Βίτσια και σαδομαζοχισμός

Το να κυνηγάς τα γκολ σε πρωτάθλημα όπως  αυτό της  Β' Ισπανίας πρόκειται για χοντρό βίτσιο. Το να ψάχνεις για σημεία ίσως σημαίνει πως έχεις σαδομαζοχιστικές τάσεις. Ο λογικός θα παίξει τα UNDER 2,5 του 1,50 και τις ισοπαλίες στο ημίχρονο ή τελικό με κλειστά μάτια! Αυτό επιτάσσει η στατιστική, άσχετα με το τι συμβαίνει κάθε φορά στο κάθε γήπεδο.





Στα χτεσινά για παράδειγμα, από όσα είχα εικόνα και ευκαίρησα να παρακολουθήσω, αλλού έγιναν οι φάσεις αλλού μπήκαν τα γκολ. Στο Μπιλμπάο Β' - Νουμάνθια οι τερματοφύλακες των 2 ομάδων κατέβασαν κυριολεκτικά ρολά και το τελικό 0-0 το λες και πλασματική εικόνα. Αντιθέτως, στο Πονφεραντίνα - Ταραγόνα μπήκαν 4 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, με λιγότερες φάσεις και ουσιαστικά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άξιζαν κάτι περισσότερο από το τελικό 2-2.

Ισοπαλία έληξαν και οι 2 αγώνες και στο ημίχρονο και τελικό, αυτή είναι και η ουσία για όσους παίζουν με βάση τη στατιστική και αγνοούν τι συμβαίνει στις 4 γραμμές του γηπέδου. Πέρα από αυτό βέβαια, για να είμαι και δίκαιος, οι διαφορές μεταξύ των περισσότερων ομάδων είναι ελάχιστες και σαφέστατα εκεί οφείλεται ο μεγάλος αριθμός ισοπαλιών. Σε γενικές γραμμές καλό είναι να μην ασχολείται ούτε για αστείο κάποιος με σημεία κάτω του 1,80 επίσης.

Στα σημερινά τώρα, που φαινομενικά έχουμε κάτι φαβόρες τύπου Μαγιόρκα, Αλκορκόν και Χιρόνα (μετάνιωσα χτες που έγραψα αλλά δεν πόνταρα την Μιραντές). Το πρόγραμμα είναι πιο δύσκολο από το χτεσινό (που κι εκεί έφαγα τα μούτρα μου και μόνο η Αλαβές με δικαίωσε).

Στο μεσημεριανό παιχνίδι, έχουμε μια Βαγιαδολίδ που εντός έδρας τουλάχιστον, έστω και με το στανιό, παίρνει αυτό που θέλει (2-1-0 ρεκόρ), απέναντι σε μια Οβιέδο που παίζει με έναν αέρα ομάδας που είναι φαβορί για άνοδο. Μόνο σε ένα παιχνίδι έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της η Οβιέδο, έχει σκοράρει όμως σε ΟΛΑ! Ένα ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ ποντάρεται εδώ, τίποτα περισσότερο!

Στις 18:00 το κυρίως μενού, με 4 αγώνες. Θα μπορούσα να τους κάνω όλους ένα σύστημα 3-4 με 0-1 ΓΚΟΛ. Πιο πιθανό αυτό να συμβεί στο Λούγκο - Κόρδοβα (4/7 της Λούγκο ήρθαν 0-1 ΓΚΟΛ, 5/7 της Κόρδοβα). Πιθανή έκπληξη μπορεί να κυνηγηθεί στο Αλκορκόν - Ουέσκα, αφού οι μεν γηπεδούχοι δεν είναι και η φίρμα της εμπιστοσύνης, ενώ η δε Ουέσκα είναι αήττητη εκτός έδρας (1 νίκη, 2 ισοπαλίες).  Γρίφος μεγάλος το Μαγιόρκα - Γιαγκοστέρα, με τους γηπεδούχους να έχουν ποιοτικότερο ρόστερ αλλά να βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας και τους φιλοξενούμενους εκεί που σέρνονται να κάνουν κάποιες "μαγικές" εμφανίσεις. Τέλος μπορεί να απογοητευτούν όσοι ψαχτούν με τα γκολ στο Αλμπαθέτε - Σαραγόσα, αφού ναι μεν οι γηπεδούχοι έχουν φέρει αρκετά βαρβάρα OVER 2,5 προς το παρόν, η δε Σαραγόσα όμως δεν στρίβει επιθετικά φέτος προς το παρόν...

Το ρίσκο για τα πολλά γκολ θα το πάρω στο παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της αγωνιστικής, μεταξύ Χιρόνα και Αλμερία. 2/3 OVER 2,5 η Χιρόνα μέχρι στιγμής, 2/3 η Αλμερία εκτός έδρας και 5/7 συνολικά. 2 ομάδες που θεωρητικά ήταν από τα φαβορί για την άνοδο στην αρχή της σεζόν και σίγουρα δεν θα αρκεστούν να παίξουν ένα απλό παιχνίδι βαθμοθηρίας. Βρίσκουν εύκολα δίχτυα αμφότερες, ενώ ειδικά η Αλμερία δέχεται και πολύ εύκολα. Αναμένεται να τα δώσουν όλα και το OVER 2,5 που πληρώνει 2,00 στον ΟΠΑΠ θα το τιμήσω.

Η πρόταση: ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3

Λούγκο - Κόρδοβα 0-1 ΓΚΟΛ 2,60
Αλκορκόν - Ουέσκα ΔΙΠΛΟ 3,85
Χιρόνα - Αλμερία OVER 2,5 2,00

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 979,17 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: 974,17 ευρώ

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που έγραφα

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2