Σας χαιρέτησα δεν σας χαιρέτησα. Χαίρετε τι κάνετε, καλά ευχαριστώ!

Όταν δεν γράφω νιώθω ενοχές και όταν επιστρέφω για να γράψω, σα να επιστρέφω στον τόπο του εγκλήματος. Δεν ήρθα σήμερα για να σας αποχαιρετήσω, είναι ακόμα μια μικρή επιστροφή, μετά την χτεσινή αδικαιολόγητη απουσία μου.


Αδικαιολόγητη σίγουρα, αλλά πραγματικά δεν έβλεπα σχεδόν τίποτα από Ισπανία και ούτε έπαιξα κάτι, εκτός από τον ΑΣΟ της Αλμερία που έσπασε στο 95'. Συνυπολογίστε και το ΔΙΠΛΟ της Έβερτον το οποίο είχα στο ίδιο δελτίο, για να καταλάβετε τι είδους συναισθήματα με διακατείχαν.

Σήμερα θεωρώ πως έχει ψωμί αν και τις περισσότερες φορές που το τοπίο είναι έτσι ξεκάθαρο, αρχίζουν οι στραβές.
Εν πάση περιπτώσει, για τα μεσημεριανά δεν προλαβαίνω να γράψω κάτι, αν και δεν είχα σκοπό να ποντάρω κάτι, οπότε πάμε κατευθείαν στα απογευματινά.

Στις 17:00 δοκιμάζεται η Ρεάλ Μαδρίτης στο κλουβί του Ιπουρούα με αντίπαλο την Εϊμπάρ. Αν δεν κερδίσει η βασίλισσα θα μείνει 9 βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα και μάλλον θα βάλει πρόωρα ταφόπλακα στα όνειρα της για τίτλο. Η Εϊμπάρ έχει ξεπεράσει τον εαυτό της και δε νομίζω να σταθεί εμπόδιο, άντε το πολύ πολύ να σκοράρει. Ούτε το ΔΙΠΛΟ, ούτε το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ έχει κάποια αξία όμως, υποψιασμένο το δεύτερο, ίσως η συνδυαστική επιλογή των 2 να έχει κάποια αξία στο διαδίκτυο.

Στις 18:00 έχουμε 4 παιχνίδια για την Segunda. Το Αλμπαθέτε - Έλτσε είναι αρκετά αμφίρροπο και προσωπικά κλίνω προς την ισοπαλία, αν και δεν σκοπεύω να την ποντάρω, καθώς για να παίξω Χ, θα πρέπει να με πετύχει κανείς στο πολύ τσακίρ κέφι.

Αντιθέτως θα ποντάρω το OVER 2,5 στο Μιραντές - Ταραγόνα. 7 συνεχόμενα έχουν οι γηπεδούχοι και 9/14 συνολικά, όταν τα προηγούμενα χρόνια ήταν ομάδα ξυλοκόπων. Αμφίρροπο είναι το ματσάκι, η Ταραγόνα είναι άκρως ανταγωνιστική και δεν θα κλειστεί (δεν το συνηθίζει άλλωστε). Ας ελπίσουμε να τα κάνει 8 τα συνεχόμενα OVER 2,5 η Μιραντές.

Ποντάρισμα και στον ΑΣΟ της Σαραγόσα στο ματς με την Πονφεραντίνα. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται ψηλότερα από όσο θα άρμοζε στις εμφανίσεις τους, ειδικά τις εκτός έδρας που συνήθως εξαφανίζονται.

Αμφίρροπο το Τενερίφη - Χιρόνα, αν και με τρώει το χέρι μου για το ΔΙΠΛΟ. Η Χιρόνα είναι μέχρι να πάρει μπροστά, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει ένα δυνατό σερί για να με πείσει. 'Έστω 2-3 κολλητές νίκες, ενώ την ίδια στιγμή δείχνει ανεβασμένη και η Τενερίφη.

Στις 19:15 έχουμε ματσάρα μεταξύ Βαγιεκάνο και Μπιλμπάο. Τα πολλά γκολ που πληρώνουν 1,70 στον ΟΠΑΠ είναι η πιο λογική και συνετή επιλογή. Εγώ θα ρισκάρω με τον ΑΣΟ όμως, που πληρώνει 2,75, μιας και η Αθλέτικ είχε δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη στη Γερμανία και θα υπάρχει κούραση. Θα την τρέξει πολύ η Ράγιο που έχει βρει τα πατήματα της.

Πάμε και στα 2 τελευταία, με πρώτο το Κόρδοβα - Οβιέδο. Πολύ δυνατή η Κόρδοβα στην έδρα της, την στιγμή που η Οβιέδο αν και παίζει παντού και πάντα επιθετικά, έρχεται από 4 συνεχόμενα UNDER 2,5. Καιρός είναι να ξεσφίξει, αφού αν δει κανείς τα παιχνίδια της, θα διαπιστώσει ότι γίνονται πολλές ευκαιρίες στις 2 εστίες. Ποντάρισμα στα πολλά γκολ εδώ και το OVER 2,5 που πληρώνει 2,05 στον ΟΠΑΠ.

Το Σεβίλλη - Βαλένθια είναι ο ορισμός του ΝΟ ΒΕΤ για μένα. Η Σεβίλλη εντός έδρας λυγίζει οποιαδήποτε ομάδα (δεν είναι τυχαίο άλλωστε που κέρδισε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ πρόσφατα), αλλά η τιμή του ΑΣΟΥ δεν ικανοποιεί. Από την άλλη, με την άμυνα χωνί που έχει, θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε προς το OVER 2,5, το οποίο επίσης προσφέρεται πολύ χαμηλά. Η Βαλένθια είναι πιο σοβαρή αμυντικά, αλλά δεν εμπνέει γενικότερα με την αγωνιστική της παρουσία φέτος. Για ποντάρισμα στο LIVE ενδείκνυται η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η πρόταση: ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4

ΚΩΔ: 1151 Μιραντές - Ταραγόνα OVER 2,5 2,02
ΚΩΔ: 1152 Σαραγόσα - Πονφεραντίνα ΑΣΟΣ 1,85
ΚΩΔ: 1206 Βαγιεκάνο - Αθλέτικ Μπιλμπάο ΑΣΟΣ 2,75
ΚΩΔ: 1212 Κόρδοβα - Οβιέδο OVER 2,5 2,05

Ποντάρισμα 5 ευρώ (5 στήλες επί 1 ευρώ την κάθε στήλη)

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 994,98
Κέρδη από προηγούμενα στοιχήματα (25/11/2015): 5,85 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: 995,83 ευρώ

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που έγραφα το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2