Dr. Jekyll and Mr Hyde

Μπορεί στο ποδόσφαιρο οι αριθμοί να μην λένε πάντα την αλήθεια, το φαινόμενο των 7 πρώτων αγωνιστικών όμως που ακούει στο όνομα Πονφεραντίνα, είναι άξιο αναφοράς. Με 3/3 νίκες εντός έδρας και μηδέν παθητικό στην άμυνα, με 4/4 ήττες εκτός έδρας και χωρίς να καταφέρει να πετύχει γκολ, είναι σίγουρα η πλέον διπρόσωπη ομάδα αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα.




Για να διατηρήσει την παράδοση σήμερα και να ισοφαρίσει τις εκτός έδρας τις επιδόσεις, να επέλθει δηλαδή ισορροπία, θα πρέπει να κερδίσει την Ταραγόνα. Η φιλοξενούμενη έχει πετύχει μόλις 1 γκολ στα τελευταία της 4 παιχνίδια για το πρωτάθλημα, παρότι εμφανίζεται αρκετά ανταγωνιστική. Με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχει περισσότερο λογική το UNDER 2,5 ή το ΝΟ-ΓΚΟΛ, εντός έδρας όμως η Πονφεραντίνα αλλάζει πρόσωπο και μπορεί να φτάσει στην επικράτηση. Ο ΑΣΟΣ στο παιχνίδι μου.

Στις 19:00 διεξάγονται ακόμα 3 αναμετρήσεις και καλοβλέπω καταρχήν το OVER 2,5 στο Μπιλμπάο Β' - Νουμάνθια. Καταρχήν η Μπιλμπάο Β' αγωνίζεται όπως και η 1η ομάδα στο Σαν Μαμές, οπότε ο αγωνιστικός χώρος είναι χαλί και δεν επηρεάζεται εύκολα από τις καιρικές συνθήκες, σε αντίθεση με άλλα γήπεδα της κατηγορίας. Φάσεις βγάζει, ξέρει να δημιουργεί παιχνίδι, αλλά δεν έχει αποτελεσματικότητα. Η Νουμάνθια φέτος, προς το παρόν τουλάχιστον, είναι καλύτερη και πιο επιθετική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Στο τελευταίο της παιχνίδι εντός έδρας με την Πονφεραντίνα, κέρδισε πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 1-0 και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ. Βρέξει χιονίσει θα έχει αρκετές φάσεις το παιχνίδι πιστεύω και καλό ρυθμό και με λίγη τύχη θα μπουν και τα γκολ. Επιλογή το OVER 2,5 που πληρώνει 2,10 στον ΟΠΑΠ.

Απαράδεκτη η τιμή του ΑΣΟΥ στο Έλτσε - Μιραντές, με τους γηπεδούχους που τους εμπιστεύτηκα την προηγούμενη αγωνιστική στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Γιαγκοστέρα και δεν κατέβηκαν ποτέ στο γήπεδο. Ανάλογη ομάδα με την Γιαγκοστέρα είναι και η Μιραντές, μετρ στο σκληρό αμυντικό παιχνίδι και ίσως έχουμε μια έκπληξη εδώ.

Εξαιρετικά αμφίρροπο και το Τενερίφη - Λεγκανές, με τους νησιώτες να παίρνουν μια κατά τύχη ισοπαλία από την Αλμερία την προηγούμενη αγωνιστική και να συνεχίζουν να εμφανίζουν πολλά αμυντικά κενά. Τα ίδια πάνω κάτω και η Λεγκανές, που δεν έχει ακόμα νίκη εκτός έδρας, παρά μόνο 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Αν βγάλουν οι 2 ομάδες τις παθογένειες τους και σ' αυτό το παιχνίδι, από 1 γκολ το έχουν σίγουρο. Κάτι άλλο δεν βλέπω και δύσκολα θα ρίσκαρα.

Στις 21:15 το ματς της ημέρας κατά πολλούς, ένα τοπικό ντέρμπι από την χώρα των Βάσκων μεταξύ Αλαβές και Οσασούνα. Η Αλαβές ξεκίνησε δυναμικά το πρωτάθλημα και ίσως μας παραπλάνησε ότι φέτος έχει την ικανότητα να χτυπήσει την άνοδο. Ακόμα και τώρα που γράφω, είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για άνοδο, για οποιαδήποτε ομάδα. Η Οσασούνα αντιθέτως που θεωρούνταν ξεγραμμένη είναι πρωτοπόρος της βαθμολογίας, χωρίς όμως να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Περίεργο ματς το σημερινό, η Αλαβές πάει δεν πάει για άνοδο είναι σταθερά καλή όταν αγωνίζεται εντός έδρας και μόνο η φόρα και η ψυχολογική ώθηση με την οποία έρχεται η Οσασούνα μπορεί να αποτρέψει κάποιον από το να στηρίξει τους γηπεδούχους. Εγώ θα ρισκάρω με τον ΑΣΟ πάντως, θεωρώντας πως η Αλαβές είναι ένα κλικ επάνω στο συγκεκριμένο παιχνίδι και μένει να δούμε αν θα αποδειχτεί και μέσα στο γήπεδο αυτό.

Η πρόταση: ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3

Αθλέτικ Μπιλμπάο Β' - Νουμάνθια OVER 2,5 2,10
Πονφεραντίνα - Ταραγόνα ΑΣΟΣ 1,98
Αλαβές - Οσασούνα ΑΣΟΣ 2,05

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
προηγούμενο υπόλοιπο: 984,17 ευρώ
νέο υπόλοιπο: 979,17 ευρώ

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ, έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που έγραφα

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2