Ροκ καταστάσεις στην Αλμερία

Δεν άντεξαν άλλο την κατρακύλα της ομάδας τους οι οπαδοί της Αλμερία και διαμαρτυρήθηκαν έντονα στους παίκτες μεσοβδόμαδα, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Δεν αξίζετε να φοράτε την φανέλα της ομάδας, είπαν στους παίκτες, που καλούνται τώρα να δώσουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο. Φαντάζει πολύ δύσκολο πάντως, όταν η νίκη αγνοείται για 14 παιχνίδια και σημερινή αντίπαλος είναι η πολύ δυνατή Οβιέδο.



5 αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής στην Segunda, 4 διεξάγονται στις 18:00 το απόγευμα και πρώτος στο κουπόνι εμφανίζεται το Γιαγκοστέρα - Μιραντές. Τους 15 από τους 16 βαθμούς συνολικά στο πρωτάθλημα τους έχει μαζέψει εντός έδρας η Γιαγκοστέρα, την στιγμή που η Μιραντές δεν ηττήθηκε στις 3 τελευταίες της εξόδους. Τα 9 από τα τελευταία 10 παιχνίδια της Μιραντές ήρθαν OVER 2,5, εγώ όμως την είχα ποντάρει στο μοναδικό UNDER 2,5! Έχει το εύκολο γκολ η Γιαγκοστέρα εντός έδρας και μπορούμε να δούμε παιχνίδι με γκολ, με το OVER 2,5 να πληρώνει το ικανοποιητικό 1,90 στον ΟΠΑΠ.

Στο Ουέσκα - Λεγκανές καμία από τις 2 ομάδες δεν αρέσκεται σε ποδόσφαιρο κατοχής. Ειδικά η Λεγκανές, που τρόπον τινά είναι και η πιο ποιοτική από τις 2, εκτός έδρας συμβιβάζεται εύκολα με ποδόσφαιρο αναμονής. Σφιχτό παιχνίδι θα γίνει λογικά, πιθανή η ισοπαλία που δεν εμφανίστηκε στα 5 τελευταία της Λεγκανές και στα 4 τελευταία της Ουέσκα, αν και τα περισσότερα τους παιχνίδια κρίνονται στο γκολ.

Γκραν φαβορί η Αλκορκόν στο ματς με την Αλμπαθέτε, όπως πριν 2 εβδομάδες στο παιχνίδι με την Λούγκο, για το οποίο σας είχα προειδοποιήσει και έμεινε τελικά στο 1-1. Σίγουρα οι γηπεδούχοι έχουν καλύτερη ομάδα, τρέχουν καλύτερο σερί αυτή τη στιγμή και η Αλμπαθέτε εκτός έδρας είναι εξαιρετικά αδύναμη, οι διαφορές όμως δεν είναι τόσο μεγάλες. ΑΣΟΣ μεν, αλλά σε μη ικανοποιητικές αποδόσεις.

Ψάχνει να βρει σταθερότητα η Βαγιαδολίδ που υποδέχεται την ανεβασμένη Τενερίφη των 6 αγώνων χωρίς ήττα. Αμφίρροπη αναμέτρηση, με σωστό το σετ των αποδόσεων, χωρίς να βλέπω όμως κάτι ξεκάθαρο και το αφήνω.

Κλείνω με το Οβιέδο - Αλμερία, που όπως έγραψα και στον πρόλογο, η κατάσταση για τους φιλοξενούμενους μυρίζει μπαρούτι. Αν δεν πάρει τη νίκη σήμερα η Αλμερία αναμένονται εξελίξεις, αλλά με την εικόνα που δείχνει και την άμυνα που έχει το χέρι δεν πάει ούτε για πλάκα στο διπλό. Σοβαρή η Οβιέδο, αν και νεοφώτιστη έχει βλέψεις στο πρωτάθλημα και προέρχεται από 4 νίκες στα 5 τελευταία της. Θα γίνει ανοιχτό ματς λογικά, η Αλμερία δεν ικανοποιείται με την ισοπαλία και αναγκαστικά θα επιτεθεί. Το έχει το γκολ για πλάκα η Οβιέδο και το ποντάρισμα μου στο OVER 2,5 που πληρώνει 1,92 στον ΟΠΑΠ είναι η επιλογή γι' αυτό το παιχνίδι.

Πρόταση με ΓΚΟΛ: ΤΡΙΑΔΑ

ΚΩΔ 1738 Γρανάδα - Θέλτα OVER 2,5 1,85
ΚΩΔ 1665 Γιαγκοστέρα - Μιραντές OVER 2,5 1,90
ΚΩΔ 1742 Οβιέδο - Αλμερία OVER 2,5 1,92

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Πρόταση με Ισοπαλίες: ΔΥΑΔΑ

ΚΩΔ 1739: Σοσιεδάδ - Βιγιαρεάλ Χ 3,10
ΚΩΔ 1666: Ουέσκα - Λεγκανές Χ 2,75

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Αρχική Κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 970,83 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: 960,83 ευρώ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2