Με σύμμαχο το χρόνο

Ουνάι Έμερι
Η διακοπή για τις εθνικές ομάδες μόνο καλό μπορεί να έκανε στην Σεβίλλη, που είχε πολύ απαιτητικό πρόγραμμα και αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών. Τα προβλήματα μειώνονται σταδιακά για τον Ουνάι Έμερι, ο οποίος ειδικά φέτος χρειάζεται και εξτρά χρόνο για να δέσει το παλιό υλικό με το νέο, μιας και έγιναν αρκετές μεταγραφές το καλοκαίρι.



Από τα λίγα λόγια της εισαγωγής, γίνεται εύκολα αντιληπτό, πως θα ποντάρω στο ΔΙΠΛΟ της Σεβίλλης σήμερα. Ελπίζω να μην αποδειχτεί τυρί και πιαστούμε σαν ποντικοί στη φάκα, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ την μέχρι τώρα πορεία της Εϊμπάρ, που πέρυσι ξεφούσκωσε σαν μπαλόνι στο δεύτερο γύρο και τελικά έμεινε στην κατηγορία από την πίσω πόρτα (αν και δικαίως), λόγω του οικονομικού υποβιβασμού της Έλτσε. Η Εϊμπάρ έχει ταβάνι αγωνιστικά, αυτό είναι ξεκάθαρο, ενώ η Σεβίλλη από την άλλη, καλό θα ήταν να κοιτάξει να ανακάμψει στο πρωτάθλημα, αφού ήδη βρίσκεται αρκετά μακριά από την πρώτη 4αδα της βαθμολογίας. Στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, η Σεβίλλη έβγαλε εκείνο το μέταλλο που είδαμε τις προηγούμενες 2 σεζόν με τον Έμερι στον πάγκο. Δεν θα είναι εύκολο ματς το σημερινό σίγουρα, μπορεί και πρέπει όμως να μιλήσει η ποιότητα των παικτών της Σεβίλλης.

Στα υπόλοιπα της ημέρας τώρα. Από την Primera, όσον αφορά τα δυνατά σημεία, δεν βρίσκω κάτι άλλο να ασχοληθώ σοβαρά. Εξαιρετικά χαμηλό το 1,50 στον ΑΣΟ της Βαλένθια που είναι σε βαθιά αγωνιστική κρίση, αν και εντός έδρας είναι αξιόπιστη. Με 5-3-2 θα παραταχθεί η Λεβάντε στο Μπερναμπέου και όσο αντέξει απέναντι στην Ρεάλ, με το UNDER 2,5 να είναι αυτό που αξίζει να πονταριστεί σε κάποιο σύστημα ίσως... Πιο συνετό  το 2-3 ΓΚΟΛ που πληρώνει το διόλου ευκαταφρόνητο 2,20 στον ΟΠΑΠ.

Με τα γκολ μπορεί να ασχοληθεί κάποιος και στο Μπαρτσελόνα - Βαγιεκάνο, ποντάροντας στο ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ ή στο OVER 3,5 που πληρώνουν πάνω κάτω στα ίδια. Η Βαγιεκάνο παίζει παντού και πάντα επιθετικά, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και το απέδειξε και πριν 2 αγωνιστικές μέσα στο Πιθχουάν με αντίπαλο την Σεβίλλη. Μέχρι και για νίκη μίλησε ο προπονητής της Πάκο Χέμεθ, βλέποντας τα χάλια της Μπαρτσελόνα, που απόντος του Μέσσι, θα πρέπει να δώσει σύντομα απαντήσεις, ότι δεν πρόκειται για ομάδα του ενός. Λογικά θα βρέξει γκολ...

Στο Μπέτις - Εσπανιόλ, οι 2 ομάδες είναι ισοδύναμες πάνω κάτω και η πρόσφατη παράδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια προκρίνει το UNDER 2,5. Η Μπέτις είναι αλήθεια ότι πατάει καλύτερα το τελευταίο διάστημα, εντός έδρας έχει όμως μόλις 1 νίκη στα 3 παιχνίδια που έδωσε. Ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο η Εσπανιόλ, αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει ισοπαλία μέχρι στιγμής, στο συγκεκριμένο παιχνίδι όμως έχει καλές πιθανότητες να καταλήξει σε μία. Με ρίσκο στην ισοπαλία λοιπόν.

