Εντυπωσιάζει η Οβιέδο

Πολύ θετικές εντυπώσεις αφήνει η νεοφώτιστη Οβιέδο, με το ανοιχτό και επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει μέχρι στιγμής και την έχει φέρει στην 6η θέση της βαθμολογίας. Ψάχνονται ακόμα Μαγιόρκα και Αλμερία, 2 από τα βαριά ονόματα της κατηγορίας, που βρίσκονται όμως εντός της επικίνδυνης ζώνης.



6 παιχνίδια διεξάγονται σήμερα για την Segunda Division και ολοκληρώνουν έτσι το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής.
Το μεσημέρι έχουμε το Μαγιόρκα - Αλμερία, που είναι μια μάχη του τυφλού με τον μονόφθαλμο όπως συνηθίζεται πολλές φορές να λέμε. Με βλέψεις ξεκίνησαν και οι 2 ομάδες τη σεζόν και βρίσκονται στα τάρταρα αυτή τη στιγμή, ενώ δε Αλμερία έχει και την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Ματς που δεν ξέρεις που θα σε βγάλει, με την Αλμερία να έχει αλλάξει και προπονητή και καλύτερα να μείνουμε μακριά.

Στο Αλμπαθέτε - Λούγκο οι ΜΠΟΥΚ εκτιμούν πως οι γηπεδούχοι μετά από 3 συνεχόμενες ήττες πρέπει σήμερα να κερδίσουν, αφού βρίσκουμε τον ΑΣΟ στο 1,80. Η Λούγκο είναι κλασσική ομάδα Segunda και εκτός έδρας νοιάζεται σχεδόν μόνο για να μην φάει γκολ. Θα το στήσει το λεωφορείο και ότι βγει (3/4 της εκτός έδρας ήρθαν ισόπαλα). Δεν εμπνέει σιγουριά η Αλμπαθέτε για να προσφέρεται σε τέτοιες αποδόσεις και η άμυνα της κάνει νερά. Μέχρι το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ που πληρώνει 1,80 στον ΟΠΑΠ μπορώ να δω, κάτι από εκεί και πέρα δεν φαίνεται...

Παρόμοιο φαβοριτισμό συναντάμε και στην Βαγιαδολίδ, η οποία άλλαξε επίσης προπονητή. Πριν 2 εβδομάδες η Μιραντές έκανε μεγάλη κηδεία στην έδρα της Έλτσε κερδίζοντας με 1-4 και σαφώς αυτή τη στιγμή είναι πολύ πιο ομάδα από την Βαγιαδολίδ που ψάχνεται αγωνιστικά... Η φόρμα είναι υπέρ της Μιραντές (αήττητη στα 3 τελευταία, σε αντίθεση με την Βαγιαδολίδ που έχει μείνει μακριά από τη νίκη στα τελευταία 5), αλλά επειδή μιλάμε για περίεργο πρωτάθλημα ίσως οι ΜΠΟΥΚ ξέρουν κάτι παραπάνω από εμάς. Ένα ρίσκο με το OVER 2,5 θα πάρω εδώ, αφού ήρθε στα 3 τελευταία εκτός έδρας της Μιραντές και γιατί όχι και τώρα. OVER 3,5 ήρθαν τα 2 τελευταία της Βαγιαδολίδ.

OVER 2,5 λέει το ένστικτο μου και στο ματς της Νουμάνθια με την Ταραγόνα. Ομάδες που τα πηγαίνουν καλά στο δημιουργικό κομμάτι, παράγουν αρκετές φάσεις και βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Θα το ρισκάρω, αν και δείχνει για ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι το συγκεκριμένο.

Στο Πονφεραντίνα - Οβιέδο τώρα, με την φόρμα να δείχνει προς τα δεξιά. Πολύ καλύτερη η εικόνα της Οβιέδο, η οποία όμως έχει κάποια θεματάκια στην άμυνα. Η Πονφεραντίνα βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει εντός έδρας, χωρίς όμως να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και πολλές φορές ήταν και κατώτερη των αντιπάλων της. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι στο σπίτι της με αντίπαλο την Ταραγόνα, ήρθε ισόπαλη 2-2, ενώ θα έπρεπε να είχε χάσει. Η Οβιέδο αγωνίζεται με άγνοια κινδύνου και παίζει για τη νίκη ανεξαρτήτου έδρας. Όλα της τα παιχνίδια είναι πολύ ανοιχτά και μόνο σε 1 μέχρι σήμερα κράτησε ανέπαφη την εστία της, αλλά και σε 1 δεν σκόραρε. Όλα τα υπόλοιπα είναι ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ. Θα της δώσω τον πρώτο λόγο σήμερα, αν και η έδρα της Πονφεραντίνα είναι πολύ υπολογίσιμη. Καλές πιθανότητες φυσικά έχει και το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και το OVER 2,5.

Ολοκληρώνω με το Τενερίφη - Οσασούνα, με τους Βάσκους να μην έχουν κερδίσει ποτέ στο νησί. Εξαιρετικά ντεφορμέ οι γηπεδούχοι, με την Οσασούνα να είναι ανέλπιστα πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα και σε όλα τα παιχνίδια της ήταν πολύ ανταγωνιστική. Τα φαινόμενα δείχνουν ΔΙΠΛΟ, η αρνητική παράδοση της Οσασούνα όμως με κάνει πολύ επιφυλακτικό. 

Η πρόταση της ημέρας: ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3-4

ΚΩΔ: 2879 Ατλέτικο Μ. - Βαλένθια ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,92
ΚΩΔ: 2768 Βαγιαδολίδ - Μιραντές OVER 2,5 2,00
ΚΩΔ: 2769 Νουμάνθια - Ταραγόνα OVER 2,5 2,05
ΚΩΔ: 2770 Πονφεραντίνα - Οβιέδο ΔΙΠΛΟ 2,75

Ποντάρισμα: 5,50 ευρώ (11 στήλες επί 0,50 την κάθε στήλη)

Αρχική Κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 955,67 ευρώ
Κέρδη από προηγούμενα στοιχήματα (24/10/2015): 3,47 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: 953,64 ευρώ

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που έγραφα το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2