βαθμούς από τους Μπλαουγκράνα (έχει την ποιότητα να σκοράρει τουλάχιστον).

Αξία βρίσκω λοιπόν σε τρία σημεία, στον ΑΣΟ της Ράγιο που υποδέχεται την Χιχόν, τον ΑΣΟ της Λεβάντε στο παιχνίδι με την Εϊμπάρ και το ΔΙΠΛΟ της Σεβίλλης.

Όσον αφορά την Ράγιο, έπεσα μέσα την Κυριακή, είδα αυτό που περίμενα, μεστή εμφάνιση και δίκαιη νίκη με 0-1 επί της Λας Πάλμας, εκεί που όλος ο ντουνιάς δεν έβλεπε ΔΙΠΛΟ σχεδόν με τίποτα. Η σημερινή της αντίπαλος δεν είναι αμελητέα ποσότητα, ποντάρω όμως στην εμπειρία και την ικανότητα του κόουτς της Ράγιο περισσότερο.

Με ανάλογα κριτήρια, όχι τόσο αγωνιστικά, θα επιλέξω και τον ΑΣΟ της Λεβάντε που ανάλογα ματς όπως το σημερινό, βρίσκει τρόπο να τα παίρνει παραδοσιακά στο Θιουντάτ ντε Βαλένσια. Δεν είμαι φαν των παραδόσεων, η έδρα στην Ισπανία όμως παίζει πάντα πολύ σημαντικό ρόλο και ειδικά σε ματς ανάμεσα σε ομάδες χαμηλής δυναμικότητας που έχουν τους ίδιους στόχους.

Ωρίμασε νομίζω και η Σεβίλλη και θα φτάσει απόψε στην πρώτη της νίκη. Πάει πολύ για να μείνει 5 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, όχι πως είναι απίθανο δηλαδή (όλα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο), αλλά με το υλικό που έχει και κάποιες καλές εμφανίσεις που έχει κάνει (δεν ήταν για τα μπάζα σε όλα τα ματς), θα βρει τρόπο να επικρατήσει της μέτριας Λας Πάλμας. Οι νησιώτες ήταν κατώτεροι του αναμενόμενου στο παιχνίδι με την Ράγιο και μάλλον θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτόν απόψε απέναντι στην πολύ ανώτερη ποιοτικά Σεβίλλη. Το ΔΙΠΛΟ πληρώνει καλά και αν η Σεβίλλη είχε ξεκινήσει διαφορετικά το πρωτάθλημα, δεν θα το βρίσκαμε πάνω από 1,80.

Μετρημένα κουκιά στο Μάλαγα - Βιγιαρεάλ, ζορίζεται πολύ στο γκολ η Μάλαγα προς το παρόν, η Βιγιαρεάλ κατεβαίνει συντηρητικά στα εκτός έδρας, δεν θα μου κάνει έκπληξη ένα 0-0. Καλή περίπτωση το Χ για τους κυνηγούς των ισοπαλιών.


Η πρόταση της ημέρας: Σύστημα 2-3

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

ΚΩΔ: 726 Λεβάντε - Εϊμπάρ ΑΣΟΣ 2,25
ΚΩΔ: 731 Βαγιεκάνο - Χιχόν ΑΣΟΣ 2,05
ΚΩΔ: 735 Λας Πάλμας - Σεβίλλη ΔΙΠΛΟ 2,05

Αρχική Κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 985 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: 980 ευρώ

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2