Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε...

Ήταν η τελευταία αγωνιστική του περυσινού πρωταθλήματος, όταν η Χιρόνα ήθελε μόνο νίκη για να ανεβεί απευθείας για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Primera και φιλοξενούσε την αδιάφορη Λούγκο. Οι φιλοξενούμενοι, απέσπασαν ισοπαλία 1-1 και έδωσαν την ευκαιρία στην Χιχόν να ανέβει απευθείας, με την Χιρόνα να αγωνίζεται στη συνέχεια στα play off χωρίς επιτυχία.



Φέτος το μεταξύ τους παιχνίδι γίνεται νωρίς και δεν κρίνει τόσα πολλά, έχει όμως το δικό του βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Χιρόνα με νίκη έχει τη δυνατότητα να πλησιάσει τις θέσεις των play off και να ξεπεράσει την Λούγκο, ο ΑΣΟΣ όμως προσφέρεται σε πολύ χαμηλή απόδοση, για μια ομάδα που δεν έχει κερδίσει ακόμα μέσα στο σπίτι της (0-4-1).

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα τώρα, το οποίο ανοίγει στη 13:00 με το Έλτσε - Οσασούνα. Προσπαθεί να καθιερωθεί η Έλτσε και να σκαρφαλώσει στη βαθμολογία, κάτι που έχει καταφέρει η Οσασούνα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα χωρίς μεγάλα λόγια και βρίσκεται αθόρυβα στην κορυφή. Δεν έχουν δώσει ακόμα δικαιώματα οι Βάσκοι, παρουσιάζονται σοβαροί και ανταγωνιστικοί σε όλα τους τα παιχνίδια και όλα είναι πιθανά και στο σημερινό. Ματς λεπτών ισορροπιών με λίγα λόγια, για κυνηγούς των ισοπαλιών κυρίως και πάμε παρακάτω.

Η Ταραγόνα επιστρέφει στο σπίτι της μετά από 2 ανεπιτυχείς εξόδους και υποδέχεται την αήττητη εκτός έδρας Ουέσκα, που έχει πάρει Master στο UNDER 2,5. Ακόμα ένα ισορροπημένο παιχνίδι, ανάμεσα σε 2 νεοφώτιστες που τα πηγαίνουν περίφημα και μάλλον θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Σε απόδοση 1,52 το UNDER 2,5, τίμιο μεν, χαμηλό δε.

4 παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Νουμάνθια και υποδέχεται σήμερα την Οβιέδο της οποίας τα περισσότερα παιχνίδια είναι αρκετά ανοιχτά. Το προβάδισμα στη Νουμάνθια που είναι αήττητη εντός έδρας (2-3-0) και πιο στιβαρή αμυντικά. Στο στόχαστρο και το OVER 2,5 που πληρώνει πάνω από 1,90 και έρθει σε 6/11 παιχνίδια της Οβιέδο φέτος.

Ανοιχτό ματς σε προγνωστικά το Αλμπαθέτε - Κόρδοβα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πατήσει το πόδι στο γκάζι μετά την 3η αγωνιστική, αλλά και την Αλμπαθέτε να είναι απρόβλεπτη και αρκετά δυνατή εντός έδρας. Δεν θα ποντάρω κάτι εδώ, όλα είναι ανοιχτά.

Κλείνω το άρθρο με το Αλκορκόν - Αλμερία, ένα παιχνίδι που οι αποδόσεις καταδεικνύουν το φαβορί του αγώνα που είναι η Αλκορκόν. Έμφαση στην άμυνα θα δώσουν οι φιλοξενούμενοι, αφού δεν έχουν κρατήσει ούτε ένα παιχνίδι φέτος ανέπαφη την εστία τους. Φέτος η Αλκορκόν εκμεταλλεύεται την έδρα της σε αντίθεση με πέρυσι, αλλά ο ΑΣΟΣ δεν είναι σε καμία περίπτωση για 1,70. Η Αλμερία ξεκίνησε σαν ένα από τα φαβορί για άνοδο και βρίσκεται παραδόξως στον πάτο της βαθμολογίας, λογικά όμως θα ανακάμψει. Όλα είναι πιθανά εδώ.

*Οι τελικές προτάσεις στο άρθρο για την Primera Division.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2