Εκεί που δεν πιάνει το μελάνι...

Δεν έγραψα την προηγούμενη εβδομάδα, δεν έγραψα ούτε μεσοβδόμαδα για τα ευρωπαϊκά, έχει πάει 2:30 το μεσημέρι και δεν έχω γράψει κάτι και για σήμερα. Θα μπορούσε να μου πει κάποιος ότι σας έχω γράψει εκεί που δεν πιάνει το μελάνι.



Πριν από μερικά χρόνια αποχώρησα από μια ιστοσελίδα και μετά από 7-8 μήνες περίπου έλαβα ένα email από κάποιον που με έψαχνε. "Έγραφες καλά προγνωστικά ρε φιλαράκι" μου έλεγε, που χάθηκες; 2 βδομάδες που άφησα το blog χωρίς άρθρο, δεν έλαβα κάποιο email διαμαρτυρίας, γεγονός που καταδεικνύει πως δεν περιμένει κάποιος από μένα να τον στείλω στο ταμείο. Θα μπορούσε να με κράξει βέβαια κάποιος από την άλλη, φαίνεται όμως πως ούτε κάποιον κουβάδιασα...

Ο Σεπτέμβρης και ο Οκτώβρης είναι μήνες ανακαινίσεων. Έπρεπε να ανακαινίσω την τρύπα μου και το προηγούμενο σαββατοκύριακο, μέχρι και τα μέσα αυτής της εβδομάδες έξυνα... ΌΧΙ τα παπάρια μου όπως υποθέτετε, αλλά τους τείχους του σπιτιού. Οι δουλειές τελείωσαν και είμαι πάλι εδώ.

Δύσκολο κουπόνι το σημερινό, σχεδόν σε όλα τα πρωταθλήματα, μεγάλα και μικρά. Με το μικροσκόπιο να ψάξεις, δεν θα βρεις πάνω από 4-5 δυνατά φαβορί. Πολλά ντέρμπι αυτό το σαββατοκύριακο, εγώ όμως ως γνωστών θα μείνω σ' αυτά που γνωρίζω, στα ισπανικά.

Στην Primera Division σε κάνα 2ωρο έχουμε  την ματσάρα Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα. Ο κακός δαίμονας του Έμερι είναι η Μπαρτσελόνα, την οποία όμως κόντραρε στα ίσια στο ευρωπαϊκό σούπερ καπ. Πολλές οι απουσίες και των 2 ομάδων, η Σεβίλλη χωρίς άμυνα ουσιαστικά, η Μπαρτσελόνα χωρίς Μέσσι και το Νεϊμάρ με ξυρισμένο κεφάλι (άσχετο). Πρέπει να ψάξει πολύ κανείς για να βρει ματς μεταξύ των 2 ομάδων τα τελευταία χρόνια, που να μην ήταν ΜΑΤΣΑΡΑ! το ΔΙΠΛΟ έχει πάρει την κατηφόρα τις τελευταίες ώρες, αλλά εγώ θα ρισκάρω στα πολλά γκολ και το OVER 3,5 που κι αυτό παρουσιάζει μια μικρή πτώση.

Τα υπόλοιπα 4 της ημέρας στην Primera είναι εξαιρετικά αμφίρροπα. Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν κάτσουν όλα στο Χ. Καταρχήν δεν βλέπω με τίποτα ΑΣΟΥΣ. Ούτε για την απαράδεκτη Γρανάδα, ούτε για  την Λας Πάλμας, ούτε για την Μάλαγα που ακόμα δεν έχει ματώσει το πλεκτό σ' αυτά τα πρώτα 6 παιχνίδια! Περισσότερο βλέπω τους φιλοξενούμενους, που είναι όλοι τους σε καλύτερη κατάσταση από τους γηπεδούχους!
Μοναδική εξαίρεση η Εσπανιόλ στο ματς με την Χιχόν, αλλά κι εδώ δεν μ' αρέσει η απόδοση στη νίκη των γηπεδούχων! καμιά μπαλάρα δεν παίζει η Εσπανιόλ, αλλά κατά ένα μαγικό τρόπο, καταφέρνει να τα καθαρίζει κάτι τέτοια παιχνίδια. Πολύ τρέξιμο η Χιχόν, η απειρία των νεαρών ποδοσφαιριστών της  όμως, της έχει στοιχίσει σε κάποιους αγώνες.

Στη Segunda Καλοβλέπω τους ΑΣΟΥΣ της Νουμάνθια και της Κόρδοβα. Βατοί αντίπαλοι η διπρόσωπη Πονφεραντίνα (εντός  κερδίζει, εκτός  χάνεται και χάνει) και η Μπιλμπάο Β' (η οποία προσπαθεί, αλλά της λείπει η ουσία). Είχα στα υπόψη και τον ΑΣΟ της Αλμερία, παρουσίασε όμως πτώση η απόδοση του και έχασε την αξία του (ούτε με σφαίρες δεν τον παίζω κάτω από 2,00).
Καλό ματς αναμένεται να γίνει στο Ρομαρέδα, μεταξύ Σαραγόσα και Αλαβές. Οι Βάσκοι φέτος δείχνουν να φοβούνται λιγότερο μακριά από το σπίτι τους, ενώ παράλληλα είναι και πιο αποτελεσματική σε σχέση με πέρυσι. Η Σαραγόσα που δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, όσο βρίσκεται στην Segunda θα έχει την ταμπέλα του φαβορί στα περισσότερα παιχνίδια, καθαρά και μόνο λόγο φανέλας (εκτός αν απαξιωθεί τόσο πολύ σε παίκτες). Είναι αναγκασμένη να τρέξει και να πιέσει, ειδικά όταν αγωνίζεται εντός έδρας, αφού φαντάζομαι, όσοι οπαδοί έμειναν να πηγαίνουν στο γήπεδο, δεν θα είναι καθόλου ευχαριστημένοι να δουν αντιποδόσφαιρο, τσίκι τσίκι και συντηρητική ανάπτυξη. Ποντάρισμα στο OVER 2,5 λοιπόν και ελπίζω να αναστενάξουν τα δίχτυα εδώ.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα, έτσι εν τάχει, 2 σημεία και 2 επιλογές σε ΓΚΟΛ που ελπίζω να με βγάλουν ασπροπρόσωπο μετά από την μακρά απουσία μου.

Πρόταση 1: ΔΥΑΔΑ

Κόρδοβα - Μπιλμπάο Β' ΑΣΟΣ 1,87
Νουμάνθια - Πονφεραντίνα ΑΣΟΣ 2,05

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Πρόταση 2: ΔΥΑΔΑ

Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα OVER 3,5 2,35
Σαραγόσα - Αλαβές OVER 2,5 2,10

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Αρχική Κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 985 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: 975 ευρώ

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που έγραφα

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2