Το απόγευμα ξυρίζουν τον γαμπρό

Στα απογευματινά ματς είναι σήμερα το ζουμί, περιμένοντας να επιβεβαιωθούν αρκετά φαβορί. Αμφίρροπα τα ματς του μεσημεριού όπως και τα βραδιά, προσφέρονται κυρίως για επιλογές ρίσκου.


Μετά από αρκετό καιρό έγινε το 4/4 χτες, πέρασαν πολύ εύκολα και οι 2 δυάδες και τονώθηκε η ψυχολογία για τη συνέχεια.

Το πρόγραμμα της ημέρας ανοίγει το μεσημέρι όπως πάντα και για την Primera Division έχουμε το Εϊμπάρ - Βαγιεκάνο, ενώ στην Segunda το Σαραγόσα - Έλτσε.
Όταν σε ματς της Βαγιεκάνο το OVER 2,5 προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ, ποντάρεται με κλειστά μάτια! Στο 1,85 υπάρχει αυτή τη στιγμή στον ΟΠΑΠ. 
Δεν θα ασχοληθώ με το Έλτσε - Σαραγόσα καθόλου, κρίνοντας πως είναι ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε 2 αρκετά δυνατές ομάδες.

Φεστιβάλ γκολ μπορεί να δούμε και στο Εσπανιόλ - Γρανάδα το απόγευμα, αφού μιλάμε για τις 2 χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος! Η Εσπανιόλ έχει 7/9 OVER 2,5 και η Γρανάδα 5/9, οπότε από στατιστικής άποψης τουλάχιστον οι αριθμοί είναι με το μέρος μας. Ομάδα του Σαντοβάλ άλλωστε άμυνα δεν ξέρει να παίζει και στη βαθμολογική θέση που βρίσκεται η Γρανάδα, δύσκολα θα δούμε κλειστό παιχνίδι.

Στη Segunda διεξάγονται 4 παιχνίδια στις 18:00 και δεν αποκλείεται να έχουμε καρέ του ΑΣΟΥ. Θα ποντάρω σίγουρα την Αλαβές που εντός έδρας είναι πανίσχυρη και βγάζει μέγα πάθος και την Οβιέδο που υποδέχεται την Μπιλμπάο Β' η οποία δεν έχει καν βαθμό εκτός έδρας. Ντέρμπι το Οσασούνα - Χιρόνα, με τους γηπεδούχους να έχουν το ψυχολογικό αβαντάζ, λογικό φαβορί η Λεγανές στο ματς με την Μαγιόρκα, αλλά δεν με ικανοποιεί η τιμή του ΑΣΟΥ. Κρατάω μόνο Αλαβές και Οβιέδο λοιπόν από τα απογευματινά της Segunda.

Στις 19:15 έχουμε το Χιχόν - Μάλαγα. Η Μάλαγα μπορεί να μην έχει σκοράρει ακόμα εκτός  έδρας, αλλά αν ρίξει κανείς μια ματιά στο πρόγραμμα της, θα δει ότι τα 3 από τα 4 ματς που έδωσε μακριά από το σπίτι της, ήταν με Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Βαλένθια. Βλέπω να σπάει το ρόδι σήμερα, με την Χιχόν να έχει δεχτεί γκολ και στα 6 τελευταία της τα οποία ήρθαν όλα OVER 2,5. Στο 1,78 να σκοράρει και η Χιχόν στο παιχνίδι και μετά ας γίνει ότι θέλει!

Με τα βραδινά παιχνίδια όπως έγραψα και πιο πάνω δεν σκοπεύω να ασχοληθώ και αναφέρομαι στο Αλμερία - Βαγιαδολίδ και το Μπέτις - Μπιλμπάο. Εξαιρετικά δύσκολα και τα 2 στο διάβασμα τους, πιθανά όλα και στα γκολ και στα σημεία.

Πρόταση 1: ΤΡΙΑΔΑ με ΓΚΟΛ

Εϊμπάρ - Βαγιεκάνο OVER 2,5 1,85
Εσπανιόλ - Γρανάδα OVER 2,5 1,90
Χιχόν - Μάλαγα - ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,78

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Πρόταση 2: ΔΥΑΔΑ

Αλαβές - Αλμπαθέτε ΑΣΟΣ 1,85
Οβιέδο - Μπιλμπάο Β' ΑΣΟΣ 1,78

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 945,56 ευρώ
Κέρδη από προηγούμενα στοιχήματα (31/10/2015): 33,74 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: 969,30 ευρώ

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που έγραφα το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2