Τεστ αντοχής για Θέλτα και Σεβίλλη

Θέλτα-Ρεάλ Μ.
Να πιστοποιήσει ότι δεν είναι τυχαία η μέχρι τώρα πορεία της καλείται η Θέλτα, που αγωνίζεται σήμερα στο Ανοέτα με την Σοσιεδάδ. Ματσάρα στο Μαδριγάλ, με την Βιγιαρεάλ να υποδέχεται την Σεβίλλη που δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της. Τοπικό ντέρμπι στην Βαλένθια, με την ομώνυμη ομάδα να φιλοξενεί τη συμπολίτισσα Λεβάντε, εύκολο έργο αναμένεται να έχουν Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.


Έτσι συνοπτικά στην εισαγωγή έδωσα μια εικόνα για το σημερινό πρόγραμμα και αν αφαιρέσουμε τα ματς της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα που έχουν ελάχιστον έως ανύπαρκτο στοιχηματικό ενδιαφέρον, τότε μένουν μόλις 3 για να ασχοληθούμε σοβαρά.

Στο τοπικό ντέρμπι της Βαλένθια έχουμε ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι οι γηπεδούχοι. Σε καμία από τις 2 ομάδες δεν υπάρχει ικανοποίηση για την μέχρι τώρα πορεία τους, περισσότερο στη Βαλένθια που έχει ξοδέψει και ένα κάρο λεφτά το καλοκαίρι. Στη Λεβάντε απέλυσαν τον Αλκαράθ και προσέλαβαν τον Ρούμπι στη θέση του, δύσκολα όμως θα καταφέρει να αλλάξει ριζικά το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αν και η Βαλένθια δεν αποδίδει τα αναμενόμενα προς το παρόν, στο Μεστάγια παραμένει αξιόπιστη και ο ΑΣΟΣ πρέπει να θεωρείται δεδομένος αν και ουσιαστικά δεν έχει μεγάλη αξία.

Την ίδια ώρα στο Μαδριγάλ γίνεται ένα πιο ενδιαφέρον παιχνίδι, αυτό ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Σεβίλλη. Δικαιώθηκα την προηγούμενη αγωνιστική (αν και δεν πόνταρα κάτι), για την αγωνιστική συμπεριφορά της Βιγιαρεάλ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λας Πάλμας, το οποίο ήταν μια νερόβραστη σούπα. Η Σεβίλλη που διέλυσε την Χετάφε με το δίκαιο 5-0, έχει ανέβει αγωνιστικά τις τελευταίες 3 εβδομάδες και αυτό αρχίζει να φαίνεται και στα αποτελέσματα. Άλλη Βιγιαρεάλ θα δούμε στο Μαδριγάλ σήμερα και σε συνδυασμό με την αγωνιστική συμπεριφορά της Σεβίλλης, περιμένω χορταστικό ματς. Στο 1,70 το OVER 2,5 στον ΟΠΑΠ είναι η επιλογή μου, αν και δεν με ικανοποιεί η απόδοση, κάπως καλύτερο το 1,85 περίπου που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Στο Ανοέτα η Θέλτα κέρδισε τελευταία φορά το 1999 και μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Ρεάλ, καλείται σήμερα να δείξει ότι έχει το μέταλλο και το στομάχι για να πρωταγωνιστήσει φέτος. Η Σοσιεδάδ έπαιξε επιτέλους αυτό που μπορεί και διέλυσε με 0-4 την Λεβάντε και εντός έδρας ψάχνει σήμερα την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Η Θέλτα είχε εκπληκτικά διαστήματα στο παιχνίδι της στο ματς με την Ρεάλ, έδειξε όμως μεγάλες αδυναμίες στην άμυνα. Δείχνει να χαλαρώνει λίγο τα λουριά ο Μόγιες στην Σοσιεδάδ, αφού το υλικό της δεν είναι για να παίζει άμυνα και περιμένω να δω ματσάρα εδώ. Στο 1,85 το OVER 2,5 (κοντά στο 2,00 στο διαδίκτυο), θα είναι η επιλογή μου. Όλα τα παιχνίδια της Θέλτα μέχρι σήμερα, ανεξαρτήτως αντιπάλου είχαν πάρα πολλές φάσεις στις δύο εστίες και μετράει 7/9 OVER 2,5 μέχρι στιγμής.

*Οι τελικές προτάσεις στο άρθρο για την Segunda Division

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2