ΑΣΟΣ και ΞΥΛΟ

Στις χαμηλές κατηγορίες επιβιώνουν συνήθως οι πιο δυνατοί. Λέγοντας πιο δυνατοί, δεν αναφέρομαι σ' αυτούς που έχουν το ακριβό ρόστερ και τους ποιοτικούς παίκτες (που ούτως ή άλλως δεν είναι και πολλοί), αλλά σ' αυτούς που ξέρουν να αμύνονται, που ρίχνουν καμιά κλωτσιά παραπάνω και στηρίζουν το παιχνίδι τους κυρίως στη δύναμη.



Τα παραδείγματα είναι πολλά κάθε χρόνο και δεν έχουν να κάνουν μόνο την Segunda της Ισπανίας, αλλά και αρκετές μικρές κατηγορίες άλλων χωρών. Ενδεικτικά θα αναφέρω την Ντάρμσταντ που ανέβηκε στην Μπουντεσλίγκα φέτος, παίζοντας αποκλειστικά "ξύλο" στην Τσβάιτε Λίγκα πέρυσι.

Δύο από τις ομάδες της Segunda που είναι αρκετά σκληροτράχηλες, είναι η Μιραντές και η Γιαγκοστέρα. Με μπάτζετ από τα χαμηλότερα της κατηγορίας και έδρες κλουβιά (της Γιαγκοστέρα έχει και απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο).
Σήμερα έρχονται αντιμέτωπες με 2 αρκετά σοφτ αντιπάλους, κυρίως όσον αφορά τις προσωπικές μονομαχίες  και όχι την ποιότητα. Η Μιραντές υποδέχεται την Αλμπαθέτε, που ναι μεν είναι ανώτερη ποιοτικά, μέχρι στιγμής όμως και δεν έχει δείξει κάποιο εντυπωσιακό αγωνιστικό πρόσωπο και οι παίκτες της δεν φημίζονται για την μαχητικότητα τους. Η δε Γιαγκοστέρα υποδέχεται την Τενερίφη που ξεκίνησε πολύ άσχημα το πρωτάθλημα και ήδη τρίζει η καρέκλα του προπονητή της.

Αρκετά μαχητική είναι και η Β' ομάδα της Μπιλμπάο, παρουσιάζει όμως πολλά κενά στην άμυνα αρκετά συχνά (όπως οι περισσότερες Β' ομάδες άλλωστε) και ακόμα δεν μπορώ να την εμπιστευτώ. Γενικότερα πάντως, οι Β' ομάδες σπάνια μπαίνουν στις επιλογές μου, αφού ουσιαστικά μιλάμε για θυγατρικές που προσπαθούν να ψήσουν τους νεαρούς τους παίκτες.

Αντίθετα με τα παραπάνω, καλή μπαλίτσα ενδέχεται να δούμε στο Οβιέδο - Χιρόνα, με τους νεοφώτιστους να έχουν δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής σ' αυτές τις πρώτες αγωνιστικές και την Χιρόνα που έχει μείνει λίγο πίσω στη βαθμολογία, να ψάχνει εναγωνίως βαθμούς. Η Οβιέδο παίζει επιθετικά και δεν περιμένω να κάνει το ίδιο η Χιρόνα, η οποία όμως ξέρει να παίζει πολύ καλά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Το αμφίσκορο έχει καλές πιθανότητες εδώ, όπως κατ' επέκταση και το OVER 2,5.

Προς αποφυγή το Λεγκανές - Λούγκο, αφού οι γηπεδούχοι δεν δείχνουν ακόμα το καλό πρόσωπο που συνηθίσαμε πέρυσι, αν και στην έδρα τους εξακολουθούν να παραμένουν υπολογίσιμοι. Περιμένω να δω 2-3 παιχνίδια εκτός έδρας ακόμα την Λούγκο, για να δω που το πάει, να δω τη νοοτροπία της και τι μπορεί να διεκδικήσει.

Στην Primera Division το Ρεάλ - Γρανάδα είναι ανάξιο λόγου στοιχηματικά, αφού λογικά θα κερδίσει η Βασίλισσα και μάλλον πολύ εύκολα.

Κάτι ανάλογο θα περίμενε κάποιος να κάνει και η Βαλένθια με αντίπαλο την Μπέτις, αφού βάσει των αποδόσεων, οι νυχτερίδες φαντάζουν το ακλόνητο φαβορί της αναμέτρησης. Δεν έχει ξεκινήσει καλά η Βαλένθια τη σεζόν, δέχεται εύκολα γκολ, από την άλλη όμως δεν τρομάζει και η Μπέτις μέχρι στιγμής, ή τουλάχιστον, δεν εμπνέει και τόσο πολύ με τις εμφανίσεις της για να την στηρίξεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Όποιος έχει τη διάθεση να ασχοληθεί, θα του προτείνω το OVER 2,5 που πληρώνει κάτι παραπάνω από τον χαμηλό ΑΣΟ.

Η σοβαρή Ατλέτικο θα περάσει από το Εϊμπάρ, που ναι μεν ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να την θεωρήσουμε σαν έκπληξη. Πέρυσι η Ατλέτικο πέρασε εύκολα από το Ιπουρούα και κάτι ανάλογο περιμένω να κάνει και φέτος. Σ' αυτό το ματς ουσιαστικά συγκρούονται 2 ομάδες με παρόμοια αγωνιστική φιλοσοφία, η Ατλέτικο όμως που υπερέχει κατά πολύ ποιοτικά, έχει τον πρώτο λόγο.

Το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της ημέρας είναι σίγουρα το Σοσιεδάδ - Εσπανιόλ, με τους Βάσκους να είναι αυτοί που καίγονται περισσότερο για τη νίκη. Ούτε δίχτυα δεν έχει βρει ακόμα η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσει λίγο την αγωνιστική του φιλοσοφία. Η Εσπανιόλ μπορεί να μην έχει δείξει και κάτι τρομερό προς το παρόν, είναι όμως ένα από τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας που μπορεί να χτυπήσει ματς όπως το σημερινό. Κακώς βρίσκεται ο ΑΣΟΣ κάτω από 2,00, αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να δούμε λίγα γκολ στον αγώνα, στην κρίση του καθενός το UNDER 2,5 που πληρώνει 1,55.

Αρχική Κάβα: 1000 ευρώ:

Η πρόταση: Σύστημα 2-3

Γιαγκοστέρα - Τενερίφη ΑΣΟΣ 2,25
Μιραντές - Αλμπαθέτε ΑΣΟΣ 2,05
Οβιέδο - Χιρόνα ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,72

Ποντάρισμα: 5,00 ευρώ

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2