Αποδόσεις που προκαλούν πολλά ερωτηματικά

Την προηγούμενη αγωνιστική είχαμε κάποια φαβορί σε ανεξήγητα χαμηλές αποδόσεις που τελικά όμως πέρασαν (η Αλκορκόν ειδικά αέρας). Σήμερα έχουμε την Ουέσκα που δεν έχει κερδίσει ακόμα στην έδρα της σε 5 ματς και υποδέχεται τη Νουμάνθια.



Στις χαμηλές κατηγορίες το παρασκήνιο είναι πιο έντονο, η πληροφόρηση όμως μικρότερη και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια άλλη χώρα. Κάποιες αποδόσεις που εμφανίζονται τις τελευταίες αγωνιστικές δεν μπορούν να εξηγηθούν με την κοινή λογική, αν και είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για μαϊμούδες.
Την προηγούμενη αγωνιστική είχαμε τον ΑΣΟ της Αλκορκόν στο 1,55, ο οποίος τελικά επιβεβαιώθηκε, αφού η γηπεδούχος μεταμορφώθηκε σε Μπαρτσελόνα και διέλυσε με 6-1 την ανύπαρκτη αγωνιστικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι Γιαγκοστέρα.
Σήμερα ο ΑΣΟΣ φαβορί που δεν μπορεί να εξηγηθεί με τίποτα, είναι αυτός της Ουέσκα, που δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη εντός έδρας και υποδέχεται μία ανώτερη ποιοτικά ομάδα τη Νουμάνθια, που προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχει δείξει κάποια ιδιαίτερα αρνητικά στοιχεία στα παιχνίδια της. Οι 2 αυτές ομάδες, έχουν τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα προς το παρόν, 6 η κάθε μία και σύμφωνα με την στατιστική τουλάχιστον, το παιχνίδι ανάμεσα τους θα πρέπει να περιμένουμε να κινηθεί κάπου εκεί στο όριο, κοντά στην ισοπαλία και στα λίγα γκολ. Αυτά λέει η λογική τουλάχιστον και είμαι περίεργος να δω όχι απλά το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και το αγωνιστικό πρόσωπο που θα εμφανίσουν οι 2 ομάδες στο γήπεδο. Δεν θα ποντάρω κάτι εδώ.

Πιο λογικό φαβορί είναι η Κόρδοβα, στις ίδιες αποδόσεις προσφέρεται περίπου και υποδέχεται την Ταραγόνα. Η Κόρδοβα έδειξε δείγματα γραφής και πριν την ήττα της από την Αλαβές εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, έτρεχε σερί 5-1-0. Ανταγωνιστική η Ταραγόνα σ' αυτές τις 10 πρώτες αγωνιστικές, θεωρώ όμως πως η Κόρδοβα είναι ένα σκαλί επάνω τόσο αγωνιστικά αυτή τη στιγμή όσο και ποιοτικά και μπορεί να φτάσει στη νίκη.

Περίεργο ματς το Γιαγκοστέρα - Πονφεραντίνα, περιμένοντας να δούμε αν θα βγάλει αντίδραση η γηπεδούχος ομάδα, μετά την 6αρα και την απαράδεκτη εμφάνιση στο ματς με την Αλκορκόν. Η Πονφεραντίνα δεν έχει κάνει ούτε μισή καλή εμφάνιση εκτός έδρας φέτος και δεν εμπνέει για να την ποντάρεις. Γίνονται εύκολα ροντέο τα εντός έδρας της Γιαγκοστέρα, η Πονφεραντίνα που έχει πετύχει όμως μόλις 1 γκολ μακριά από το σπίτι της και συνήθως κατεβαίνει με αμυντικές βλέψεις στα εκτός, με αποτρέπει από το να ασχοληθώ σοβαρά με κάτι εδώ.

Στο Λούγκο - Τενερίφη έχουμε ένα λογικό φαβορί που είναι οι γηπεδούχοι, αν και οι 3 νίκες που πέτυχαν εντός έδρας ήταν όλες με 1-0. Πολύ αλλοπρόσαλλη ομάδα η Τενερίφη και αψυχολόγητη συνάμα, ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, έχει μείνει μακριά από τις νίκες στα τελευταία 4 παιχνίδια της (0-3-1 ρεκόρ). Μ' αρέσει η απόδοση στον ΑΣΟ της Λούγκο, το Άντσο Κάρο είναι γήπεδο κλουβάκι, από τα πιο δύσκολα της Segunda και από την στιγμή που η Τενερίφη δεν έχει δείξει και κάτι σπουδαίο, είναι ευκαιρία για τους γηπεδούχους να επιστρέψουν στις νίκες.

Κλείνω με το Μιραντές - Αλκορκόν που οι ΜΠΟΥΚ μοίρασαν τις αποδόσεις ακριβώς στη μέση σε ΑΣΟ και ΔΙΠΛΟ. Αρκετά ανοιχτά τα τελευταία παιχνίδια της Μιραντές (4/5 OVER 2,5), στα περισσότερα εντός έδρας όμως σημειώθηκαν λίγα τέρματα. Δεν είναι αξιόπιστο δείγμα το 6-1 της Αλκορκόν επί της Γιαγκοστέρα την προηγούμενη αγωνιστική, αφού η σημερινή φιλοξενούμενη σπάνια ανοίγει τα παιχνίδια της και ειδικά αυτά που είναι εκτός έδρας. Από τις λογικές ισοπαλίες της ημέρας.

Πρόταση 1: ΔΥΑΔΑ

ΚΩΔ: 1320 Βιγιαρεάλ - Σεβίλλη OVER 2,5 1,70
ΚΩΔ: 1405 Σοσιεδάδ - Θέλτα OVER 2,5 1,85

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Πρόταση 2: ΔΥΑΔΑ

ΚΩΔ: 1309 Κόρδοβα - Ταραγόνα ΑΣΟΣ 1,82
ΚΩΔ: 1310 Λούγκο - Τενερίφη ΑΣΟΣ 1,98

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Αρχική Κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 955,56
Κέρδη από προηγούμενα στοιχήματα (25/10/2015): 1,92 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: 945,56 ευρώ

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που έγραφα το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2