Από την Σεγούντα, το σημείο μου για σήμερα είναι ο ΑΣΟΣ της Ταραγόνα. Ήταν καλύτερη της Πονφεραντίνα την προηγούμενη αγωνιστική και αδικείται από το τελικό 2-2. Εξακολουθεί να είναι μαχητική η Μπιλμπάο Β' και να αδικείται επίσης από το τελικό 0-0 με τη Νουμάνθια, έμεινα όμως περισσότερο ικανοποιημένος από όσα έχει δείξει η Ταραγόνα μέχρι σήμερα. Με τον ΑΣΟ να πληρώνει από 2 μονάδες και πάνω δέχομαι να ρισκάρω, ιδιαίτερα όταν οι πιτσιρικάδες της Αθλέτικ έχουν 0/4 εκτός έδρας και παρά το καλό αγωνιστικό πνεύμα που δείχνουν, είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας αυτή τη στιγμή.

Αρκετά δύσκολο το υπόλοιπο πρόγραμμα, θα μπορούσα να κάνω συζήτηση για 2 ακόμα ΑΣΟΥΣ, οι οποίοι όμως είναι τσιμπημένοι προς τα κάτω. Αναφέρομαι σε Οσασούνα και Μιραντές, που έχουν καλές πιθανότητες νίκης και αντιμετωπίζουν βατούς αντιπάλους. Δεν θα κρατήσω κάτι παρόλα αυτά, αφού οι αποδόσεις δεν με ικανοποιούν, σε σχέση πάντα με το ρίσκο που θεωρώ ότι παίρνω.

Στην Οβιέδο κολλάει τα τελευταία του ένσημα ο Τοτσέ.
Αντιθέτως θεωρώ πως αξίζει να ρισκάρω στο τελευταίο παιχνίδι για το οποίο θα γράψω σήμερα και δεν είναι άλλο από το Οβιέδο - Αλκορκόν. Συμπαθώ ιδιαίτερα τις ομάδες που παίζουν επιθετικό και παραγωγικό ποδόσφαιρο, ειδικά στις χαμηλές κατηγορίες και μία από αυτές είναι και η Οβιέδο. Βγάζει ενθουσιασμό μέσα στον αγωνιστικό χώρο, γι' αυτό άλλωστε τα περισσότερα της παιχνίδια έχουν γκολ και θέαμα (6/8 ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ, 4/8 OVER 2,5). Η Αλκορκόν είναι ομάδα της ουσίας και παίζει για το αποτέλεσμα, ειδικά μακριά από το σπίτι της και με αυτή τη λογική θα παραταχθεί απόψε. Απουσιάζει γι' αυτό το παιχνίδι ο αρχισκόρερ της Οβιέδο Λιναρές και στην κορυφή της επίθεσης θα δούμε έναν παλιό γνώριμο από τα ελληνικά γήπεδα, τον Τοτσέ. Θα ρισκάρω στο ΔΙΠΛΟ που πληρώνει 3,35 στον ΟΠΑΠ, ποντάροντας κυρίως στην κυνικότητα της Αλκορκόν και την πολύ καλή της αμυντική λειτουργία. Η Οβιέδο μου βγάζει μιαν αφέλεια, έπαιξε 120 λεπτά μεσοβδόμαδα στο κύπελλο με την Μιραντές, λες και θα μπορούσε να φτάσει κάπου ψηλότερα από τους 32. Για τους παίζοντες στο διαδίκτυο υπάρχει και η κάλυψη του ΔΙΠΛΟΥ με draw no bet φυσικά.

Πρόταση 1: ΔΥΑΔΑ

Εϊμπάρ - Σεβίλλη ΔΙΠΛΟ 2,00
Ταραγόνα - Μπιλμπάο Β' ΑΣΟΣ 1,98

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Πρόταση 2: Σύστημα 2-3-4

Εϊμπάρ - Σεβίλλη ΔΙΠΛΟ 2,00
Ταραγόνα - Μπιλμπάο Β' ΑΣΟΣ 1,98
Μπέτις - Εσπανιόλ Χ 3,15
Οβιέδο - Αλκορκόν ΔΙΠΛΟ 3,35

Ποντάρισμα: 5,50 ευρώ (11 στήλες επί 0,50 την κάθε στήλη).

Αρχική Κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 974,17 ευρώ
Νέο υπολοιπο: 963,67 ευρώ

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που έγραφα το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2