Γηπεδούχοι που δαγκώνουν

Ημέρα των γηπεδούχων προμηνύεται η σημερινή, με το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι να είναι σαφέστατα το μεγάλο τοπικό ντέρμπι της Μαδρίτης μεταξύ Ατλέτικο και Ρεάλ. Πληρώνουν οι έδρες και στην Segunda, με τις περισσότερες ομάδες να αδυνατούν να αποδώσουν μακριά από το σπίτι τους.




Η αυλαία ανοίγει το μεσημεράκι ως συνήθως, με 2 παιχνίδια, από ένα για κάθε κατηγορία. Στο Βαγιέκας η Ράγιο υποδέχεται την Μπέτις, με τις 2 ομάδες να βρίσκονται σε καλό δρόμο αγωνιστικά. Καλύτερες οι εμφανίσεις της Ράγιο τον τελευταίο μήνα, με την ομάδα του Πάκο Χέμεθ να δείχνει πως αποκτά χημεία στον αγωνιστικό χώρο. Το γεγονός ότι καμία από τις 2 δεν ξέρει να αμύνεται και θέλουν την μπάλα για να κάνουν παιχνίδι, δημιουργεί αρκετές πιθανότητες στο OVER 2,5 το οποίο όμως πληρώνει ψίχουλα... Ο πρώτος λόγος στην έδρα και τον ΑΣΟ, για μια Ράγιο που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στα 3 τελευταία της παιχνίδια.

Το πάνω χέρι  έχει και η Οβιέδο στο άλλο παιχνίδι του μεσημεριού, απέναντι στην ουραγό Μαγιόρκα που παραπαίει αγωνιστικά και διοικητικά. ΑΣΟΣ με επιφύλαξη λόγω της χαμηλής του απόδοσης.

Από τα απογευματινά τώρα, αν και δεν περίμενα να δω σε τιμές καθαρού φαβορί τον ΑΣΟ της Μπιλμπάο στο παιχνίδι με τη Βαλένθια, θα τον βάλω στο παιχνίδι μου. Πίστευα ότι κοντά στο 2,40 θα ήταν πιο δίκαιη η απόδοση, με την εικόνα όμως που παρουσιάζει η Βαλένθια δικαιολογείται το 2,15 στο οποίο κυκλοφορεί. Όχι πως η Μπιλμπάο βγάζει μάτια με την απόδοση της, μέσα στο Σαν Μαμές όμως, κοιτάζει στα μάτια οποιαδήποτε ομάδα. ΑΣΟΣ ρίσκου κι εδώ.

Από τα παιχνίδια των 18:00 στη Segunda θα κρατήσω μόνο το ΔΙΠΛΟ της Έλτσε στην έδρα της Γιαγκοστέρα. Πιο ποιοτικό σύνολο οι φιλοξενούμενοι και από τη στιγμή που στο Παλαμός άλλαξε ο χλοοτάπητας, μάλλον η Γιαγκοστέρα θα βγει ζημιωμένη, καθώς δεν θα μπορεί να παίξει ξύλο. Μένει βέβαια να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι το χορτάρι, η Γιαγκοστέρα πάραυτα, έχει μόλις 1 νίκη στο πρωτάθλημα κι αυτή με σφαγή επί της Αλαβές. Καλύτερα σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης έχει δείξει η Έλτσε το τελευταίο διάστημα και όλα τα παραπάνω δικαιολογούν την επιλογή μου για το ΔΙΠΛΟ.

Στα βραδινά τώρα, στις δυνατότητες της Βιγιαρεάλ είναι το ΔΙΠΛΟ στο Θιουντάτ ντε Βαλένθια με αντίπαλο την Λεβάντε. Δεμένο σύνολο το κίτρινο υποβρύχιο, με καλή αμυντική συνοχή και λειτουργία, ενώ μπορεί να σκοτώσει τον αντίπαλο στις αντεπιθέσεις. Ακόμα ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα η Λεβάντε και μέχρι στιγμής, από την αρχή της σεζόν, δεν υπερείχε σε κανένα παιχνίδι από αυτά που έδωσε.

Ολοκληρώνω με το ντέρμπι της Μαδρίτης που κι αυτό θα έχει νικητή πιστεύω και αυτή θα είναι η Ατλέτικο. Έχει δημιουργήσει παράδοση η ομάδα του Σιμεόνε με αντίπαλο την συμπολίτισσα, αφού η Βασίλισσα δεν κατάφερε να κερδίσει στα τελευταία 5 παιχνίδια στο Βιθέντε Καλντερόν. Μπορεί η Ρεάλ να έχει δεχτεί μόλις 1 γκολ και να έχει ξεκινήσει τρόπον τινά εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, είχε ευνοϊκό πρόγραμμα όμως και δεν έχει δώσει ουσιαστικά ούτε ένα δυνατό τεστ μέχρι σήμερα. Στο Μπιλμπάο πριν 2 αγωνιστικές ζορίστηκε πολύ με αντίπαλο την Αθλέτικ και νομίζω πως ήρθε η ώρα οι παίκτες του Ράφα Μπενίτεθ να τα βρουν μπαστούνια μπροστά τους απόψε. Σίγουρα η Ατλέτικο θέλει αρκετή δουλειά ακόμα και μάλλον την αδικεί το πρόγραμμα με τα τόσα μαζεμένα ντέρμπι στην αρχή (έχει παίξει ήδη με Σεβίλλη, Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ), πιστεύω όμως πως το σημερινό είναι από εκείνα τα ματς που χρειάζεται επιπλέον προσόντα για να επικρατήσει και δεν εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την αγωνιστική κατάσταση.

Πρόταση 1: ΔΥΑΔΑ

Βαγιεκάνο - Μπέτις ΑΣΟΣ 2,10
Λεβάντε - Βιγιαρεάλ ΔΙΠΛΟ 1,80

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Πρόταση 2: Σύστημα 2-3

Μπιλμπάο - Βαλένθια ΑΣΟΣ 2,15
Γιαγκοστέρα - Έλτσε ΔΙΠΛΟ 2,40
Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μ. ΑΣΟΣ 2,75

Ποντάρισμα 5 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
προηγούμενο υπόλοιπο: 975 ευρώ
κέρδη από προηγούμενα στοιχήματα: 19,17 ευρώ
νέο υπόλοιπο: 984,17 ευρώ

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που έγραφα το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2