Δίκαια φαβορί σε πετσοκομμένες αποδόσεις

Οι πληροφοριοδότες των ΜΠΟΥΚ που ασχολούνται με την Ισπανία, κάνουν πολύ καλή δουλειά, αφού ξέρουν εκ των προτέρων επάνω σε ποια σημεία θα πέσουν οι παίκτες και δεν αφήνουν περιθώρια να τα ποντάρουμε 3-4 ημέρες πριν.


Πολλοί παίκτες του στοιχήματος που ασχολούνται εντατικά με κάποια πρωταθλήματα, κάνουν τα πονταρίσματα τους 3-4 μέρες πριν, ακόμα και μια εβδομάδα νωρίτερα πολλές φορές, πριν αρχίσουν οι αποδόσεις να παίρνουν την κάτω βόλτα. Δυστυχώς στην Ισπανία και κυρίως στην Primera Division, οι συνεργάτες των ΜΠΟΥΚ που βγάζουν τις αποδόσεις, είναι τόσο καλά επιστημονικά καταρτισμένοι, που σπανιότατα κάνουν λάθος! Άλλωστε μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που παρακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι εντός και εκτός της χώρας και στοιχηματικά έχει μεγάλο ενδιαφέρον, οπότε είναι λογικό.

Σήμερα λοιπόν, σύμφωνα με τα ματς που υπάρχουν στο πρόγραμμα, δίκαια φαβορί είναι η Βαγιεκάνο και η Θέλτα (περισσότερο η Θέλτα), σε αποδόσεις όμως όχι ιδιαίτερα ελκυστικές, που διστάζω ακόμα και να τις προτείνω. Σε μεγάλη τρικυμία βρίσκεται η Βαλένθια και ο Νούνο Σάντο παίζει το κεφάλι του κάθε αγωνιστική. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Σαντοβάλ στη Γρανάδα που αν δεν κερδίσει σήμερα μπορεί να απολυθεί. Αυτοί οι 2 ΑΣΟΙ θα έπρεπε να προσφέρονται σε τιμές από 2,00 και πάνω τουλάχιστον, λαμβάνοντας υπόψη και τη δυναμική των αντιπάλων που άσχετα από την αγωνιστική τους κατάσταση την οποία βρίσκονται, μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να αναστηθούν. Υπάρχει ποιότητα και στη Βαλένθια και στη Γρανάδα, ίσως και μεγαλύτερη από ότι σε Θέλτα και Βαγιεκάνο.

Πιο συμπαθητικός ο ΑΣΟΣ της Εϊμπάρ, που αν βγάλει τον τσαμπουκά που έδειξε σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια, μπορεί να επικρατήσει. Η Χετάφε έχει πετύχει μόνο ένα γκολ μακριά από την έδρα της και έχει πάρει 1 βαθμό σε 5 παιχνίδια, αλλά εδώ που τα λέμε, αν ρίξει μια ματιά κανείς στο πρόγραμμα της μέχρι σήμερα, στα ματς με τις μικρομεσαίες τα έχει πάει πάρα πολύ καλά. Όπως και 'να χει, θα δώσω το προβάδισμα στην Εϊμπάρ, η οποία έχει ηττηθεί μόνο από Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μ. φέτος.

Δύσκολα πολύ τα άλλα 2 του προγράμματος, με την Λεβάντε να καίγεται για τη νίκη στο παιχνίδι με την ανεβασμένη και καλύτερη φέτος Λα Κορούνια και την Μάλαγα να υποδέχεται την Μπέτις. Αν δεν είχε προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή η Λεβάντε το ΔΙΠΛΟ θα ήταν σε πρώτο πλάνο, τώρα όμως είναι λογικό να είμαι επιφυλακτικός. 

Στο Μάλαγα - Μπέτις, οι γηπεδούχοι κέρδισαν τα 2 τελευταία μέσα στην έδρα τους και είναι δίκαια το φαβορί. Κάνει μια κοιλιά η Μπέτις, που συμπλήρωσε 3 ματς χωρίς νίκη, είναι όμως επικίνδυνη μακριά από το σπίτι της, καθώς δεν ηττήθηκε στα 3 τελευταία (2 νίκες, 1 ισοπαλία). Αν και η Μάλαγα δεν φημίζεται για τις επιθετικές της αρετές (κυρίως όσον αφορά το σκοράρισμα, αφού δεν παίζει και τόσο πολύ ταμπούρι), θα ρισκάρω με τα πολλά γκολ στην αναμέτρηση. Η Μπέτις έχει το εύκολο γκολ στην επίθεση αλλά με την ίδια ευκολία δέχεται κιόλας. Η Μάλαγα πέτυχε 5 γκολ στα τελευταία 2 εντός, 3 στη Σοσιεδάδ και 2 στη Λα Κορούνια, ομάδες που παίζουν αρκετά αμυντικά στα εκτός τους. Στο 1,90 να σημειωθούν πάνω από 2,5 γκολ στην αναμέτρηση.

Στριμώχνω και τα ματς της Segunda στο ίδιο άρθρο, αφού σήμερα το πρόγραμμα είναι φτωχό με μόλις 4 αναμετρήσεις.

Στοιχηματικά δεν θα με απασχολήσουν τα Τενερίφη - Αλαβές και Μαγιόρκα - Σαραγόσα που πραγματικά μπορούν να πάνε παντού (και στα γκολ και στα σημεία).

Καλή περίπτωση φαίνεται ο ΑΣΟΣ της Πονφεραντίνα, που είναι δυνατή εντός έδρας (4-1-0) και θεωρητικά μιλώντας έχει βλέψεις και φέτος για άνοδο, σε αντίθεση με την Μιραντές, που έχει ταβάνι και μάλλον το έχει πιάσει.

Καλός και ο ΑΣΟΣ της Βαγιαδολίδ, με την Λεγκανές να παίζει μόνο ταμπούρι στα εκτός (το κάνει πολύ καλά πάντως), να μην έχει πετύχει ακόμα νίκη, αλλά να έχει 7 ισοπαλίες συνολικά, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία. Λογικά θα δούμε κλειστό παιχνίδι, αλλά οι αποδόσεις στον ΑΣΟ αξίζουν το ρίσκο. Αν τυχόν σκοράρει νωρίς η Βαγιαδολίδ πάντως, πολύ δύσκολα θα αντιδράσει η Λεγκανές, που βολεύεται να κυλάνε τα ματς στο 0-0 και να φορτώνεται με άγχος ο γηπεδούχος.

Πρόταση 1: ΔΥΑΔΑ

Εϊμπάρ - Χετάφε ΑΣΟΣ 1,95
Μάλαγα - Μπέτις OVER 2,5 1,90

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Πρόταση 2: ΔΥΑΔΑ

Πονφεραντίνα - Μιραντές ΑΣΟΣ 1,95
Βαγιαδολίδ - Λεγκανές ΑΣΟΣ 2,15

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Αρχική Κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 961,30 ευρώ
Κέρδη από προηγούμενα στοιχήματα (04/11/2015): 68,30 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: 1019,60 ευρώ

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που έγραφα το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2