3 ΑΣΟΙ και 1 OVER 2,5

Με το Europa League ασχολούμαστε απόψε, 24 αγώνες στο σύνολο και έχω ξεχωρίσει 4 σημεία που αξίζουν την προσοχή.



Στο γήπεδο της Τούμπας περιμένω από τον ΠΑΟΚ να φορέσει το καλό του ευρωπαϊκό κουστούμι και να κάνει μια καλή εμφάνιση απέναντι στην ρωσική Κράσνονταρ. Βρέχει από το πρωί στην πόλη, ελπίζω ο αγωνιστικός χώρος να μην είναι βαρύς και ευνοήσει έτσι περισσότερο τα σχέδια των φιλοξενούμενων. Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει πολλάκις, πως στην καυτή Τούμπα, όταν θέλει πολύ ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, μπορεί να λυγίσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Στηρίζω και τον ΑΠΟΕΛ, που δεν είναι υπερβολή να πω ότι πλέον θεωρείται μια έμπειρη ευρωπαϊκή ομάδα. Ο Αστέρας Τρίπολης δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ο ΑΣΟΣ ήδη πιέζεται αρκετά από το πρωί.

Στον ΑΣΟ και η Λίμπερετς, που είναι παραδοσιακά πολύ δυνατή εντός έδρας, σε αντίθεση με την Γκρόνινγκεν που συνήθως εξαφανίζεται στα εκτός, στερείται εμπειρίας στην Ευρώπη και ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει  δίχτυα στα 2 πρώτα παιχνίδια. Το θέλουν πολύ οι Τσέχοι το ματς για να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης και πιστεύω θα τα καταφέρουν.

Στα πολλά γκολ θα ποντάρω τέλος στο Λέγκια - Κλάμπ Μπριζ, ένα παιχνίδι μεταξύ 2 ομάδων που η λέξη άμυνα είναι άγνωστη στο λεξιλόγιο τους. H Λέγκια έχει μακράν την καλύτερη επίθεση στην Πολωνία με 27 γκολ σε 12 παιχνίδια και 8/12 OVER 2,5, ενώ όλα τα φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια της Μπριζ ήρθαν OVER 2,5. Αν συνυπολογίσουμε ότι και οι 2 ομάδες έχουν 0 βαθμούς και μια ενδεχόμενη ισοπαλία δεν βολεύει καμία, τότε το OVER 2,5 αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία. Πιέστηκε κι αυτό όμως από το πρωί και πλέον παίζεται στο 1,70 στον ΟΠΑΠ από το αρχικό 1,80.

Αυτά τα λίγα για σήμερα, ένα παρολάκι έτσι για να κυλήσει με ενδιαφέρον η βραδιά, χωρίς υπερβολές στο ποντάρισμα.

Η πρόταση της ημέρας: ΠΑΡΟΛΙ 4αδα

ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ ΑΣΟΣ 2,40
ΑΠΟΕΛ - Αστέρας Τρίπολης ΑΣΟΣ 1,80
Λίμπερετς - Γκρόνινγκεν ΑΣΟΣ 1,70
Λέγκια - Κλαμπ Μπριζ OVER 2,5 1,70

Ποντάρισμα: 3 ευρώ

Αρχική Κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο 963,67 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: 960,67 ευρώ

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που έγραφα το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2