Τα βρίσκουν Γιούβε και Σίτυ

Προτελευταία αγωνιστική των ομίλων και αν χτες δεν υπήρχε σοβαρός λόγος να ασχοληθεί κανείς στοιχηματικά, σήμερα τα παιχνίδια είναι πιο βατά και προκύπτουν επιλογές.


Με 3 παιχνίδια σκοπεύω να ασχοληθώ, όλα την ίδια ώρα στις 21:45, να βάλω και την ουϊσκάρα μου, τα καροτάκια, τα αγγουράκια, τις ελίτσες και να απολαύσω το υπερθέαμα.

Στον 4ο όμιλο το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει και όπως δείχνουν τα πράγματα Γιουβέντους και Σίτυ θα προκριθούν στην επόμενη φάση. Προσπαθούν να διακριθούν και στην Ευρώπη οι Άγγλοι, αλλά παρά τα χρήματα που έχουν ξοδευτεί τα τελευταία χρόνια δεν τα καταφέρνουν. Με μια ισοπαλία στο σημερινό παιχνίδι με την Γιουβέντους, προκρίνονται στην επόμενη φάση και όσο κι αν το δέλεαρ της πρώτης θέσης είναι μεγάλο (προφανώς για να αποφύγουν κάποια δυνατή ομάδα στα νοκ άουτ), θεωρώ ότι θα προτιμήσουν την σιγουριά της πρόκρισης. Η Γιουβέντους προσεγγίζει ούτως ή άλλως τα παιχνίδια της συντηρητικά και το αυτό περιμένω να πράξει και απόψε.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Σεβίλλη και οι 2 ομάδες θα παλέψουν για την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League. Ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση υπάρχουν, αλλά μόνο σε θεωρητικό επίπεδο και κυρίως για την Σεβίλλη. Δεκέμβριο πιάνουμε και ο Ουνάι Έμερι δεν έχει καταφέρει να στρώσει την άμυνα της Σεβίλλης, που έχει κρατήσει μόλις 2 φορές φέτος ανέπαφη την εστία της σε πρωτάθλημα και Champion's League. Η μία ήταν με την αποψινή της αντίπαλο, στη νίκη της με 3-0 στο Σάντσεθ Πιθχουάν. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά, κυρίως για την Γκλάντμπαχ, που προχώρησε σε αλλαγή προπονητή και έχει αλλάξει εντυπωσιακά πρόσωπο. Περιμένω χορταστικό παιχνίδι εδώ, με την Γκλάντμαχ να είναι καταιγιστική στα εντός έδρας και την Σεβίλλη παρότι είναι τρύπια στην άμυνα, στην επίθεση να παραμένει μια αξιόλογη ομάδα. Δεν έχουν λόγο να κλειστούν, η ισοπαλία δεν βολεύει καμία από τις 2 και θα ποντάρω στο OVER 3,5 που πληρώνει 2,60 στον ΟΠΑΠ.

Κλείνω με το παιχνίδι της Σαχτάρ με την Ρεάλ Μ. στο οποίο θα ποντάρω στη νίκη της Βασίλισσας. Λογικά περιμένουμε να ψάξει την αντίδραση από την ήττα στο Clasico η Ρεάλ, ενώ και η κατάληψη της 1ης θέσης στον όμιλο είναι θέμα πρεστίζ για τον σύλλογο. Έμπειρη μεν η Σαχτάρ στην Ευρώπη, δεν τρομάζει δε με τις εμφανίσεις της φέτος. Ακόμα και το 1,80 του ΟΠΑΠ κρίνεται αποδεκτό (αν και προσωπικά σπάνια παίζω ΔΙΠΛΑ κάτω από 2,00 απόδοση).

Η πρόταση: ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3

ΚΩΔ 2782 Σαχτάρ Ν. - Ρεάλ Μ. ΔΙΠΛΟ 1,80
ΚΩΔ 2778 Γιουβέντους - Μάντσεστερ Σίτυ Χ 3,15
ΚΩΔ 2779 Γκλάντμπαχ - Σεβίλλη OVER 3,5 2,60

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Αρχική Κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 999,98 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: 994,98 ευρώ

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως είχαν διαμορφωθεί την στιγμή που έγραφα το άρθρο.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2