Ίδια λογική με χτες

Μπορεί η χτεσινή διαλογή να μην ήταν η ιδανική, στις λεπτομέρειες όμως κρίθηκε η μάχη. Τη νίκη στην Γκλάντμπαχ στέρησε ο εξαιρετικός Μπουφόν, η ΤΣΣΚΑ λύγισε στο 80' στο Ολντ Τράφορντ και μόνο η Σεβίλλη ηττήθηκε μετά από μια πολύ κατώτερη από του αναμενόμενου εμφάνιση. Είναι λογικό όταν ποντάρεις σε σημεία με υψηλό ρίσκο, αυτά να κινούνται στο όριο συνήθως και έχοντας γνώση αυτό, με τον ίδιο τρόπο θα κινηθώ και απόψε.



Η αλήθεια είναι πως δεν με συγκινεί ιδιαίτερα απόψε το κουπόνι, έβλεπα πολύ πιο ζεστά τα χτεσινά παιχνίδια παρόλο που δεν πέρασαν.

Έχω επιλέξει 2 OVER 3,5 και 2 σημεία. Τα OVER 3,5 είναι στα παιχνίδια της Μπάγερν με την Άρσεναλ και της Ρόμα με την Λεβερκούζεν. Ματσάρες και τα 2, ίσως τα πιο ενδιαφέροντα της αποψινής βραδιάς και με τις καλύτερες προοπτικές για να δούμε καλό θέαμα. Πιο ζεστά βλέπω τα πολλά γκολ στο Ρόμα - Λεβερκούζεν, αφού αμφότερες δεν γνωρίζουν την έννοια άμυνα και δεν αναζητώ πάλι ένα 4-4 όπως αυτό της προηγούμενης αγωνιστικής και με ένα 2-2 γίνεται η δουλειά. Η Μπάγερν που ηττήθηκε με 2-0 από την Άρσεναλ στο Λονδίνο έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες και γκολ δεν έβαλε. Θα θέλουν να πάρουν την ρεβάνς οι Γερμανοί, ενώ οι της Άρσεναλ, ειδικά αν κερδίσει ο Ολυμπιακός, πρέπει οπωσδήποτε  να πάρουν κάτι απόψε (έστω την ισοπαλία). Αν μπει ένα γκολ νωρίς θα βοηθήσει πολύ να ανοίξει το ματς κι εδώ.

Από σημεία κράτησα καταρχήν τον ΑΣΟ της Γάνδης στο ματς με την Βαλένθια. Οι Βέλγοι ήταν πάρα πολύ καλοί στα 3 προηγούμενα παιχνίδια τους και αδικούνται από την συγκομιδή βαθμών μέχρι τώρα. Η Βαλένθια συνεχίζει να έχει προβλήματα εντός και εκτός συνόρων και αγωνιστικά και εσωτερικά. Δεν υπάρχει ηρεμία στο στρατόπεδο των νυχτερίδων και θα δοκιμάσω την τύχη μου ποντάροντας στον ΑΣΟ των Βέλγων. Δεν κατάλαβα δηλαδή, επειδή την μια την λένε Γάνδη και την άλλη Βαλένθια;

Δεύτερο σημείο μου το ΔΙΠΛΟ της Ζενίτ. Με τον Βίγιας Μπόας στον πάγκο δείχνουν επιτέλους ένα σοβαρό πρόσωπο στην Ευρώπη οι Ρώσοι. Με νίκη σήμερα περνούν στην επόμενη φάση και κάνουν τουρισμό στα άλλα 2 παιχνίδια. Βολεύονται και με την ισοπαλία ενδεχομένως, αλλά δε νομίζω να πουν όχι στη νίκη. Η Λυών παίζει το τελευταίο της χαρτί ουσιαστικά και αν δεν κερδίσει ο μόνος στόχος που θα της μείνει είναι η τρίτη θέση. Δεν βολεύεται ουσιαστικά ούτε με την ισοπαλία, οπότε θα πρέπει να ανοιχτεί και να παίξει επιθετικά, ειδικά αν το παιχνίδι παραμένει στο 0-0 και περνάει η ώρα. Μπορεί να την σκοτώσει η Ζενίτ πιστεύω, εφόσον θα αγωνιστεί και ο Χουλκ που ήταν αμφίβολος.

Η πρόταση της ημέρας: ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4

ΚΩΔ 2001 Ρόμα - Λεβερκούζεν OVER 3,5 2.45
ΚΩΔ 1995 Γάνδη - Βαλένθια ΑΣΟΣ 3,25
ΚΩΔ 1996 Λυών - Ζενίτ ΔΙΠΛΟ 3,20
ΚΩΔ 1998 Μπάγερν - Άρσεναλ OVER 3.5 2.15

Ποντάρισμα: 2,50 ευρώ (5 στήλες επί 0,50 την κάθε στήλη)

Αρχική Κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 963,80 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: 961,30 ευρώ

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που έγραφα το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2