Καθείς έχει τον τρόπο του

Καθένας έχει τον τρόπο του στο στοίχημα, δεν είμαι εγώ αυτός που θα σου πω πως θα φας τα λεφτά σου! Άλλος παίζει φαβορί του 1,20, άλλος κυνηγάει εκπλήξεις, άλλος ισοπαλίες, η ουσία είναι να ευχαριστιέσαι τον τζόγο.


Παίζοντας, χάνοντας και κερδίζοντας κατασταλάζει κάποιος τι του ταιριάζει καλύτερα. Δεν υπάρχει τρόπος που να εξασφαλίζει την επιτυχία, μόνο κανόνες που μέσα τους πρέπει να κινείται ο τζογαδόρος. Οποιοσδήποτε τρόπος σου εξασφαλίζει τη νίκη, τα κέρδη, είναι ο σωστός.
Εμπειρικά μιλώντας οι περισσότεροι, προτείνουν τον έναν ή τον άλλον τρόπο, μια φόρμουλα που αποδεδειγμένα έχει μεγάλες πιθανότητες μακροχρόνιου κέρδους αν την ακολουθήσει κανείς.
Πέρα από όλα αυτά όμως, η μεγάλη αλήθεια είναι μία. Η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών χάνει. Αν δεν έχανε δεν θα είχε ο μπουκ λεφτά να πληρώσει εσένα που έχεις κέρδη, δεν θα υπήρχε ο μπουκ, ούτε το καζίνο!
Δεν υπάρχει πατέντα με λίγα λόγια, παρά μόνο η προσωπική σου, αυτή που εμπιστεύεσαι εσύ μετά από χρόνια παιξίματος, που σ' αρέσει και την ευχαριστιέσαι, που γεμίζει την τσέπη σου ή δεν την κάνει να πονάει όταν χάνεις. Όλα τα υπόλοιπα σχετικά με το πως είναι ο σωστός τρόπος παιχνιδιού, που θα διαβάσεις κι από μένα αλλά κι από αλλού, είναι θεωρίες... που σκοπό έχουν να σε βοηθήσουν φυσικά...
Μην αφήνεις κανένα να σου επιβάλλει το πως και το τι, να μπει μέσα στην τσέπη σου να κάνει κουμάντο! Εσύ έχεις τη δύναμη, ο τζογαδόρος, διαβάζεις, κρίνει, επιλέγεις.

Στο στοιχηματικό ζουμί της ημέρας τώρα, με τα παιχνίδια για το Champion's League να συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
4 αγώνες έχω σταμπάρει και μ' αυτούς θα ασχοληθώ. Σε όλους θα ποντάρω στο αουτσάιντερ χωρίς κανέναν ενδοιασμό.
Αϊντχόβεν, Σεβίλλη και Γκλάντμπαχ παίζουν ίσως το τελευταίο τους χαρτί για να μείνουν ζωντανές στο κυνήγι της πρόκρισης. Ενδεχόμενη ήττα ή ισοπαλία θα μειώσει τις πιθανότητες τους στο ελάχιστο ή θα τις εξανεμίσει και τελείως! Όλες παίζουν στην έδρα τους, με ομάδες στα μέτρα τους και θηρίο μπορείς να πεις μόνο την Γιουβέντους αλλά λόγω ονόματος... Ούτε η Μάντσεστερ Σίτυ σπέρνει τον τρόμο ούτε η άπειρη στην Ευρώπη Βόλφσμπουργκ.
Η Αίντχόβεν κέρδισε την Μάντσεστερ Γ. εντός έδρας και μπορεί να τα καταφέρει και με τους Γερμαναράδες. Η Σεβίλλη δικαιούταν τουλάχιστον την ισοπαλία στο προηγούμενο της παιχνίδι με την Σίτυ και ηττήθηκε στις καθυστερήσεις. Το Πιθχουάν θα κοχλάζει απόψε. Η Γκλάντμπαχ είναι πολύ ανεβασμένη, η Γιουβέντους όταν κερδίζει φέτος το κάνει με τα ψέμματα και πιστεύω ότι θα έχει πολύ δύσκολο βράδυ.
Το 4ο σημείο μου είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αυτό το 1,45 στον ΑΣΟ της Μάντσεστερ Γ. είναι πέρα για πέρα παρανοϊκό. Οι Ρώσοι μπορεί να μην έχουν βαριά φανέλα στην Ευρώπη, αλλά βρίσκονται σε εκπληκτική κατάσταση. Στη Μάντσεστερ ο Φαν Χάαλ  χτίζει και ξαναχτίζει και προκοπή δεν βλέπει. 2 χρονιά στον πάγκο και δεν έχει καταφέρει να δώσει μια αγωνιστική ταυτότητα αλλά ούτε και σταθερότητα στην ομάδα του. Η ΤΣΣΚΑ έχει όλα τα παραπάνω συν κάποιους παίκτες στην επίθεση που μπορούν να κάνουν άνω κάτω την άμυνα των Εγγλέζων. Το παιχνίδι είναι ντέρμπι και η τιμή του ΔΙΠΛΟΥ είναι εξωφρενική γι' αυτό και θα το ποντάρω.

Η πρόταση της ημέρας: ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3-4

ΚΩΔ 1920 Αϊντχόβεν - Βόλφσμπουργκ ΑΣΟΣ 2,65
ΚΩΔ 1921 Γκλάντμπαχ - Γιουβέντους ΑΣΟΣ 2,90
ΚΩΔ 1922 Μάντσεστερ Γ. - ΤΣΣΚΑ Μόσχας ΔΙΠΛΟ 5,75
ΚΩΔ 1926 Σεβίλλη - Μάντσεστερ Σίτυ ΑΣΟΣ 2,60

Ποντάρισμα: 5,50 (11 στήλες επί 0,50 την κάθε στήλη)

Αρχική Κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 969,30 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: 963,80 ευρώ

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που έγραφα το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2